Super-poznasi de iulie-august 2004 (162)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna fetelor si de la noi!
Am avut 2 zile nasoale de tot la servici..., deh, asta e, mai bine sa o faci pe nesi, ca uneori prinde bine sa te dai lovit...daca faci totul bine, mai primesti si altele pe cap... si la urma si ceva mutre...
Ca sa fie tacamul complet, azi noapte am dormit mai mult pe noptiera, de atata foiala a Ilincai, nu stiu ce a avut...se trezea una doua, nu-si gasea locul...chiar, ai vostri mai vorbesc prin somn, sau numa' a mea este vorbareata cand doarme???
Vad ca nici voi nu prea v-ati laudat...
Lia, off, ce patanii, bine ca ati scapat intregi, cred ca mai mare fu sperietura...si sanatate multa la sot!
Roberta, insanatosire grabnica si tie!
Felicia, sa treaca emotiile si totul sa mearga bine!
Olivia, poate asa este mai bine pentru Luca... nu stii ca nu intotdeauna ni se indeplinesc rugile, dar lucrurile se aranjeaza bine pana la urma
Adina, oooffff, tin pumnii sa recuperati masina repede si intreaga!
Eli, sanatate multa si ce bucurie pe voi ca vine Bunicaaaa!
Andrea, cum va mai este fara tati, hai ca atrecut o saptamana, mai e putin... cat despre cunostinta ta, imi pare rau dar cred ca asta cu jocurile de noroc este ca drogul, trebuie vointa multa sa scapi. Oricum , Doamne ajuta!
Roxana, gata rasfatul? vrem poze sa vedem rezultatul...
Carmen, lu'flamanzila mic....las ca se vor obisnui una cu alta, ai sa vezi...cu rabdare

Mai mult nu am apucat sa citesc... bine ca vine w/e cela!!!!

Pupici tuturor si w/e placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Mama, ce stare de spirit bantuie pe aici!!!!Cred ca-i nevoie de in grup ca sa ne revenim!!!

Noi am fost la zapada, l-am dus in spatele blocului, unde era totul alb si frumos si l-am lasat sa faca ce vrea, s-a tavalit prin zapada, a ras in hohote tot timpul, a batut o pisica cu bulgari... Si eu dupa el, am profitat ca-s cu copilul ca sa ma zbantui si eu!
Si Matei vorbeste prin somn, uneori chiar tine conferinte de ne trezeste si stam si radem amandoi de el.



http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

fetelor, puii vostri papa linte rosie piure?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Eli- sanatate, sa-ti treaca guturaiul iute!!! si sa nu-l dai lui Stefan
Gazutzo- pacat de masina, dar...hello, aici e Romania. Oricum legea compensatiei tre sa functioneze
Carmen- ia un sfat de la mine, daca vrei, normal, - nu te pune cu Ilinca, n-o infometa din cauza ca mananca la biberon si nu la lingura, ca e pasat si nu bucati, lasa dupa ea nu dupa gura lumii. Bucura-te ca mananca si ea cumva, cum poate. Ia-o-ncet, n-o stresa si n-o lasa sa rabde sa se ascuteasca precum lupta de clasa chiar acum in sezonul racelilor. T-as trimite pachet o carte beton ce-o am de la o pretena, e scrisa de L. Rossant, si daca nu ma crezi pe mine, asta ar fi o intarire a sfatului meu.
pupi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Lio, sanatate!
Roberta, face bine zbenguiala...:)

Cred ca numai copilul meu nu vrea sa puna mana pe zapada...tropaie in ea, dar sa nu puna mana...In schimb ar sta toata ziua in baltoace. In fiecare zi o aduce "tante" urland in casa cand o culege din balti!...:)
Azi zicea ca i-a pus un bulgaras de zapada in mana si s-a crizat Maria ca sa o strearga mai repede...Da' se balaceste in noroaie cu o placere maxima!..

