Caut donatoare de ovocite( donanta).
Raspunsuri - Pagina 4

Liana30 spune:
nu se vede??????
hai sa vad...am reusit?????
uitate la mine mi l'am lipit bine..si pe cuvant daca il mai dezlipesc vreodata..
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
un zambet?? cat de mic?????
macar in coltzul guriii
hai si pe urma promit ca fug la nani
"Nimic nu-i imposibil!"

silveana spune:
Mamaaaaaaa, nu-mi vine sa cred si te felicit ca pentru ca esti asa, multe fete de aici mi-au aratat ca au un suflet mare.Iti multumesc mult de tot si daca chiar esti hotarata sa faci asta pentru mine,am sa vorbesc cu doctorul meu sa vad daca se poate.Eu sunt la Marinescu la Giulesti.Tu ai un doctor al tau?Ai mai facut FIV ?Multumesc, Liana30
Iliuta, esti o draguta.Imi pare rau ca ai fost dezamagita si ca nu a iesit asa cum sperai, nu te lasa!
Silveana

Liana30 spune:
silveana inca nu am facut FIV...dar ma gandesc serios la asta...cu toate ca sunt tare dezamagita la tot ce se intampla la noi..cum ti'am zis inca nu m'am hotarat mai am de facut laparo..si dupa aceea voi hotara ce si cum...
pe mine Giulestiul ma sperie rau...mai ales M...dar o sa ma gandesc serios...o sa te anunt...asa cum am spus..
"Nimic nu-i imposibil!"

Liana30 spune:
uite..si tu poti..iliuta
macar in coltzul guriii
sunt tot in spate...
"Nimic nu-i imposibil!"

iliuta spune:
In momentul in care vom avea un raspuns concret pentru dvs., in
conformitate cu legislatia in vigoare vi-l voi comunica in scris pe aceasta
adresa de e-mail.
Va multumesc anticipat si va cerem inca o data scuze pentru
inconvenientele create,
Laura Butunoi
Operations Manager
Asta mi s-a zis mie de la Medsana. De aici eu inteleg ca NU EXISTA in Romania nici o lege care sa permita Fiv-ul cu ovule donate, fie el cu donanta sau fara......deci eu nu mai inteleg nimic!!!!!!!!!!!!!
Fiv-ul cu ovule donate este ilegal, dar sunt fete care doneaza foliculii, sau embrionii.....pt. ce daca este ilegal Fiv-ul????
Ftelor, ma tampesc eu, sau am dreptate???
Mihaela

Liana30 spune:
asta e realitatea din "Tara lui Papaura Voda"!!!!!!
sa le fie rusineeeee!!!!!
nu mai zic nimic!!!!!!
tac!!!!
tac!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"