Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
laureta spune:
Anacami eu vreu fitness ca aerobic n am voie(as dansa eu toata noaptea la o discoteca mai bine
).La mine problema este Inisa n am cu cine s-o las.Tati vine dupa 18.00-18.30(de altfel si el vrea la sala si n avem cum).
Eu ma gandeam de mult pentru sala dar unica solutie este sa vina sa stea socra mea cu noi(din Galati).Ea e socra foarte buna si ne intelegem perfect dar eu sunt cu principiul fiecare la casa lui,si tot nu merge nici asa,o luna sala dupa aia nemek?Hmmmm nu stiu cum sa fac.
Ahaaa si voi cu scandal,tot la IOR?
La ce ora ati fost voi?Noi pe la 16.30-17.00 in 10 min eram out din parcul prin de noroi.Si daaaa am vazut tatici intrati in apa si impingeau leaganele in zori pe deasupra apei care nu era delok mica
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
Vanessa, LA MULTI ANI, TOT CE ITI DORESTI MULTA SANATATE!!!. Multa sanatate si pentru puiutii tai, imi pare rau ca au fost bolnaviori, sper ca acum sunt bine si tu sa te bucuri macar de ziua de 8 martie. Scuze pentru intarzierea mare,dar net-ul acasa nu merge
Laureta, ma alatur si eu fetelor, neaparat la doctor, daca Doamne fereste se intampla peste zi, cand esti singura cu Inisa?, nu este de gluma. Ce v-ati mai distrat voi pe acolo, asa e, cam costisitoare distractia.
Cius ce noroc pe tine, poate a avut si tati noroc cu somnul si uite asa il dati pe brazda pe micul sef. Ce v-ati mai distrat voi in hopa tzopa, data viitoare vrem si poze si oricum mai convenabil ca aici.
Anacami, dar stiu ca te-ai plimbat ceva, dar uite ca a meritat pana la urma, hihi va plimbati de sus, jos, un dulce cum vorbeste el si cere sa mearga de colo, colo. Ai facut febra musculara de la miscare?, iti face Sebi un masaj![]()
Alus, bine ca ti-ai mai facut prieteni si zi asa, sarmalute cu mamaliguta, mmm, ce bune, pacat de mici, dar poate de pasti.
Nicoleta, ce va spus la doctor?, Oricum bine ca nu mai are febra si a fost ceva trecator. Vezi in ziua libera sa nu o irosesti cu prea multa treaba, mai bine cu odihna si cu Bianca.
Vorbiti de crize si scandaluri, am si eu prea multe chiar, ce scandal sambata cu vesnicul aspirator, pentru ca la oprit tati, s-a dat cu capul de parchet, pana am ajuns la el din bucatarie avea fruntea rosie de atatea bubuieli, plus plansete, palme incasate de mine, credeam ca nu mai tace. Nu stiu ce are ca si vineri mi-a spus mama ca pur si simplu taras la adus in casa, in brate se arcuia sa cada, pe jos se trantea cu capul de trotoar, nu-l mai putea stapani. Nici dimineata nu mai este vesel ca plecam la nana, stiu ca este suparat ca plec eu, dar nu stiu cum sa fac sa-l mai impac. A si ieri a facut-o lata rau, am fost in Herastrau si cand mai avem si noi un pic pana la masina a gasit o balta in care cu mine de fata, de o fractiune de secunda, a cazut si s-a umplut de noroi, pana si body-ul era fleasca pe maneci in sus, mainile erau pline de mal, ce sa mai imi venea sa o i-au la fuga. Norocul meu ca luasem la mine o geaca si un pantalon de schimb mai groase cu gandul ca daca e rece in parc sa-l schimb. Oricum acasa am ajuns cu el in picioarele goale, le-am infasurat in pulovarul lui tati. Si colac peste pupuza, tati a dat cu camera digitala de o banca si s-a stricat ecranul, asa ca acum tb sa vad daca se mai poate face ceva, era si noua, ce sa mai un vis de plimbare.Si mai am tot din astea din weekend, dar duca-se, ca a inceput alta saptamana cu alte probleme si eu tare vreauuu acasa sa doooooooorm![]()
multi pupici
Laura si Mihnea
tnicoleta spune:
Buna fetele,
Uitati aici o mamica denaturata care n-a mai dus cupilul la doctor. S-a trezit Bia vesela, da tot suparata pe tasu, si a incept sa faca instructie cu papusile prin casa. Pe una a pus-o pe olita, una in carut sa o plimbe, pe alta a invelit-o intr-un prosopel de bucatarie si ii canta nani-nani. Asa ca am amanat vizita la doctor. Am plecat la soacramea impingand fiecare cate un carut ca n-a fost chip sa il lasam acasa pe cel mic.
Laurina Astea sunt pedepsele pe care ni le dau cupii pt ca nu stam mai mult cu ei. Bia ma pedepseste stand calare pe mine toata ziua, nici sa mananc nu ma lasa.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
Carmenbr spune:
Daca nu scriu acum dimineata, adio la scris.
Vanessa, eu chiar m-am gandit la tine de ziua ta, dar...sper ca m-ai iertat pt intarziere. LA MULTI ANI din tot sufletul si putere multa sa depasesti toate problemele cu mama ta iar copiii sa se faca bine curand.
Cine se plangea de copii plini de scandal? Bertha, Laurina, Laureta, Anacami?! Pai voi nu l-ati vazut pe Eric! Aici toate magazinele sunt pline de baloane, iar noi suntem innebuniti dupa baloane. Cred ca am o colectie acasa. Nu ai unde pasi prin casa de cate baloane avem. Dar mereu vrem altul sau altele. Asa ca inchipuiti-va la cine se uita toata lumea cand plecam din magazin fara baloane. Ca sa nu mai zicem de masinutele de toate felurile la care bagi bani ca sa mearga 1-2 minutele. Daca ar stii barbatu-meu cati bani cheltui eu acolo si tot degeaba ca tot cu scandal pecam. Asa ca eu zic asa cum zicea Alina daca nu ma insel, n-ai ce sa-i faci, asta le e soiul.
Alus, sarmale si mici ...hmm, ce gustos. Dar e bine ca ati mai cunoscut alti romani. Stiu cum e sa te simti singur. Dar cateodata e mai bine sa nu-i fi cunoscut. Sper sa fie o alegere buna!
Nicoleta, mama denaturata..ha..sa ma vezi pe mine, ca de mine se zice ca sunt denaturata ca-l duc la medic de cate ori suspectez cate ceva.
Paloma, iti doresc insanatosire grabnica. Bine ca ai scapat.
Laureta, lasa amageala si fuga la doctor daca nu vrei bataita.
Cius, bine ca ati scapat mama de somnul ala decalat, ca tere rau e cand nu dormi.
Acum va pup pe toate la gramada ca sa nu uit pe vreuna, insa la pitici dau pupici cu duiumul, ca tare mai sunt dulci.

Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!
laureta spune:
Apropo ce ziceam sa vina socra la mine s-o tina pe Inisa??Eh n a fost sa fie.In seara asta am aflat ca socra mea a avut accident pe strada.Cand trecea pe trecerea de pietoni a fost lovita de o masina.A scapat cat de cat dar are ghenuchiul cam rau.Miine vom afla ce si cum daca e nevoie de gips sau altele
.
La sofer deja i s-a luat permisul si i s-a dat amenda.Speram sa se refaca repede bine,si varsta isi va spune cuvantul.
Va urez somnic linistit noapte buna.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
anacami spune:
Buna!
Irinel LA MULTI ANI! Sa fiti sanatosi si fericiti!
Laureta, imi pare rau pt. soacra ta!Iii doresc insanatosire grabnica!Stii ce zic eu, luati-o si pe Inisa la sala!!ii dati si ei o salteluta pe care sa faca "exercitii"!![]()
Carmen, sotului meu ii este frica atunci cand plec in oras sa ii cumpar ceva lui Sebastian; la cate sunt pe la voi, chiar ca ar intra in panica...Inca astept sa se faca hypermarketuri cu lucruri doar pt. copii, asa ca la voi...La randul meu, imi este frica sa merg cu Sebi prin magazine; v-am povestit ce am patit cu el intr-o alimentara?!? Am intrat sa iau niste apa si niste suc (pt. mine), a vazut o vitrina cu prajituri, bomboane; s-a lipit de ea si imi arata cu degetul ce ii place. I-am zis ca trebuie sa plecam, l-am pacalit ca o sa-i dau si lui suc de la mine, dar afara; nu a vrut sa plece.L-am luat pe sus; la iesire s-a prins cu ambele maini, ca o maimutica, de tocul usii...sa rad si sa plang; si are o putereeeee (si doctora a remarcat...)!!!Mai plange noaptea??Pupici!
Fetelor, care doriti, puteti sa va inscrieti pe lista: Sebastian este mare maestru maseur!!!Am primit si aseara o portie de masaj "meserias"; a invatat sa apese bine cu manutele, s-a urcat si cu picioarele pe spatele meu (are greutatea ideala, vreo 12 kg- a luat cateva sute de grame saptamana asta!)
Am uitat sa raportez si o mare victorie: dupa indelungi negocieri si tratative, a inceput sa accepte sa stea pe olita; chiar se forteaaza sa faca ceva. O saptamana a fost fara succes, dar de 2 zile face pp la oala.Sa vedeti ce mandru este: "gata mamaie, am facut!".
De asemenea, trebuie sa va spun ca am facut si o regresie: sta din ce in ce mai mult cu sezeta in gura, pana acum o folosea la culcare sau cand o vedea (o acundem). Acum o cere, daca nu i-o dam tipa; sta cu ea aproape non-stop in gura
, si in timpul zilei- in casa sau afara!
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Laureta Insanatosire grabnica soacrei. Mey, si soferii astia merida
cateodata.
