Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 9

Liana30 spune:
Pamella cum esti????venira??? ca nu mai pot sa'i tin pe'ai mei in frau...vor sa plece la tine
sa le dau si borcanu de castraveti???/
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Liana,nu venira inca!trimite-i odata si spune-le ca mai bine vin azi ca scapa mai usor de pedeapsa.daca asteapta pana maine ii farm!!si poti sa le pui in spate si borcanul
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

ioanara23 spune:
buna seara fetelor!
desi va urmaresc de vreo trei luni...abia acum mi-am luat inima in dinti sa intru efectiv pe site sa ma inscriu la forumul aspirantelor optimiste.
eu cu sotiorul "muncim" la un bbic dor de vro luna....abia ne-am decis. in vreo 2-3 zile tre sa apara "musafirii"...cu tot superoptimismul meu nu cred ca vom reusi din prima...
ioana

PamELLA spune:
Din nou pe pag.2!!
"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

PamELLA spune:
Liana,ii astept!saracutii,habar n-au ce-i asteapta!!
P.S.:ai pus si borcanul cu castraveciori??

Liana30 spune:
am pus 2 borcane mariiiii
nu de alta da o sa ai mare nevoieee ca dupa ce pleaca scarbelee..vine bbele
"Nimic nu-i imposibil!"

PamELLA spune:
Mama,multumesc mult Liana!!Sa dea Domnul sa fie asa,dar fii atenta,ca tu o sa ai nevoie inaintea mea!!

Anca Wish spune:
Sunt si eu pe aici asteptand vesti bune de la voi.
Sa va zic. Saptamana trecuta am visat ca sub un scaun era un soricel alb cu ochii rosii pe care il luasem la piept si-i ziceam ca nu-i mai dau drumul. M-am trezit cu ideea ca sunt gravida. Mi-am amintit repede ca iau anticonceptionale...si m-am linistit.
anca...SIGUR intr-o zi

Avalon spune:
Anca, anticonceptionalele au 1% procent de a 'rata'... Poate ai uitat sa iei o pastiluta? Ia vezi tu ce veste ne aduci... soricelul in vis io stiu ca e sarcina...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.