Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (25)
Raspunsuri - Pagina 14
lavi02 spune:
Silvia, exact problema asta am ridicat- si eu
dar m-am calmat. Sunt copii si copii. Necesarul de somn variaza f mult. Intre Silvia si Nati de ex.
Asa si Nati - o ora cam dupa ce mananca se joaca, vorbim, etc, apoi doarme pana la urmatoarea. De cand cu ultima criza de lap-lap am "pus biciul" pe ea si o cam trezesc eu la 3h pt alaptat. Rar se trezeste inainte de 3h de la inceputul ultimului supt, de regula daca vrea kk. Si inca ceva, uneori seara, intre ultimele 2 mese nu mai doarme. Dar adoarme sugand la ultima.
Dormeau fetitele, de-aia cautam eu astrograme. Am cautat si in sub 7 si 6 intre timp.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mandyksch spune:
Anda, vezi ca am deschis eu un subiect "BB nu doarme ziua" la Parintii intreaba...cred ca te confrunti cu aceeasi problema pe care o am si eu cu nedormitul si urlatul bbeului. Poate te ajuta cu ceva. Ca eu de cateva zile incoace sunt terminata cu nervii
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
a adormit, dar acu' vine ora de masa, asa ca...
am pus si io rufe in masina (super target pe ziua de azi...)
mandy, merci, ma uit maine negresit, daca nu pot azi.
silvia, mai, esti sigura, ca acum ma uit la astrograma lui fiu-tau si sunt convinsa ca am mai vazut desenul asta! nu ti-am zis ca se face medic? si n-ai zis tu ca nu vrei sa invete atat si p-orma ciu-ciu...sau alta mamica de medic mi-a zis asta... e adevarat ca am avut 'fo 3 medici dintre bebelusii astia, dar ...mama, sunt ramolita total! asta e, desi am o convingere intima ca am facut-o, o mai scriu inca o data.
este posibil s-o fi facut la capitolele de gravidie? eu tot insist ca mi se pare cunoscut desenul, dar cine stie, o semana cu alt bebelus medic de p-aici (are casa medicala plina de planete "de profesie")...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Nu Anda, Felicia a zis de Ilincuta ca nasol medicina, atatia ani de scoala si pe urma ciuciu.
Eu (care am cam citit tot pe aici) nu-mi amintesc de astro a lui, dar nici nu pot sa zic ca nu mie in suta.
anda77 spune:
mai fetelor, sa stiti ca eu am intrat intr-o pasa foarte melodramatica in seara asta...nu-sh ce m-a apucat si m-am intors in subiectele de gravidie, in ala in care am nascut si-n ala in care am postat povestea nasterii. M-am emotionat de nu pot sa va spun citind cum m-ati incurajat voi, cum v-ati bucurat p-orma, cum v-ati minunat de cum am nascut...m-a lovit sentimentalismul rau...sunteti niste super fete toate!!!
mai bine ma duc in pat ca cine stie ce siroporeli mai scriu p-aici si maine imi pare rau:))
lordra, tb. sa-ti fac neaparat astrograma aia. stii ca pe mine nu ma mira ca am nascut greu, exista aspecte in astrograma mea...sunt foarte curioasa cum arata casa copiilor si nasterilor la tine. tu ai nascut ca mine doar ca ai avut ca bonus:) una bucata vacuum si una bucata tub in nas, adica naspa rau...
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
Hei, Anda 

.
Eu in schimb am navigat azi prin subiecte de la gravidutia de inceput...
Pai, noi mamicile de nov-dec, chiar tinem una la alta! Zau! Am trecut impreuna prin clipe de tot felul: 

![]()

![]()
![]()
![]()

Si cand imi faci mie astrograma (adica mileniul urmator) please uita-te bine de tot in casa profesiei (asta ti-am mai zis de fapt) si poti sa dai un oki si-n casa nasterilor sa vezi cam cati copii o sa am
ca de nascut m-am lamurit ca nasc usor. De fapt pana atunci (cand ajungi la astro a mea) ajung la menopauza, ies la pensie.. asa ca or sa fie rezolvate si astea.
Da, parca imi amintesc ca ne-ai zis tu cand erai
ca ai citit in astrograma ta ca o sa nasti greu.
Apropo de vremea nasterilor imi amintesc cum imi lasam mobilul noaptea in bucatarie si inainte de fiecare alaptat de noapte, cand mergeam catre baie, intai dadeam o fuga la telefon sa vad daca n-am primit vreun SMS...
Cred ca ai dreptate ca ora tarzie e favorabila lacrimogenitatilor, asa ca bine as face sa ma culc.
ilenutza spune:
Bravo, JOY, intr-adevar psihicul este f. imp. , o sa incerc si eu sa vizualizez mai mult...{:)]
Cu mucii nostri nici o idee, nimik?
Cu cine seman, Lavi?- cu cineva simpatic , sper![]()
ilenutza si bb victor- 22 dec
silvia_d spune:
Neata fetele!!!
Andutzo,mama, nu mi-ai facut astro lu'bebe,mi-ash fi adus aminte de discutzie,dar,deh,nu mi-ar displacea sa iasa medic,heheheeee!!!
Dar la cat e ta'su'de fan surubareli,calculatoare,bormashine,etc-cre'ca sigur o sa iasa ceva de genul asta!Sper ca nu instalator!!![]()
Mda,nu v-am spus ca sotu e de la tara(cu ghilimele,da?!)-si nu prea avea jucarii-si si le inventa singur,pe bune!!
A facut dintr-un bec un barometru,a facut un tarc cu curent electric,sa pice sobolanii in el,etc...etc...mi-a zis ca atunci cand era ziua de balci(kiar,mai tineti minte,fetele care ati stat pe la bunici?),ei bine,nu dormea deloc in seara aia de emotie ca i se va cumpara o jucarie...offf,ce vremuri!!
V-am facut sa radeti,ha??!!![]()
ce credeti ca face bobe al meu?
Pai,dupa bibe-joaca si somnic la greu!!
Aaaaaaaaaaaaaaaaa,Anda si Mandy,sa va dau un pont,poate v-ajuta!!
Poate e o coincidentza,poate nu,dar de cand i-am cumparat carusel cu ratuste,iepurasi,etc,dupa bibe si joaca il puneam in patut si ii dadeam drumul la carusel,sa se-nvarta,dar ATENTIE!!-fara muzica...are caruselul asta almeu niste nashpii de melodii,da ma sperii si eu-ei,si zgomotul motorashului aluia care-nvarte caruselul asha da o stare de liniste si de somn...incat i-a creeat lu'fii'miu'reflexul de somn...ia-ncercati,la mine-a mers garantat!Va tin pumnii!caruselul l-am luat din Cora,e vreun milion juma'.
Pupi multi
silvia_d spune:
erata:la tarc:acolo,in loc de ea-e de fapt,el...![]()
Corap,cum te mai simti???
esti bine??
ce medic.ai luat pana acum??
sa-ti zic ce am observat eu c-ajuta in criza biliara:bilichol,luat 2 cps.odata,apoi peste o juma de ora inca una.ai incercat si-asha??
ce face bebitza,ai pe cineva sa stea cu tine acum,sa te-ajute?
joy04 spune:
BUNA DIMINEATA...
Mai voi nu aveti ce face cu melodramele pe aici???
Credeam ca numai mie imi dau lacrimile cand mai citesc din urma
...ca de eu va zisei ca-s cu pisicu'.
Asa de pupicioase or fi si alte mamici? Chiar ca numai siropeluri si zahareluri - nu ca mi-ar displace...
SIMINAF,
La Multi Ani pt RALUCUTZA SA FIE SANATOASA SI TU PE LANGA EA.
DOINNA SI MANY,
sa va traiasca puiutii si sa va bucurati de ei !
Cand o trece ANDA la astrograme de mamici...parca imi vine sa-i zic sa mi-o faca si mie, dar parca nu. Nu de alta, dar mi-e cam frica de ce ar putea sa-mi zica..dar ANDA, mai intai de mamici, ne termini si pe noi cele cu bebelusii??? 
Ha si ce ai facut cu nichita aseara? Macar peste noapte a dormit? Eu nu ca ma bucur D.F. ca si alti bb-i sunt ca al meu, dar ma stresez mai putin cum ca ar avea ceva.
CORAP, ce-ti mai face bila? sper ca esti mai bine.
MANDY, chiar ma intrebam ca mai faci? se pare ca bb-i nostri nu vor sa doarma si ziua si pace.
Uite al meu a dormit acum o juma de ora si atat..si este trezit de la ora 5.00 !!!!!!!!
Mai cu farmaciile care numai elibereaza orisice cica este cam asa: legea este demult data, doar ca ana acum nu se respecta deloc. nici vitamina C nu se da fara reteta...si serul fiziologic nu se da pt ca este pt antibioticele injectabile asa ca...nici algocalmin fiole...ca majoritatea le folosesc pe cale orala ...Si prietena mea a trebuit sa-si faca programare la dr sa-si ia reteta pt anticonceptionale. partea naspa este ca nu a gasit la nici o farmacie din calea ei de la servici acasa sa ia fara reteta si pt asta va sta o luna fara sa le ia.
Ma duc la pitic ca ma striga!!!!!
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut