Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Vanesa La multi ani! Sa fi sanatoasa.

Cius Mersic de intrebare. Bia chiraie pe langa mine, nu-i convine nimic, nu vrea sa pape, nu vrea sa se joace. Ea defapt vrea afara, da i-am zis ca nu plecam pana nu papa ceva. Si revista am terminat-o ieri, trebuia marti. Si sper sa imi pot lua o zi libera saptamana ce vine.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Vanessa LA MULTI ANI!!!

iti doresc TOT ce e mai bun pe lume: sanatate si pace sufleteasca,impliniri alaturi de toti baietii tai(sotul,Andu si Cata)

Paloma,ma bucur ca te simti mai bine...cat despre scos rasfatul din fundisor...astept sfaturi,ca la noi e ...jale mare...am un incapatanat mic,care nu accepta cuvantl NU,si care se tavaleste pe jos urland,chiar daca nu cedam... si tie si Cristinutei

Nico,ma bucur ca ai reusit sa termini cu bine revista...chiar meriti o zi libera...poate ai noroc si de vreme buna,ca uite,azi la noi e soare si frumos... Biei si inca odata multa sanatate!

Diana,whoaaa,urci scarile cu Vladut in brate?...io stau la parter, si chiar si scaritele alea 5 de la intrare,il las sa le urce singur(tinut de mana desigur)...iar daca e de carat...Roxi...sau tati(ah ce lenesa sunt...tre' sa iau exemplu de la tine!)

Laureta,whoaa..Kiddi land..ce frumos...cand vin in Bucuresti o sa-l duc si eu pe Victor la un astfel de loc de joaca...vrem pozeeee!

Fetelor,azi era randul meu sa ma scol de cu noaptea in cap(ca e si pentru sot week end,nu?)...si ce credeti? Victor s-a trezit la...7..YEEEA!...plus ca a mancat un ditamai bolul cu cereale cu lapte si cacao!(cred ca erau vreo 200 ml lapte)...Nu mai zic ca la pranz, a papat mai mult ca mine: cateva linguri de ciorba,carnaciori cu conopida si paine plus o prajitura "7 day's"
Acum ne pregatim sa mergem pe camp sa zburataceasca tati avionasul lui iubit...cred ca o sa fac si niste poze...Victor merge pentru prima data la...avioane...

O zi insorita ca la noi va doresc!!!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Am pus poze si filmulete pe dropshots (la semnatura,click pe "filmulete"),cu titlul :La zbor

Mergi la inceput

Laureta,am vazut pozele si filmuletul de la Kiddy-Land...super,se pare ca Galusca mica,chiar s-a distrat acolo...Doamne,da' cat e de frumoasa!

Cami,am vazut si filmuletele tale de pe dropshots...mey da' ce mai vorbeste Sebi...mi s-a parut mie sau in filmuletul cu masinutele pe hol(cu tati,sau bunicul,nu stiu) a zis un-doi-trei?...Vaaai,ce mi-a placut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Vanesa!

Azi a fost o zi superba si imediat dupa pranz am iesit afara de abia acum ne am adunat in casa.Ne am plimbarit la Herestrau de nu mai puteam sa merg.
Inisa super incantata de lac,catzei,copi ma zapacit.A papacit din greu pop corn si acadea (o dam pe vici deja)

cius ce faiiiin cu avioaneeee.Acum vrea si al meu sot avion.I a placut la nebunie.De fapt el e pasionat dupa masini avioane multeee.Eu cred ca deja cu somnicul sunteti in drumul cel bun.

tnicoleta cum se mai simte Bia a mai facut febra?Totusi o vizita la doctor nu ar strica ca rosul ala in gat e cam pacatos.

paloma incet incet te refaci.Ti a facut laparoscopic operatia?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Vanessa, La multi ani si Tot Binele din Lume! Sa ne povestesti cum ai petrecut!!!

Fetelor, am avut o zi tare agitata! M-a apucat harnicia si am zis sa merg la o sala de gimnastica, ca nu se mai poate...Asa ca, am plecat de la 8 dimineata- nici eu nu stiam unde.. Am plecat cu gandul sa ma duc la o sala de fitness pt. femei de la Palatul Copiilor! Programul incepea la 10, dar am vrut sa vizionez sala inainte si nu mi-a placut...Asa ca, am plecat mai departe.Asa am ajuns la Sancomplex Budapesta, pe la ...9:30.Ora de la 9 incepuse deja, am zis ca ma duc de la 10! Dupa ce platesc, isi dau seama ca profa de la acea ora nu mai vine, asa ca sa mai astept 1:30, pana la ora de la 11! Pana la urma m-am dus la sala de fitness, dupa cateva minute de bicicleta am zis ca nu mai pot...La acea ora (inainte de 10) erau doar niste ciudati...Cand ajuns la dus, vad ca apar si niste fete.M-am intors , si nu mi-a parut rau...A venit si antrenorul si mi-a aratat niste aparate super pt abdomen si picioare; am stat mai mult de o ora! Cred ca o sa-mi fac abonament pt. aerobic, tae bo si pilates, macar sambata sa ajung!
Am ajuns acasa destul de tarziu; l-am luat pe Sebastian si am iesit afara.A adormit imediat! in conditiile in care nu a mai adormit afara de cand era bb.Am zis ca dau o tura de cartier, pana la urma am ajuns in IOR!Am mai stat vreo 3 ore afara!!

Laureta,Simona ma uit imediat si la poze si filmulete!
Alus,distractie placuta!

Revin!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Fetelooor,

am gasit un site cu jocuri educative pentru copii...poate nu chiar asa mici ca ai nostri,da' sa stiti ca Victor s-a amuzat tare jucandu-se cu mine si a avut rabdare,cam 15 minute (mie mi se pare super bine)...ia uitati-va si voi aici:

http://www.poissonrouge.com

hihihi- cred ca o sa va placa si voua(sau mai bine-taticilor)!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
am vrut sa mai scriu ceva aseara, dar mergea netu' de imi venea sa arunc PC-ul...
Simona,Laureta v-am vazut pozele si filmuletele!F. frumoase, iar copiii super!Ce mari au crescut!Cateodata nu-mi vine sa cred nici mie ce copil mare am!
Laureta, ma bucur ca v-ati distrat!Ati platit in total 350.000? si noi am dat atat:250.000 pt. copil+ 50.000 x2 parinti
Intr-adevar, cam scump; este la cativa pasi de noi,asa ca ne este mai la indemana
Simona,foarte frumoasa pasiune are sotul tau! L-a construit singur? Victor pare mai mare de 2 anisori!
Sebastian numara la un moment dat 1,2,3,5; de cateva zile insa zice 5,4,1 .
Paloma, ma bucur ca te simti mai bine! O sa treaca repede; mai bine asa decat sa o lungesti cu durerile!Apropo, aveai simptome de boala de mult timp? Si eu ma gandesc ca ar trebui sa-mi fac o eco abdominala, ca am uneori niste senzatii si dureri ciudate..

Sebastian a invatat de la bunica expresia "vai de capul meu"; asa ca, atunci cand se mira de ceva zice "capu' meu" si isi mai da si palma peste cap.Ieri am intrat intr-un magazin de jucarii, imediat a zis "capuuuu" meeeu"!I-am cumparat o masinuta, dar nu s-a multumit, mai voia: "mami inca una sus".Am plecat cu maraieli din magazin, nici nu a mai bagat in seama masinuta cumparata!!!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

sunt pe fuga rau dar nu am rezistat sa nu va povestesc scurt cum am tpetrecut: Andu - otita, Cata - bronsita. E, va place????
Va pup

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

Mergi la inceput