ce gatim azi (24)
Raspunsuri - Pagina 4
diadaniela spune:
Paste scurte cu carne tocata si brocoli.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maimutzica spune:
salata de vinete
pateuri cu branza
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
valentinag spune:
Ardei umpluti cu orez si ciuperci
Mucenici muntenesti(pentru maine)
"La vita e bella"
poze
nushulica spune:
azi sunt tratata ca o printesa
cica gateste sotul
deci e surpriza...parca vad ca mananc paine cu unt sau oua prajite

Nushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
adi69 spune:
Nusa,sa ne spui si noua ce ti-a gatit sotiorul..Acu de bun ,e musai sa fie bun ,ca a doua oara nu mai pupi daca comentezi ceva...
Eu azi ,pt-ca am refuzat invitatia la restaurant(asa-mi trebuie),fac pui pe sticla cu cartofi si ciuperci.Cu muraturi si alte alea..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
nushulica spune:
quote:
Originally posted by adi69
Nusa,sa ne spui si noua ce ti-a gatit sotiorul..Acu de bun ,e musai sa fie bun ,ca a doua oara nu mai pupi daca comentezi ceva...
Eu azi ,pt-ca am refuzat invitatia la restaurant(asa-mi trebuie),fac pui pe sticla cu cartofi si ciuperci.Cu muraturi si alte alea..
Adriana
http://community.webshots.com/user/adrianamo
am preconizat eu bine nu mi-a gatit nimic
totusi m-a servit el pe mine
...e un pas inainteNushulica si finutza
Ingrid(11.12.2005)
eveline spune:
Azi gatesc o bunatate, reteta proprie
(sau poate nu-i proprie, dar, oricum eu nu m-am inspirat de nicaieri): am pus 4 bucati carne porc feliata intr-un pic de ulei, cateva masline, putina pasta de ardei iute, Maggi, rozmarin si ...un pic de visinata(as fi vrut vin, dar n-aveam...). Le-am tinut cam o ora sa stea asa, apoi le-am pus intr-un vas yena cu tot cu sosul in care au stat si in completare apa....la cuptor. Dupa vreo 40 min am turnat o cutie de ciuperci intregi, dupa alte 20 minute o cutie de porumb si le-am mai lasat 20 min (le-am mai invartit si amestecat).
A iesit un deliciu....sincera sa fiu asta am gatit ieri, nu azi dar mananc si azi ca din 4 bucati mi-au mai ramas 2....si nici nu mai e nevoie de garnitura, is suficiente ciupercile si porumbul. Iuteala aia de la ardei se completeaza foarte bine cu porumbul dulce.
Na ca m-am cam intins dar mi-a iesit asa bun ca nu m-am abtinut sa nu va spun. Si....scuze pentru cine tine post...
Ana si Bianca-iubita

Oana & Marius