Maine merge la ziua finutzului nostru, implineste 3 ani. Am facut acum 2 saptamani comanda de camera video in ideea ca o vom avea pana maine...nu a fost sa fie...Ne-o aduce luni...:)

Tocmai anunta astia ca marti iarna se reinstaleaza...am un noroc cand e sa plec cu avionu' de vereme pacatoasa, ceva de speriat!

Un weekend excelent sa avem!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Multumesc fetelor pt incurajari....Lia sa stii ca legea aia a compensatiei chiar nu functioneaza....nu vreau si nu am dispozitia necesara sa intru in amanunte,dar ma simt...de fapt nici eu nu stiu cum ma simt,nu stiu cum o sa o scot de data asta la capat dar totusi i multumesc lui Dumnezeu ca Alex e sanatos....simt cum se naruie tot si de data asta chiar nu vad nici o speranta....cred ca plec cu cercu pe campie....desi mi-ar trebui toate cercurile lui Alice.....
Ufff,nu ma bagati in seama....un we frumos sa aveti,pup copilasii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

ADINA, IMI PARE TARE RAU DE PATANIE. SPER SA RECUPERATI MASINA CAT DE CURAND. UF, URATA INTAMPLARE...CE SA ZIC, NU VREAU SA INCEP CU CRITICI CA CE TARA, CE NU STIU CE...NICI NU STIU ZAU CUM SA TE CONSOLEZ. MULTI PUPICI DE LA NOI

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Si io ..si io...tot in grup cu voi....Mi-am mai revenit..Multumesc pt incurajari!
Liliana 99% plecam pe 20 iulie in Ro!!!Deci il vom revedea pe Luca relativ repede...
Adina imi pare tare rau....Vreau sa-ti povestesc ceva...masini se fura si aici...Cin noi am avut accindetul cu masina,colegei noastre i-au furat masina..ca si tine dimineata in parcare....nu-i venea sa creada! Au gasit-o dupa 2 saptamini...era din pacate numai caroseria...Si a trebuit sa pleateasca si tractarea. Nici roti nu mai avea...nici rezervor de benzina)..Nu-i o consolare...dar am vrut sa-ti spun ca si aici se intimpla..si atunci nu ne mai miram de Ro...decit cind ni se intimpla noua! Si totusi iti doresc sa functioneze de data asta legea compensatiei!
Roxi...astept impresii...O sa -mi trebuiasca si mie o coafeza buna in C-ta...
Eli sanatate si felicitari!
Felicia ..abia astept impresii...o sa iau notite:)))
Crstalinule..petrecere frumoasa!
Ioana si Lumi...va inteleg...nu vreau sa va povestesc cum a fost noaptea trecuta...a fost cea mai nasoal de cind exista Luca..si prima data cind nu a vrut cu nici un chip la culcare!
Sint prin zona...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carmen..acum daca ai pornit pe calea asta cu infometarea ..du-o la capat..macar sa stii ca ai incercat-o si pe asta!
Andreea..imi pare rau ca aveti probleme cu somnicul..sint convinsa ca sint trecatoare...Cit priveste ...jocurile de noroc...o boala ..ca si alcolismul...totul din pacate depinde de sot..numai de el!
Cori..uite am copiat aici ceea ce ti-am scris:"Cori am vrut de ieri sa-ti urez sa-ti treaca repede durerea de cap..dar am uitat..mi-am amintit...ai sa rizi ..cind am vazut-o la Tv pe patinatoarea din Suedia . Eu nu sint sigura ca-i nevralgie de trigemen (durerea in acest caz este aproape de nesuportat)....In caz ca este asa...acupunctura poate rezolva problema, dar trebuie sa fie facuta de cineva care a avut rezultate..Cunosc pe cineva dar in Ro..Eu cred ca totusi este o migrena. Incearca combinatia :metoclopramid+ paracetamol+1/2distonocalm ".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Eli trimite-mi adresa ta de email ..am reusit sa fac scriu dieta!....sau poate o are cineva dintre voi...

Mergi la inceput