Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (62)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

acum asteptam sa se ingramadesca fetitzele :)

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dandy bine ai venit! Sa-ti traiasca Briennuta dragutza!

Suplimentul se acorda numai in cazul mamicilor care s-au intors la servici, asa ca mine , si consta in 3 milioane de lei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dandy spune:

Multumesc Simo pt. clarificare.Dar alocatia, voi ati primit-o?
O primavara frumoasa pt. toate ,ca tot suntem in primele zile de martie
Va pup ,Dandy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catush spune:

Alina (bb Vlad) - puteti sa o petiti dar va fi cam greu cu intalnirile...N-am fost niciodata la Galati...
Ne trebuie o pereche din Bucuresti sa putem sa ne intalnim.....

Nu se ofera nimeni??????

Catush&Briana Maria(13.10.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fbalcau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitu spune:

Buna, la fete si bb-ici frumosi!
Daniela, sanatate Mariei!
Azi noapte nu s-a mai trezit paianjenul, dar cu mancatul tot in pom suntem. Azi i-am indesat pe gat vreo 4 lingurite de branza cu mar, ca lapte nu vrea neam.
Nu stiu ce soi de gripa bantuie familionul, dar in loc sa treaca mai rau isi face de cap. Problema e ca m-a luat si pe mine (chiar ma miram, ca de obicei eu deschid sezonul).
Cu diversificarea e OK, adica ceva mai amestecat decat fac eu nu cred ca exista, da nu ma las, trebuie sa vad ce vrea pana la urma sa manance un paianjen.
Acum mananca pireu de legume cu cartof si mar(fiert in supa), iaurt cu carne, pireu de fructe cu branza, sucurile nu-i plac, laptele nu, cereale cam 50 ml/zi. Adica mananca putin, da' diversificat rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Multumim pentru laude Cristina, Marinela, Cristell, Valen, Carmi, LiaMia, Catush!!!
Cristell, auzi la ea, ba-ba hahaha!
Simonique, a mea e guraliva dar mai putin sportiva, inca n-a reusit sa se intoarca pe burta, ieri mai avea un pic dar i-a cazut fundul inapoi; oricum a fost cea mai reusita incercare de pana acum! Astept sa se intample minunea!
Simo, felicitari pentru bebe vorbaret!!! Gata, v-ati aranjat, si tu si Valen!!! Felicitari pentru incuscreala!
Vero, tinem pumnii!!!
Dana ch, asteptam poze!!!
Alinam, sexos tare flacaul tau!!!
Carmi, am inteles, dupa 12 aprilie!!!
Dani, multa sanatate!!! Sa va faceti repede bine!!!!!
RalucaN, pe unde umbli hai hui?

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

LA multi ani bebelusilor care azi isi implinesc lunita Maria,Ioana,Peter si Mathieu pupici de la noi

Cu dedicatie speciala pt Alexandru si Andrada care azi fac 6 lunita ,sa cresteti mari si frumosi

va multumesc fetelor pt ca ne_ati laudat.. .admirat... si va facem un mare pupic de la noi

Miflor esti o draguta ,dar daca imi faci opoza si mi_o trimiti virtual,o sa ma satur din priviri , cit despre placut imi plac amandoua feluri

Karmenuta nici al meu nu papa numai legume simple si eu iam adaugat la fiert in plus o jumatate de mar si vad ca ii place , aici ne spun sa nu punem sare

Cit despre petit ne inscriem la totae fetitele care ne primesc si daca tot sint mucenici pe la usa la Ana-Maria
ne inscriem in competitie si sa no uitam si pe Stefania ola doua fetite frumoase

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Dani imi pare rau sa aud ca puiutza mica s-a imbolnavit. Va dorim insanatosire grabnica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

AlinaM, sa stii ca Anya si Sarah au lesinat cand l-au vazut pe Vlad ;dragu de el ce dulce e....Gabriela si Sarah-Marie, 30.09.2005 Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Nanadana, Pitu, Karmenutza, buna idee cu marul in supa, sa incerc si eu poate papa asa, ca de 2 zile refuza mancam supa din parti, face un scandal monstru. Nu stiu de ce, ca la inceput manca, poate ii e foame prea tare si se enerveaza cu lingurita? Voi ce mai puneti in supa macar sa fie reteta ca la voi sa vedem dak merge.
Dani_flor, multa sanatate, sa va faceti bine repede

Eu m-am bulversat cu niste perechi... mmmm, deci mai e vreo domnisoara disponibila?

Simonique si bb Mario (22 august 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonique22/my_photos

Mergi la inceput