Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Paula am vazut pozele si sunt niste dulcici tare. Aluat super bine in greutate Paul.O sa il trec in tabel. Pupici la Alexandra.
Florinini nu am apucat sa citesc povestea nasterii dar azi sigur am sa o fac. Si eu am aceeasi probleme cu calcaiele zici ca vin de la plug si nimic nu merge.
Anasebe sa iti traiasca baiatul .Asa cum au zis fetele e tare expresiv. Misto de tot poza cu catelul.
Anca Oltean sa iti traisca bb si te asteptam cu povestea pe larg si cu poze.
Mirela cand scapi de toate necazurile dai o bere?
Monica chiar asa vezi sa nu uiti sa o inegistrezi pe Di cand plange ca apoi in timp cand nu esti acasa , inainte de a pleca bagi caseta la maxim cu plansul ei ca sa ii terorizezi pe prosti.
Ursoaica ce mai face domnisoara? Cand mai pui poze cu ea?
Catalina am vazut lantisorul si m_am uitat ca la desene ca mi se pare ca numele e atat de mare atarna pe jos dc il pui. Nu e si greu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki acum am vazut si eu alea 3 poze noi si fundul sexos a lui Angelinos. As putea zice ca mie personal mi se pare ca a luat cel mai bine dintre toti asa bucalat si frumos e.
Florinini acum ca mi_am adus aminte : deci te_ai fi "dat" la noramea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Na ca iara scriu...daca tot am prins si eu o unda mai prietenoasa si ma lasa sa stau si eu pe Dc...recuperez...bebe doarme e 1 si 20 noaptea, ma mulg sau ma smulg...naiba mai stie ce fac ca laptele meu e...mai mult ...nu. de 40 minute intind la titi si numai 60 gr...cred ca in final imi fac fular din titi sau ma duc la concurs sama intrec cu caprele la lungimea sfarcurilor.

Irinacred ca asta e am venit de la plug..da ce sa facem ca nu merge nimica.Frantuzii ai destepti cu doctorate ce zic, ca astia dau din colt in colt si eu tot zgariu barbatu cu coatele ca la calcaie inca nu a ajuns saracu mai asteapta pana pe 7 martie cand merg la control

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pisoi Sunt 4 magazine Happy Baby. Intra pe www.happybaby.ro si gasesti adresele.

Intr-adevar Tiberiu e expresiv, cel putin asa ne spune toata lumea. Este foarte serios, zambeste rar, dar face tot felul de grimase, iar mainile au tot timpul niste pozitii "deosebite". Asa ca multumim din suflet de aprecieri.

P.S. Azi implinim 7 saptamani.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUNA DIMINEATA!
FLORININI ma bucur ca mai apari! Sper sa-ti gasesti o nora pe plac! Cum o sa fi pe post de socrosenie? In legatura cu incuscritul,noi am facut-o pe vremea "schimbului 2" ,pe NEVE...Eu sunt super multumita de ce ginere frumos am nimerit,nu stiu socrosenia mare de Irina cat e de multumita
IRINA buna ideea cu inregistratul,dar mi-e mila de ceilalti vecini,ca altfel as pune caseta nonstop toata noaptea si ne-am retrage dincolo,in apartament la frate-meu Ce sadica as fi ,nu???
MARAKI n-am apucat sa vad inca pozele,incerc!
ANDA de multe ori rad ca proasta cand imi aduc aminte de pisica aia alba
ANASEBE si eu as vrea sa aiba Diana ochi verzi...da' ma cam indoiesc,de albastru,nici atat nu cred sa fie...

In rest,sunt KO ca dupa ce gagica a dormit de la 22 la 3,n-a mai adormit decat pe la 5,30 iar de la 7 iar e treaza Pic de somn!
Acum se screme in carucior...si eu cum nu mi-am facut somnul nici chef de conta n-am,parca m-as plimba,cred ca daca apare mami, iesim fara carucior un pic,ca e soare.O tinem,un pic una,un pic cealata,macar juma' de ora!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Mai Irina lasa drujba ce vrei sa lasi cupchilu
(Mirela citire) fara mama, da o si tu mai spre dreapta poate ai vazut ca tat-su se uita sa-i caute nora si ia cazut cu tronc Diana. Eu nu ma bag...daca tu vrei sa dai da dar acum sa vedem ce zice si Moni.

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Maraki, vorba Irinei si mie mi se pare ca a luat mult in greutate Angelo. E asa de mareeee
In ce priveste pag. labartata habar n-am. ;la mine nu se vede.
Cine mai are prima pag. labartata?
Anasebe am vazut si celelalte poze cu strumful.Misto!!!
Cata, dupa ce s-a umplut el de kk, m-am umplut eu de sange. Curge ca din..... Disper !!! si nu e nici dr. in tara.
astept sa-mi zici cum spala masina. la nora-mea.
Liliana si Bee sunt in pregatiri, pe ultima 100 de metri.

Marco a papat la ora 22, 1 si la 6.30 dim.pe urma ne-am trezit amandoi la 9.40.pana l-am schimbat s-a facut 10 si a papat doar 7 min. Dupa care am inceput programul de ranjete, gangureli si chiote.
Acum doarme in bouncer.

Dintre toate fetele care alapteaza numai mie mi-a venit cm? e bine sa vina asa repede?are legatura cu laptele? nu stiu nimic despre asta. please

Eu am aproape toate hainutele pe nuante de bleu, gri; o salopetica cu verde;una cu galben; crem.
daca vreau o trebuuie sa cumpar altele ca la mine nu pre se potrivesc, prea putine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Peste doua saptamani incepe Baby Expo. De abia astept sa mergem. Am fost anul trecut in toamna, si am vazut lucruri dragute.

Am stabilit si data botezului. Va avea loc pe 29 aprilie (deci copilul o sa aiba 3 juma), la Cheia (avem noi acolo o superpensiune la care mergem de cativa ani). Iar ceremonia in sine o facem la Manastirea Suzana. Sper sa iasa bine, ca am emotii de pe acum.

ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Salutare,dragutele mele...
Am aparut si noi.....
Ce credeti?La prima ora..am tras o tura la medic..Am fost la Budimex..la Stanciu...
super medic...ca toata noaptea fata mea a fost o fornaita..si eram chiar speriata....
Din fericire,este bine..nu are nimic..doar ca nu a fost corect aspirata la nastere...
Si mi-a aratat cum sa procedez...I-am luat Marimer...pompita....si astept sa se trezeasca...
ca sa trecem la operatiuni...
Doarme fata mea..se pare ca i-a prins bine putin aer...desi...de la masina ..au fost cinci pasi..
Va dati seama ca am parcat la scara......
Apropos..cite grade le tineti voi in camera?Mi-a zis Stanciu..ca 23 e ok...
Eu ii tineam 24-25..iar la baita..chiar 26...
De miine am sa incep sa o scot si eu afara....
In rest...am pus o tura de spalat...si acum se pare ca mi se trezeste mindra..e ora de papa..
si e ceas...
Va pe toate...
Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna dimineata mamici!
Iata-ne la un nou subiect! Am trecut de odisee, nu fara probleme, dar ma bucur ca ati fost aici si de cate ori am avut cate o problema ati avut cate o vorba buna! Sunt si eu emotionata, nu-mi vine sa cred ca a trecut asa repede timpul si deja suntem toate mamici!
Fetele care au fost deja la controlul de 6 saptamani (si care au epiziotomie), am si eu o intrebare pentru voi! V-ati epilat inainte de control?
Alta intrebare...incepand cu a doua luna se da calciu la bebelusi? De care calciu dati voi?
Fata mea se cam chinuie sa faca kk si dr mi-a spus ca incepand din a 7-a saptamana sa-i dau cate o lingurita de suc de portocale, si mi-a interzis lactuloza, nu stiu de ce!
Irina super haios gogosarul tau cu ursuloiul, chiar ca-l stresai! Si zici ca-i cresc dintii?
Cata am vazut si pozele voastre, plina de bijuterii printesa ta!
Maraki, Monica, Ana, Nicole, Mirela, Florinini, Denisa pupici voua si bebicilor vostri!

daniela si Ioana Alexandra (05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput