ce gatim azi (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Paste scurte cu carne tocata si brocoli.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fasole frecata!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimutzica spune:

salata de vinete
pateuri cu branza

Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pui cu ciuperci,pireu si gogosari murati
budinca de gris de la buni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Mucenici muntenesti(pentru maine)

"La vita e bella"
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

azi sunt tratata ca o printesa cica gateste sotul deci e surpriza...parca vad ca mananc paine cu unt sau oua prajite

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Nusa,sa ne spui si noua ce ti-a gatit sotiorul..Acu de bun ,e musai sa fie bun ,ca a doua oara nu mai pupi daca comentezi ceva...

Eu azi ,pt-ca am refuzat invitatia la restaurant(asa-mi trebuie),fac pui pe sticla cu cartofi si ciuperci.Cu muraturi si alte alea..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Paella cu ciuperci

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by adi69

Nusa,sa ne spui si noua ce ti-a gatit sotiorul..Acu de bun ,e musai sa fie bun ,ca a doua oara nu mai pupi daca comentezi ceva...

Eu azi ,pt-ca am refuzat invitatia la restaurant(asa-mi trebuie),fac pui pe sticla cu cartofi si ciuperci.Cu muraturi si alte alea..

Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo

am preconizat eu bine nu mi-a gatit nimicdar l-am ajutat eu repede ca nu puteam sa stam flamanzi
totusi m-a servit el pe mine...e un pas inainte

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Azi gatesc o bunatate, reteta proprie (sau poate nu-i proprie, dar, oricum eu nu m-am inspirat de nicaieri): am pus 4 bucati carne porc feliata intr-un pic de ulei, cateva masline, putina pasta de ardei iute, Maggi, rozmarin si ...un pic de visinata(as fi vrut vin, dar n-aveam...). Le-am tinut cam o ora sa stea asa, apoi le-am pus intr-un vas yena cu tot cu sosul in care au stat si in completare apa....la cuptor. Dupa vreo 40 min am turnat o cutie de ciuperci intregi, dupa alte 20 minute o cutie de porumb si le-am mai lasat 20 min (le-am mai invartit si amestecat).
A iesit un deliciu....sincera sa fiu asta am gatit ieri, nu azi dar mananc si azi ca din 4 bucati mi-au mai ramas 2....si nici nu mai e nevoie de garnitura, is suficiente ciupercile si porumbul. Iuteala aia de la ardei se completeaza foarte bine cu porumbul dulce.
Na ca m-am cam intins dar mi-a iesit asa bun ca nu m-am abtinut sa nu va spun. Si....scuze pentru cine tine post...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput