Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 3
ina78 spune:
Buna fetelor. Numele meu este Irina, sint o constanteanca ... nu prea linistita, care a descoperit nu de foarte mult timp prietenii de pe Dc.
Voiam sa va salut. Ne mai auzim.
roxanaz spune:
hello hello
ce vreme superba azi...noi tocmai ne-am intors de la plimbare pe plaja. e super si nu bate vantul de,loc, Patrick era sa se arunce in apa...de abia l-am luat de langa mare! acum amndoi baietii au cazut franti. hahahhaha asa ca-s singurica.
Sanzi asa repede veniti in romania? bravo!
Irina78, bine ai venit rintre noi! spune-ne mai multe despre tine....si te asteptam cat mai des pe aici!
Tania imi pare rau de unchiul tau...ce mai fac mandrele? cum e Bibitza la gradi?
va pup.....si o zi super in continuare!
crig72 spune:
am ajuns si noi cu bine acasa.Mariucai nu prea i-a priit plimbarea cu masina.Cu toate astea totul a fost ok.
Cald ,cald si iar cald.Chiar imi era dor.
Roxana cred ca plimbarea a fost super.
Noi de maine la gradi dupa o lunga absenta.Sper sa se simta bine Mariuca.Nu prea ne plac noua diferentele bruste de temperatura care in ultimul timp ne-au cam creat probleme.
pup si o seara placuta!
Mariuca,februarie 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
sinzi_ana spune:
O, Tatiana, suna bine...ce fel de proiecte??? de ce te grabesti cu cresa?? Daca mamaie si tataie pot sa stea cu ea...profita de asta...macar pana la toamna cand trece si ea de 2 ani!!!
Cristina, bine ati venit...asteptam pozele promise...
Azi a venit in vizita fetita unor prieteni si David mereu o confunda cu Mariuca...si apoi se corecta...
Roxa, io as veni in vizita si mai repede...ca imi e un pic de dor...desi imi place aici...
Eu imi 'satisfac" dragostea de bebei cu bebeii altora!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
neatzaaaaa
aaaahhhh ce vreme minunata!!!!
Tatiana ce bine ca e ok la munca si colegii la fel! enjoy!
Cristinel bine ati revenit!
fug la munca ca am o zi greaaaa.....sper sa revin later!
nastasie spune:
buna dimineata.
maine se anunta vreme urata asa ca profitati de ziua de azi ca de maine gata vremea frumoasa.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
lulu77 spune:
Buna dimineata Constanta!
Sa aveti o zi si o saptamana superba si calduroasa!
Cu toate ca s-a anuntat schimbare de vreme ......
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
jone spune:
pupici si de la noi.
semnam condica de prezenta.suntem super ocupati.acum ne "luptam"cu un nemernik de vecin care s-a dus si ne-a parat la politie ca terenul pe care e casuta noastra l-am ocupat abuziv si ca e terenul lui.
va pupam dulce.
jo si alexandra
"soarele va rasari si maine!"
Ontica Camelia spune:
Salut!
Noi vrem sa iesim putin la plimbare si la piata. Sper ca vremea sa nu se mai raceasca prea mult in urmatoarele zile.
Dra mea si-a "dezlegat" limba, repeta tot ce aude, face fraze din ce in ce mai lungi si mai corecte. Cateodata ma minunez si eu de receptivitatea ei. Cateodata imi mai scapa si cate o "perla" pe care o regasesc in vocabularul Alexandrei ex. "duitza ma-ti".
O saptamana frumoasa si...pasnica pentru Jone
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
ina78 spune:
Buna fetelor,
Ce sa spun despre mine... am 28 ani, sint casatorita de aproape un an... inca incerc sa aflu daca am o casnicie reusita... asa am ajuns pe DC ... cerind ajutor...
Imi doresc un copil... de tare mult timp, dar probabil n-a fost sa fie inca... Dar sper ca in viitorul apropiat sa reusesc sa-mi fac "curatenie" in viata si sa am bb dorit.
Bucurati-va de caldura, caci am inteles ca diseara se schimba vremea.
Am inteles ca voi va intilniti cu bb ... cam cum procedati? Eu am o mare pana de prieteni... multumita tot mie, cred... si mi-ar placea sa-mi gasesc pe site.