Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 11

kikilina spune:
DRAGA DANOTINO IN LEG CU ANALIZELE DE LA CANTACUZINO... AM SUNAT EU LA EI (TEL 3184410 SAU 3184411) SI NU-TI TREBUIE PROGRAMARE. TREBUIE SA TE DUCI IN ORICE ZI PE LA ORA 7-7.30, SI-TI DAU UN BILET DE ORDINE... IN LEG CU PRETURILE POTI SA TE UITI PE WWW.CANTACUZINO.RO .
PUPICI!PUPICI!

bubulina1 spune:
Buna, eu azi sunt in ziua a 9-a si ma duc diseara la cabinet pentru eco. Am emotii, pentru ca eu aveam deja folicul de 12 mm in ziua 5 si mi-e frica sa nu se sparga prea repede...
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

gabiu spune:
Sunt la fel de interesata de acest GIFT ca mai toate pacientele lui T, care de altfel l-au intrebat in repetate randuri pe site-ul lui, pe cand aceasta noua procedura in Ro? Raspunsul a fost invariabil "in curand, cand va gasi aparatura si intelegere la sef". Daca sti ceva chiar vreau sa stiu si eu, te rog.

Amely spune:
Danotino, scuze, de suparare am uitat sa iti raspund... Da, Inst. Cantacuzino e la Eroilor, Splaiul Independentei 103. Nu, nu trebuie programare, eventual poti suna la 318.44.10 sau 318.44.11 sa intrebi cand au program de recoltare. Sa vii dimineata la prima ora, ca sa nu stai mult la coada. Vezi ca iti dau ei bon de ordine, ala e important, sa iti dea printre primii. Imi pare rau ca s-a suparat dr. tau...
dar poate tot raul e spre bine... De ce nu mergi tu la Moisa, ca ea face ISA si fetele sunt multumite
Marair, ti-am trimis PM... Cred ca dupa ce se va incheia luna asta extrem de nefasta pt. mine (mai ales dpdv psihologic, am inceput cu stangul), incep din nou tratamentul Liviei, indiferent daca imi face sau nu Tutunaru laparoscopie. Mie mi-a ajutat mult acum 1 an jumate acest tratament, pe care l-am tinut complet timp de 2 luni, dupa care am ramas
. Cred ca de faza cu aciditatea s-ar putea sa sufar si eu...banuiesc, desi TPC-ul meu e bun...hmmm...
Deocamdata imi ling ranile dupa batalia pierduta astazi...
Pupicei!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Amely spune:
Bubu, tin pumnii, poate ma suni maine sa-mi spui ce ai facut! Pupici!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

marair spune:
Amely, ce e TPC, unde se face, cat costa si in cat timp iti da raspunsul?Rasunde-mi te rog repede, ca la trei decolez spre cabinet!Multam fain!

Amely spune:
Marair, sorry, am vazut tarziu mesajul tau... Dar ti-am trimis mesaj pe tel., poate iti mai e de vreun folos
Rezultatul ti-l da pe loc, dar nu tb. sa treaca mai mult de 8-9 ore de la ultimul CS.
Pup!
Pozici cu noi

danotino spune:
buna fetelor!
si eu am avut niste zile nefaste, ingrozitoare- si la serviciu si personal cu doctorii si deciziile...
amely iti multumesc pt sustinere, kikilina merci pt info .
apropo de TPC, amely , unde l-ai facut? ma bate gandul...
inca n-am luat nicio hotarare vis-a-vis de ce voi face luna asta.
si eu cred ca tot raul e spre bine! o sa ma gandesc la inseminarea cu dr moisa!
of, mai fetelor, ce trista sunt din cauza tragediei Laurei Stoica!
va pup!
danotino

kikilina spune:
SALUT! SI EU AM RAMAS SOCATA CAND AM AUZIT DE LAURA STOICA! NU-MI VINE SA CRED... CE TI-E CU VIATA ASTA... MAI ALES ACUM CAND ERA SI INSARCINATA (SI AM AUZIT CA SI EA SE CHINUIA DE CEVA ANI... CAND SA TE BUCURI SI TU DE UN COPIL PE CARE-L ASTEPTAI SI DE UN SOT BUN ... TI SE INTAMPLA CEVA ORI CARE SA ITI TAIE TOT ELANUL ORI TE TERMINA DE TOT... .
PUPICI!PUPICI!

Amely spune:
Danotino, eu apucasem sa fac TPC la Moisa, dar s-ar putea sa faca si T. De fapt nu stiu, mai bine il intrebi... Oricum, Moisa stiu sigur ca face, mai ales ca este androlog...
Bubulina, nu mi-ai zis ce vesti ai, cat a crescut foliculul? ce ti-a zis T.?
Pozici cu noi