Miresele anului 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
krelia spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Asheaaaaa...pai bre, io-ti aduc lumanarile...ca sa te vaz odata potolita! Pliciu stieeee
Hauzi cuscra, avem mana libera sa-i organizam nunta cumetrei!
Auzi asistento...sa nu uiti de ciulini!
Nu pe bune...si io abia astept intalneala si apoi nuntile mumoaselor mele!
Finutza...sper ca vii la intalnire! Sa ne cunoastem si noi, daca tot te nasesc!
Haidi pa, zapacitelor!
aoleu da..hai ca..m-am mai linistit cat de cat...acu', astept provincia ....bey...ciulinii aia sunt tot sharmu'....
auzi bey organizatoareo cumatra ce esti...ti-ai gasit...rok sa vina din moldova la intalneala...
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006
andreea_trend spune:
Da fetelor... ce mai era o nebunie curata acolo....
Pliciu ii adusese 3 buchete pt ca ii era frica ca n-or sa-i placa la fata cucuiata buchetul... saraca....
Nunta noastra
Poze
ooana spune:
Neata'... andreea super tare visul!
...deci, sa va povestesc...am fost ieri la agentia cu pricina, si am discutat, in esenta fac aproape tot liminte, imbraca stalpii in tull, stalpisori pentru biserica care apoi sa ii mute pe scarile restaurantului etc...dar trebuie sa mergem impreuna saptamana viitoare si sa vedem exact la fata locului.
...informativ ca si pret stalpii -10 bucati- pentru biserica legati intre ei cu tull cu tot cu flori costa 1.500.000...nu stiu de ce dar mie mi se pare ieftin...drept pentru care sunt foarte incantata de ieri seara!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
plici plici spune:
daaaaa....organizam organizam.....taci tu Smile ca n-are curaj sa ne lase sa-i facem nunta
glumesc
pupicii la toate zapacitele, m-ati facut sa rad !!!!!
Carmen_Marieta spune:
BUNA DIMINEATA FETELOR, VA MULTUMESC PENTRU GANDURILE BUNE SI PENTRU SFATURI.ORICUM VOI MERGE LA MAI MULTI MEDICI.
RALLUMULTA SANATATE MAMEI TALE.LASA CA SE VA REZOLVA CU ROCHITA..
KRELIAFELICITARI PT CEFERTECAT....
BraveGirl spune:
Eu de ce nu mai sunt pe listuta cu nasici???Nu ma mai vreti?
A...neata si de la mine...
==========
Corina
Albumul meu
a.cicel spune:
Neatza...
Cam tarziu ce-i drept, dar...nu v-am uitat. Inca sunt in concediu si cica mai si invat cate ceva...ca maine am 3 examene la facultate. Si normal ca nu stiu nimic. Iubi a plecat in oras si pe mine nu a vrut sa ma ia. A zis sa stau acasa si sa invat. Ca imi ajunge o restanta pe anul asta, sa nu mai adun si altele. Si cam are dreptate.
16+
POZE
plici plici spune:
rallu, pupicii si multa sanatate pt mama ta, acu cateva saptamani si eu umblam cu mama pe la urgenta si stiu ce sentiment capeti. Dar o sa se faca bine sunt sigura !Hai si capu sus cu rochita!!! se rezolva, o sa vezi
3 buchete pt Krelia a? pai greu multumim pe madam, ce credeti voi !!!!
rok spune:
hei no no no...eu stau in bucuresti. numai nunta o am in piatra, cun. civ e tot in buc la S3 asa ca daca e rost de intalneala I'll be there.numa' sa nu ma trimita in delegatie (in audit)
krelia spune:
quote:
Originally posted by ooana
...informativ ca si pret stalpii -10 bucati- pentru biserica legati intre ei cu tull cu tot cu flori costa 1.500.000...nu stiu de ce dar mie mi se pare ieftin...drept pentru care sunt foarte incantata de ieri seara!
Super pret!!!
go for it!Q!
ps..bey..deci 150 RON - 10 bucati, da??
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!
26 august 2006