Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Andreea bafta la examene, da stiu ca nu te joci:) 3... las ca le iei tu ca esti fata desteapta

SunSmile pai lenevesc la calculator, ca in timpul zilei e verva mare si nu prea apuc:)

Azi cred ca bag o tura de curatenie, desi afara e frig si n-am chef

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

Neata

Andreea succes!!!!!!!!!

Sun sa-ti faci copilu frumusel. Pe 7 e ziua catelului meu, implineste un an si eu acum ii fac tort, ca-i plac dulciurileeeeeeeeeeee (il serbam maine).

Flavia spor la treaba. Si eu ma apuc de curatenie....

w placut

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Marina sa-ti traiasca si sa fie mereu vesel si jucaush. Al nostru face 4 luni pe 8. Si DA, e mort dupa dulciuri. Noi nu mai putem manca o bomboana, o inghetata ceva fara sa facem jumi-juma cu el! O sa-l scoatem acum la joaca, pentru ca dupa nu vreau sa-l mai tin afara, sa nu raceasca.
Flavia la noi este foarte frumos! E soare, canta pasarile...hmmm, aer de primavara. Daca e sa ma iau dupa ziua de nastere, azi ar fi baba mea. Daca e pe alese, pe 8 de ziua puiului!
Pupici tuturor!

quote:
Originally posted by marinar

Neata

Andreea succes!!!!!!!!!

Sun sa-ti faci copilu frumusel. Pe 7 e ziua catelului meu, implineste un an si eu acum ii fac tort, ca-i plac dulciurileeeeeeeeeeee (il serbam maine).

Flavia spor la treaba. Si eu ma apuc de curatenie....

w placut

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

buna dimineata!!!
ma, da' matinale sunteti azi!!!!
la noi in tm vremea e cam ciudata in ultimul timp!! azi este asa o atmosfera apasatoare, fara aer, de ploaie!!! da' nu-i nimik, ca azi oricum am treaba prin casa, vreau sa ma pun pe curatenie!!!!
va pe toate !!!

Lavinia: Sotie alintata.....

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

iar am ramas singura pe aici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Nu mai plange ,ca am aparut si eu !
Neata!
Nurorile ,ne intalnim ,mai ,dar sa treaca vremea asta urata .Ne intalnim si noi cand o fi mai cald la o terasa.
Dar sa stiti ca eu vin si cu fii-mea!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ce rau imi pare ca nu sunt si io din bucuresti...!!!

Mergi la inceput

Dana, ce bine ca ai dat un semna cu intalnirea asta, ca eu si cherry am crezut ca tipam aiurea. Ramane atunci pt o zi cu soareeeeeeeeeeee

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Marinar,cum sa tipati aiurea!Eu v-am auzit ,dar nu v-am raspuns din prima ca ma gandeam ca sa fac ,sa vin si eu cu fii-mea sau va incurc,ca nu vreti intalnire si cu copii.Acuma astept sa-mi spuneti.
oricum ,daca ne intalnim prin zona ta ,o pot lasa la mama ca nu sta departe de tine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Dana din punctul meu de vedere nu e nici o pr daca ai veni cu fata sicred ca nici celelalte fete nu s-ar supara, iar ca zona mi-e indiferent- ideal ar fi sa ne intalnim undeva la mijloc, in functie de locatia fiecareia. Ajungem noi la un punct comun. Important e sa stabilim cand. Subiectul ramane deschis

marinar

Mergi la inceput