bebelusi de ian-feb 2005 ( 85)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

votez si eu: fara icons, pagina pare prea incarcata. "copilashi poznashi / nazdravani / dragalashi " etc
raspund amestecat pe fuga, daca nu va e cu suparare:
retetele cu peste si dovlecel sint o minune, trebuie sa le scot la imprimanta si sa fac din ele, cu o singura exceptie: nu doar pt gabitza ci pt toata familia.
shobo, mie mi s-a spus ca la virsta asta necesarul de lapte e de 600ml. din astia 200ml pot fi iaurt, sau alte lactate, nu neaparat lapte la biberon.
gabitza maninca in fiecare seara la masa felul 1 + citeodata desert, dar pt ca e f obosit nu termina lapticul pe care il cere noaptea cu urletele de rigoare. la baita sta de multe ori in picioare, lipit de mine, il spal repede si gata. pe cap nu il spal decit o data pe saptamina, mai des doar daca e nevoie.
despre peste: tot pestele oceanic e sau a fost la un moment dat congelat, operatiunea se face pe vasul de pescuit imediat dupa prindere. ca sa fie sigur proaspat, parerea mea e sa-l cumperi viu . pestele cu mult mercur e de obicei cel mare (gen rechin), care a trait mai mult in ocean si a asimilat mai mult mercur.
ca veni vorba de mincaruri ne-autohtone, diseara voi face pui cu sos de curry si lapte de cocos, merge bine cu morcov si cartof dulce sau bostan.
va pup

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

aaaa, m-am mai linistit atunci dc din 600ml pot fi si iaurt si brinzica dulce si lapte simplu si cu cereale,etc. Gabi, ii mai dau sin dar cit vrea el, mi se pare ca vrea din ce in ce mai putin, poate se intarca singur... si nu stiu cit mai suge el, de aia ma tot intreb cit sa-i mai fac in canita sa bea suficient ca nu pare sa mai suga prea mult la sin... asa de rasfat mai mult si doar seara si dim. aseara a cazut frint dupa canita cu 200ml Milubrei si nu prea a mai supt la sin... dim insa nu a vrut mai mult de 150ml formula dar apoi a mai supt ceva la sin... cam asa mergem. Deci nu tb neaparat sa bea 250 ml Milubrei seara (ca sa pot considera ca a baut 250ml lapte) si tot 250ml lapte simplu dim??? Asta e pb mea ca usor usor nu va mai lua titi decir aprilie cel tirziu si sa stiu cit de cit cam cit ar tb sa pape seara si dim.el in rest papa brinzica dulce dm la fructe in fiecare zi plus 1 iaurt 200g la 18:00 seara.
Sper sa fie suficient!
oricum v-am zis ca de 2 zile a mai facut si el mofturi ca-i mai dau cica o masea si alti dinti.
Greu o sa-mi fie si bebe si serviciu dar ma obijnuiesc . oricum aseara m-am simtit nesperat de bine cind am venit ac si l-am luat in brate... parca aveam alt chef de joaca cu el . Intr-adevar avea dreptate Liviana, face bine sa mai iesi putin in lume si apoi sa revii la bebe.

mai scriu,
pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Buna dimineata; intru si eu sa va salut;
Inca nu am apucat sa termin de citit din urma asa ca la faza cu voturile nu stiu ce sa va spun;
Noi am fost in spital internati, si dupa cum stiti intri pentru una si iesi cu minim doua asa am patit si noi, adica raceala si viroza intestinala; Partea cea mai rea este ca m-am priopsit si eu cu raceala;
In spital n-a avut decat Andrei patut, si cum Dl e invatat sa doarma singur in patut, ma dadea pur si simplu jos de langa el ca sa se lafaie singur (cel putin pana adormea), ca apoi ma urcam si eu langa el si stateam asa pana pe la un 4 noaptea cand il apuca damblalele ca ii era cald si trebuia sa cobor si sa mai stau pe scaun; Partea proasta este ca s-a invatat sa se trezeasca pe la 6, la cat incepea forfoteala in spital si nu mai imi adoarme decat pe la ora 13, dupa masa de pranz;
Shobo , poti sa razi dar te-am visat cat dormeam in spital, m-am trezit, m-am mirat de cce am visat, si am adormit continuind visul (lucram si eu si tu in R.Moldova, in centrul capitalei era sediul firmei la care lucrai tu-parca era un conac vechi si renovat), si ne dadusem intalnire sa plimbam copii, adica eu am spus ca il vad pe Codrin in parcul orasului

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Amaya la ce oftalmolog ai fost? Da-mi si mie PM daca nu vrei sa scrii aici. Eu am fost cu cupilu meu cand avea 1 luna ca sa ma asigur ca nu avea probleme legate de prematuritate. Si mie mi-a zis tot asa sa vin la 3 ani (pentru ca eu am miopie si sotul hipermetropie cu astigmatism). . Eu am fost la dr. Burloiu. La un moment dat inpoze am avut si eu impresia ca i-ar fugi un ochisor. Acum nu mi se mai pare.. dar parca as mai intreba.... Oricum, ma bucur ca minunea ta nu are nimic.

Kita multa sanatate si tie si lui Andrei!!! IMi pare rau ca ai avut experienta asta cu spitalele.

Ana Maria si Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Votez si eu: fara iconuri, iar la titlu nu pot sa ma hotarasc: multe sunt frumoase. Cel cu "printisori" e singurul care-mi displace.

Magga, cum e cafea alba? Chiar e alba?

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Ana Maria, noi am fost la doamna doctor Goicea, de la Medicover Grozovici (la recomandarea pediatrei), o doamna tare draguta, blanda si minutioasa...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Si eu ar trebui a ajung la un Ofta cu Andrei ,caci si cei din spital au zis, dar cred ca o sa ajung la dr de la Oftapro, Luminita..., o dr. laudata mult pe forum, dar o sa mai aman controlul caci nu mai am puterea de a-l mai stresa pe Andrei; deja imi este graoza ca trebuie sa ii fac si vaccinul de un an, dar am vorbit sa il mai aman doua saptamani

album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Tomasa, , cine stie. mai avem ceva in comun, nu?

Amaya, bine ca totul este in regula.

Kita, bine ati revenit!

si mie imi plac unele mincaruri arabesti. Imi place si salata aceea de rosii cu foooarte mult patrunjel, toate tocate f marunt.

lavinia, fasolea aia verde de care zici tu cred ca este planta care se cheama "bob" la noi, creste in zonele muntoase si se manninca si in varianta verde, boabele care se decojesc putin, sau cind se usuca, ca si fasolea.

Mi-ati facut si mie pofta de o fasolica buna si batuta.

Cine intreba de somn neintrerupt?? nici la noi nu este asa de pe la vreo 9 luni incoace, nu exista sa doarma somn intreg pina dimineata. O fi ceva caracteristic perioadei.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

cum ramane cu intilneala aia??

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Ar fi fost frumos sa ne vedem de 8 martie dar nu cred ca mai gasim locuri; asa ca ar fi bine macar pe 9, sau duminica pe 11; Cine a propus Plaza; eu una nu am fost niciodata, dar suna bineee; sau daca sunteti atat de amatoare de mancaruri cu specific, pate gasim un restaurant de asta (la capitolul asta in schimb sunt profana)

album

Mergi la inceput