CarmenBaloane. Lui Bia nu-i mai plac umflate ci sa le umflu si sa i le dau ei se le dea drumul sa zboare prin casa. Sa vezi ce plamani fac umflandule.
CameliaSunt prima pe listuta. Zau ca mi-ar prinde bine un masaj profesionist![]()
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
anacami spune:
cateva poze cu Sebi:
http://community.webshots.com/album/548331284oZVTyw
Laureta, daca nu se supara Sebi al lui Nally, Inisa poate sa-l asculte live pe Sebi!!Ce ziceti, veniti la BabyExpo?
Simona, cum a fost programul de somn al lui Victoras in ultimele zile?
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
Laurina spune:
Salutare fetelor!!!
IRINEL LA MULTI ANI SA FII SANATOASA SI FERICITA!!!
flori de la Mihnunita mea si pupici pentru burtik si pitic. Asteptam sa ne povestesti cum ai sarbatorit
Nicoleta, bine ca este vioaie si zi asa cu carutul amandoua, of, nici eu nu pot sa mananc de pitic, cere si nu mananca o imprastie peste tot, se murdareste si face rapid o criza ca are cah pe manute![]()
Anacami ia si eu ma inscriu la masaj, ca tare ma mai doare spatele asta de la 'mielu gras'si de la diiiii. As veni si eu la babyexpo dar tare rau face Mihnea la aglomeratie, poate vin singura sa vedem. Super pozele, mai ales cand s-a culcat in comoda![]()
Laureta, multa sanatate pentru soacra, sper totusi sa nu fie ceva grav. Mai dar pasare de noapte ce esti, ce faci pe la 1 noaptea pe aici in loc de nani!!??
Ce ziceti de iarna asta care s-a intors
, bate vantul, e urat parca nu mai scapam de cojoacele astea multe.
multi pupici
cius22 spune:
Irinel LA MULTI ANI!,Sa-ti traiasca familia frumoasa,sa fii sanatoasa,sa te bucuri de copilasii tai(in curand 2)si...cum se mai zice pe la noi"la multi ani si la multi bani!!!"![]()
Aiii..Laureta,ce rau imi pare de soacra ta,dar si de tine ca nu ai acum nici un ajutor...apropo,cum te mai simti?...s-ar putea sa fie de la bila,daca dupa mancare ti-e asa rau...ai fost la doctor???, ca ai vazut ce-ti fac fetele daca nu te duci...
.Chiar daca te simti mai bine acum,dupa putin regim,problema tot trebuie rezolvata,ai inteles??? ca de nu,vin si eu cu...
Cami,am vazut pozele cu HANDSOME!...mey, e super Sebi...unde mai pui ca deja are "clienti" la masaj de tre' sa ne programam din timp,ca sa prindem un loc!!!
...Felicitari pentru...olita!...iar cu suzi...mai lasa-l un pic...cine stie ce amintiri ii trezeste...
Victor a reintrat oarecum in normal cu somnicul...se culca seara pe la 9 si se trezeste pe la 7(poate el ar mai dormi,dar e miscare in casa pe la ora aia)...plus ca mai doarme in timpul zilei o tura de 2-3 ore(11 sau 12 pana la 13-14,chiar 15)
Laurina,io cand am vazut zapada cat muntele,pe geam,imi venea sa plang...mi-e asa greu sa-mi curat dimineata masina de zapada,sa plec la scoala...ooof...
Cat priveste..."crizele"..stati blande,ca si la noi e la fel...da' parca ,de ieri,nu mai face chiar asa urat...parca incepe sa inteleaga,ca degeaba se cazneste,ca noi nu cedam.
Oof,Nico,si noi ne spargem plamanii cu baloanele asrea...are o dambla cu baloanele(vad ca toti au)...pe unde mergem si vede unul,incepe "scandalul"...
Carmenbr,dupa cum vezi.."the terrrible two's" deja au inceput la copilasii nostri...dupa ce ca sunt toti frumosi mai sunt si...precoci
,manca-i-ar mama pi ei de dulci mici si alintati!
Bertha,dupa cum le-am zis si fetelor...asta e varsta...tre' sa trecem si prin "crizele" astea de personalitate,de', ce sa facem?.Pup dulce pe Frumusetea Rara!
Vanessa,cum sunt baietii???,dar mama?
pentru o femeie puternica,asa cum esti tu!
Paloma,multa sanatate iti doresc si..ai grija,daca dr.a zis sa nu o ridici pe Cristinica...incearca pe cat poti sa ...asculti...ai grija de tine!
si tie!
La noi,toate bune...nu prea avem nika de raportat..atat doar ca in ultimele zile,m-a capiat Victor cu desenatul...imi pune creionul in mana si ma pune sa-i desenez...si nu se mai satura,dom'le...toata casa e plina cu hartiutze desenate,pe care nu vrea de fel sa le aruncam...
Dar altfel sunt tare multumita ca si-a revenit cu somnul si cu lapticul...de cateva zile micul dejun preferat este cacao cu cereale.

la toate mamicile,burticile si copilasii frumosi si nazdravani!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy