bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mia_tincu@yahoo.com spune:

Hai mai fetelor,hotariti odata cu listuta, ca sunt curioasa ce iese pina la urma si cum o sa apara!
Wow, va invidiez pt. intilneala, duceti-va si faceti muuuuulte pozici si pt. provincie!

Fug la odor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Amaya, pai suna bine si propunerea ta, asa ca eu zic asa: ne intalnim saptamanal si impacam pe toata lumea. Of course, de fiecare data in alta locatie.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Gabi, super clipurile, sper sa ii placa si lui Vladut.

Vreau si eu sa vin la intilnire. Eu nu stiu acum unde e Plazza..

Liviana, am citit aici pe forum un sfat cind are bb muci, sa il duci in baie dupa ce ai facut mult abur, si scapa de muci un timp.

A incercat cineva Dr Mom? Ei spun ca au si chestii pentru nas infundat, si sirop, si ca e natural.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Liviana, ca alternative naturiste cred ca mai poti incerca Oscilococcinum, pastilele homeopate Homeogene de la Boiron pt. gat, iar pt. nas Fluimucil care fluidifica secretiile, acesta din urma nu e insa natural sau homeopat. In rest ce ti-au zis fetele. Sanatate multa!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Am copiat asta de pe forum, lidiadanaila: medic oftalmolog pediatru,iti recomand pe Dr.Nascutzy Constanta, Spital I.O.M.C, program:l-v 14.30-18 si marti-joi9.30-13. Tel:2422713 int.140-oftalmo.

Are cabinet particular pe strada Suvenir nr 12, tel 2102414
Noi am fost de mai multe ori acolo, bb a avut canal lacrimal infundat, e civilizat si nu costa deloc mult. E tot timpul plin de lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaT spune:

Gabi,super clipurile,i-au placut Alexiei ,dansa dupa ele si se uita numai la monitor.

Mergi la inceput

Patricia, Ana Maria, merci! Sigur o sa reusim noi sa ne vedem, si eu vreau mult de tot sa va vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Crinuta, i'm back! Am fost sa o vad pe sora mea care are o burtica draguta de 6 luni(are fetita).

Azi am trebaluit prin casa si am fost la cumparaturi. Am luat pastrav proaspat si voi face una din retelele lui Sirimie si va spun daca a avut succes.

Liviana, ce face Matei, e mai bine? Ai incercat Karvolul?

Patricia, Amaya, vreau si eu in club! Ce as mai dansa...si sotul meu e la fel de greu de convins!

Anda, ce se mai aude cu listuta? Cum e cu votarea?

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Tomasa, neaparat, si eu vreau sa ne vedem.

Am cumparat si eu azi pastrav, trebuie sa fac de mincare. Nu stiu ce.. ceva din retetele alea pe care le-am gasit aici, am sa incerc ce e mai simplu. Bubu, tu ce reteta faci?

Am cautat salau si nu am gasit la Carrefour. Unde gasesc salau acuma, stie cineva?

Mergi la inceput

Simona, sigur, pe toate as vrea sa va vad, asta am vrut sa zic! Neaparat stabilim ceva cat de curand, ca imi doresc mult sa te cunosc. Si pe Vladut.

Fetelor, care aveti DVD-urile Baby Einstein? De unde le-ati luat? Le plac copiilor? Se uita la ele?

Mergi la inceput