Spuneti-mi si mie ce,cum si cand se intampla cu scoaterea firului de la cerclaj?
Se poate scoate in timpul operatiei?(cezariana) Daca se scoate inainte se face anestezie generala ? Cand inainte?
Va roooogggg! Lamuriti-ma!
Pupici multi!
Se scoate inainte, cam in saptamina 38-39, inainte de a exista posibilitatea declansarii naturale a nasterii (din cite mi-au spus mie daca apar contractii trebuie scos imediat). Mie mi l-a scos in saptamina 39 dar am nascut la sfirsitul saptaminii 40.Totul se petrece ca la un control obisnuit, fara anestezie, nu simti nimic, nici o durere. Nu-ti fie teama, chiar nu doare.
mi l-au scos cu 10 min inainte de cezariana. nu necesita anestezie. Te pune pe masa ca la control, baga instrumentele alea de tortura despartitoare si taie firul. Nici o durere exceptand asa cum am spus ororile alea cu care ma obisnuisem cat de cat.
bafta
marina
Sunt Cristina (sora Danei). Si eu am avut cerclaj iar firul mi l-au scos in dimineata cand am fost internata sa nasc. Dureaza foarte putin si este o "manevra" nedureroasa. Nu ai de ce sa te panichezi. Trece totul iar finalul ti-l va aduce pe puisorul tau drag in brate.
Sa auzim de bine
Cristina