Constanta la apel(68)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
narcisa spune:
Buna seara,
Camelia, multa sanatate Alexandrei, sa va faceti bine repede!!!!
Cornelia, te inteleg asa de bine, cind spui ca cei doi sint diferiti unul de altul, dar se completeaza reciproc, nu-i asa? Eu senzatia asta o am la noi, stai sa vezi putin mai tirziu..
, si ai sa vezi ca vor trece si vor fi uitate si fazele astea cu Maria. Multa, multa sanatate tie si intregii familii!
Ege, sotului si la cit mai multe primaveri sanatoase si fericite alaturi de voi, ce virsta frumoasa....!
Noi sintem bine, sper sa reusesc in sfirsit sapt. viitoare sa le fac la pitici vaccinul pt. varsat de vint.
Ufff sper sa vina si primavara mult asteptata!
toate cele bune
narcisa
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Salutare,
Cami, sanatate multa Alexandrei si
Narcisa, ma bucur sa citesc despre voi...nu ne-am mai auzit de mult.
Eu sunt cu scoala care in curand se termina si va trebui sa plec departe de ai mei. Duminica viitoare ma duc sa-mi caut gazda
Azi am fost ca de obicei la antrenament la karate si din lupta la sol m-am ales cu un frumos semn rosu pe fata. Sper sa-l pot masca bine maine
Ege, eu i-am facut Andradei gaurele cu pistolul la 7 zile de cand s-a nascut si crede-ma la prima a mieunat usor iar la a doua nici nu s-a sinchisit asta in conditiile in care dormea Eu incercasem sa o trezesc inainte de operatiune dar nu am reusit asa de profund dormea si am zis sa incercam asa ca daca e sa planga, plange oricum.
Poate treceti la fel de usor peste eveniment
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
narcisa spune:
Unde ai repartitie???
quote:
Originally posted by ADINUTZA
Eu sunt cu scoala care in curand se termina si va trebui sa plecdeparte de ai mei. Duminica viitoare ma duc sa-mi caut gazda
Azi am fost ca de obicei la antrenament la karate si din lupta la sol m-am ales cu un frumos semn rosu pe fata. Sper sa-l pot masca bine maine
www.adina.as.ro/" target="_blank">noi
tot noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
'NEATZA IUBITELE MELE !
Sa aveti o saptamana superba ,plina de realizari!
Tania ,iti multumesc din suflet pentru urari , ma bucur ca te-ai simtit bine la noi !Imi pare rau ca nu am reusit sa fiu si eu acolo ,sa ne cunoastem ,dar nu este timpul trecut .Ma bucur insa ca sotul meu " a salvat onoarea familiei ".Sa stii ca nu ai pierdut nimik ,emisiunea nu s-a mai difuzat sambata , nu au reusit sa o termine de montat ,si se difuzeaza saptamana aceasta ,te anunt ,promit...
In alta ordine de ideii...am fost la medic vineri seara,( la "pizdar" sa zic asa....._.
Si o intrega lista de analize de facut (LH, FSH, E2, TSH ,etc, in a 2 zi de ciclu menstrual si ECHO in a 8/9 zi de ciclu ).Inrest sunt ok!!1
Sa speram ca o sa fie bine si in continuare ,noi tot lucram ptr bebic ...
Se pare ca una din cauzele ptr care bebicul nu apare este faptul ca menstruatia mea ... este la 23 de zile..cam scurta.!!!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
neatza neatza
Camelia cum e Alexandra? sper sa fie ok in curand.
Cornelia pupici! la gradinita aia de langa energetic (robotel) este baietelul unei prietene de a mea, e ff multumita mai ales de educatoare - el sta la program scurt. daca cealalta de pe unirii este gradi nr. 45 am auzit numai lucruri bune despre ea...cica se face rezervari cu timp mult inainte ptr ca e tare apreciata ptr educatoare.
Adinutza unde te duci?
Narcisa pupici de la noi!
o saptamana super tuturor....si sa speram ca vine si primavara in sfarsit!!
narcisa spune:
buna dimineata,
Camelia , ce mai face Alex?
Roxana, multumim la fel!
io astept sa vina primavara, afara e soare da-s -10 grade, unde sa ies ca-mi congelez cupila !
va uram la toate o saptamana cit mai buna
toate cele bune
narcisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Fiquelle/Fiquelle.jpg)
Fiquelle spune:
Buna ziua!
Eu am postat mai devreme, dar vad ca mesajul nu-i...!
Cine stie unde l-am trimis!
Roxa, ai inceput deja sa ii cauti gradi lui Patrick? E adevarat ca trebuie facuta rezervare de loc? Tatiana, tu ce ai mai rezolvat cu cresa?
Eu am emotii deja cand ma gandesc ca gagalicea mea va merge peste un an la gradi...parca mai ieri am nascut-o...offf, ce melancolica sunt!
Va doresc o zi si o saptamana buna!
Madalina si nastrusnica Sofia Maria,12.08.2004
http://community.webshots.com/user/fiquelle
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxanaz/roxanaz.jpg)
roxanaz spune:
da Mada, am inceput sa caut - imi mai trebuie si timp sa vizitez locurile vizate. cand am ceva rezultate va anunt.
au Narcisa chiar asa frig? si aici bate un vant.....de te spulbera! oribila primavara astaaaaa!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Buna!
Alex este bine, nu a mai facut febra. Vom merge la control azi dupa-amiaza. A depasit momentul si asta este bine.
Adinutza karatista ce mai faci? Daca te-ai ales cu "un semn rosu" pe fata l-ai lasat pe cel care a "prestat" sa scape "nemarcat"?
Ce a spus Iuli de "accidentul de munca"?
la toata "gasca".
Lulu 77 spor la "treaba"
.
O saptamana frumoasa tuturor!
poze cu noi
Camelia & Alexandra Elena (27 feb 2004)
Alexandra -Elena
crig72 spune:
buna seara!
am vrut sa va spun azi si buna dimineata dar netul nu m-a lasat
Am vorbit cu Sanzi si de maine s-ar putea sa ne viziteze p-aici.Mariuca era topita de emotii
Camelia si eu saptamana trecuta am tras-o cu Mariuca.Noaptea 39 febra si a doua zi deloc.La ea de la gat cred ca a fost.acum e bine a scapat si de alte medicamente.Traiasca lamaia cu miere!!Vremea asta nebuna isi cam face de cap.Sanatate!
Cornelia cand va hotarati dai un semn
Fiquelle cum e cu noile reguli gramaticale?Cred ca o nebunie nu?
Wow Narcisa ce frig e la voi!!La noi asa cum a spus si Roxana bate vantul de ma intreaba mariuca cine face asa??hihi..se aude un suierat brrr
ege mariucai i-am pus cercei jos in tomis.A plans un pic si in 10 minute a adormitMai greu a fost cand i-am schimbat pe cei care i-a pus cu pistolul.
pupici si o seara placuta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai