Bebelusi de iulie-august 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 8
starchi spune:
Apropo de cat dam la dr:
eu ii dau 500 000 sau 300 000 (depinde cat de mult am "deranjat-o la telefon, luna respectiva) cand merg la cabinet iar 100 000 asistentei.
Iar cand vine acasa ii dau 700 000 mii - vine fara asistenta.
Nu stiu daca e mult sau putin, important e ca dr e multuminta si de f multe ori imi da consultatii pe telefon la orice ora din zi si din noapte.
Starchi &Matei
P.S. Am facut cateva nedreptati: Laura ti-am vazut puii - tare frumusei si dragalasi, ca de obicei...si m-a lasat memoria (cica sarcina strica memoria-ASA E!!!) ca am mai vazut cativa copilasi la fel de superbi...da nu-mi mai aduc aminte, ca sa-i nominalizez 

starchi spune:
Stati asa - ca de unu' imi adusei aminte:
Adriana - l-am vazut pe Aidan, e super baiatul, a crescut ca Fat-Frumos din poveste si m-a mirat faptul ca si-a schimbat tare mult trasaturile....e si mai scump 
Iar apropo de pb ta - si Matei isi musca gingia dar nu atat de tare, eu ii bag repede suzeta s-o rontaie pana nu mai poate.
Ella2000 spune:
LA MULTI ANI SARBATOROTILOR ZILEI!!!
Bine ai venit Claudia!
Adriana, nu stiu cum ai putea face ... Paula isi musca invers buza de jos cu gingia de sus...dar nu-i da sange, ca nu are numa un ciot mic de dinte!
Lia, da, sa facem concurs de balcoane!![]()
Brianamica, eu aduc de la tara dar nu-i dau! si oricum soacra imi da niste gaini batrane si curci
ca tre sa tricotez o noapte sa fiarba! Sanatate Anei!
Corbioana, imi pare rau ca ti-ai pierdut verigheta!!!!mai cauta .. eu de cate ori am pierdut ceva le-am gasit, uneori din intamplare dupa ceva vreme.
Anis, ai grija de tine! nu iei fier, ceva vitamine?
ella2000 si printesele
Ella2000 spune:
Brianamica, uitasem sa te felicit ptr. steluta!!! ai reusit sa stai mai mult cu Ela? ce se bucura cand le dam lor mai multa atentie!!! eu am o problema cu Iulia... de o vreme se teme de oameni rai?!
MonaI, super poza!
Sara e tot mai frumoasa!
Paula mea dupa vaccin a fost maraita... a fost cel cu 2 intepeturi! Febra a facut doar aseara! acum se joaca si e vesela!
o seara placuta! noi mergem in vizita !
Ella si printesele
Dianami spune:
La multe luni, Matei!
(starchi)
La multe luni, Andrei Nicolae!
(monicaI)
Sa cresteti mari si sanatosi! 
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
Dianami spune:
Fetele, azi i-am dat pt. prima oara branzica si, cu ocazia asta, am inlocuit si a treia masa. A mancat 250 ml de branzica si fructe!
(de fapt nu ma mir
).
Eu sunt ocupata pana peste cap, m-a palit o chestie
: am inceput sa-i adun bebelui filmulete, jocuri educative, carti de colorat si alte prostioare de acest gen, mi-e asa drag
. Deja am adunat o gramada, cand o sa vada sotul cu ce am umplut eu calculatorul...
...ma pupa, nu alta! ![]()
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)
Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia
irinabungau spune:
Brianamica, sanatate multa Anei , imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asta!! pupici
Claudia, bine ai venit, te asteptam cu mai multe detalii despre puiul tau!!
Svety, exact asa face si Ioana, de o saptamana doarme pe burta si eu trebuie sa o intorc pentru ca bolovanica mica nu stie sa se mai intoarca invers...![]()
Lia, saru'mana pentru pont, o sa ma bag la Scarsdale!!! Daca as da jos vreo 4-5 kg as fi super multumita!!!
Monai, e dulce foc Sara, ce grasunica este, cred ca stai toata ziua cu dintii pe ea!!!!
Cami si fetele care dau dreptul la doctori, m-ati speriat!!!! Eu ii duc o cutie de bomboane doctoritei si asistentei la fel, si ATAT!!!! Si sunt foarte dragutze, ma sfatuiesc, nu am avut niciodata probleme cu ea!!! Doamne fereste!!! Doar primesc bani frumosi de la Casa de Sanatate pentru fiecare vizita!! Acasa nu a fost nevoie sa o chem, dar sigur atunci voi da cca 500 mii.
Ella, Hristina, Andreea, Monai, Dede, Cati, Ioana, multumesc frumos fetelor!!! De-abea astept sa il vad si sa-l strang in brate si...
![]()
mi-o fi ajuns si mie abstinentza!!!! Despre data inca nu stim nimic, cred ca prin aprilie facem cununia, nu facem nunta, doar o masa cu prietenii cei mai apropiati. Oricum, rochia nu va scapa nepurtata!!
Va pupam
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
Simonaci79 spune:
Buna seara tuturor! Nu am f mult timp acum de stat si nici zilele trecute nu am avut dar sper sa reusesc sa tremin azi de citit din urma! Noi ne cam schimbam prg si de-aia m-a cam luat prin surpirindere si sunt cam pe fuga. Dim se trezeste, papa si se joaca o ora, mai doarme jum-3 sf de ora si gata, dar doarme dupaamiaza 2-3 ore si atat pana seara. Sunt fericita de prg dar tb sa ne reorientam cu prg de papica sa ne incadram bine!
Ema- acum vigantol se da la noi numai pe reteta si eu nu am probl ca ii picur direct in gurita si sta cuminte, numai ca ma speriase o mamica! Iar Bibi i-am zis Biancai pt ca eu mai am o prietena Bianca si asa i se zice. Obisnuinta! Pupici multi!
Ella- ti-am raspuns si eu legat de sfarc, si la no era rosu in permanenta. Ai incercat cu rivanol? Baba mea a fot pe 1 martie. Cam rea sunt nu?
Ema.nu.ela- spor la serviciu si pupici sa treaca timpul repede pana te intorci la fetita ta!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos
Simonaci79 spune:
Anis- f frumos cu omul de zapada! Si eu abia astept sa ajungem la faza asta!
Ella- pupici multi! Nu fii asa speriata ca rubeola nu e chiar asa de rea. Stiu ca nu e bine sa o faca ca e nasol, dar in cel mai rau caz maca sa stii ca nu e grava si trece de la sine fara antibiotice sau ceva. Eu m-am intalnitcu o mamica in parc al carei baietel a facut la 6 luni si nu a avut nici o probl. Grava e rujeola, fereasca Dumnezeu. De venit la tine....mai greu, dar aici sunt intotdeauna cu umarul pregatit! Multi pupici!!!!!!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005
Simonaci79 spune:
Ella- am uitat! Multumim pt martisor!
Monai- lasa, nu mai fii suparata, ca vei slabi tu! Deocamdata ai alta treaba! Vei vedea ca va incepe sa mearga, vei alrga si tu si sa te tii atunci kg pierdute! (eu cel putin asa sper!
)
Ema- vezi, m-ai deochiat! Mi-am pierdut limbarita dar am gasit-o azi pe aici pe undeva! Pupici si multumim pt companie!![]()
Vali- pupici lui David si sa nu aiba nici o probl, sa nu faca nici o criza. Te asteptam cand poti sa ne mai dai vesti. sanatate multa la amandoi!
Lia- si eu tot asa ii fac branza si am avut mare succes cu ea din prima! Pupici si sanatate multa, sa treaca buba de la fundulet si gingiuta dureroasa, sa iasa repede dintisorul buclucas!
Anis- spaer ca au trecut problemele cu durerea pana cand am intrat eu. Pupici pt Ingrid si pt tine, sa va treaca repede si sa dormiti si voi bine ca ati facut cam mult timp pauza de somn!
Acusor- eu zic ca au si ei per lor! Si Mario papa tot asa si eu eram multumita, iar acum de 2 zile a inceput sa pape iar grupa mare, sa nu-l deochi! O sa vezi ca veti incepe si voi curand!
Anca- imi pare rau ca si voi aveti dereglari de somnic. Eu zic sa nu-l mai lasi ziua sa doarma asa mult ca poate nu e suficient de obosit noaptea! Eu consum niste alcool, dar nu vin ci o bere pe zi, si dr mi-a zis ca e ok. Eu nu beau de placere ci pt lapte. Nu cred sa fie probl cu un pahar mic!
Simona mamica lui
Mario 22.07.2005