Mamici casnice (14)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata si o primavara insorita!
io am chef de plans asa fac eu de fiecare data pe 1 martie in pana mea...astenie de primavara

Miha,esti o dulcica.Merci pt. martisor.
Dar vreau ghioceiiiii sau freziiii
Eu de aici nu pot sa va trimit decat o mana de zapada si un sau plin cu ger dela adevarat de -25°

Bianca,senx pt. martisoare si floricele.Si ne chefuim bine pe 10 si 11.Suntem amandoua pestoaice si de acelasi sensDeci,ne cunoastem clar fara sa ne fi vazut vreodata
Si auzi blondo,pune si tu ceva poze in albumul comun sa te vedem.Ti-au spus fetele ce si cum cu albumul?
Si blonda sunt si eu pe jumatate.Am suvite dar multe.Sau ma rog,atatea cate mi-au ramas ca mi-am pierdut parul intr-o veselie

Dana si tie si ca intre noi fetili
ai bagat bike azi?

Crismir,din nou:
ma bucur enorm ca am reusit sa te aduc pe la noi
treci mai des si scrie macar un randulet ca ne bucuram tare,tare

anotimpuri

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Miha,iubita.Bravooooo

ratacit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

itinerar

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Miha,mi-ai pasat-o

argument

martisor

Mergi la inceput

Miha,ce inseamna "ivar".Nu stiu.Nu l-am auzit niciodata...

Flavia,reteta pt. par am sa o fac binenteles.Insa nu am de unde sa iau vit.A si nici ulei de ricin.Nu am decat sa astept sa ajung in Ro.Dar pana atunci mai sunt 4 luni timp in care-mi voi pierde si ultimele suvitze de par

ange,mamica de 2 ori

foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

cami uite de la mine un buchet de ghiocei si unul mare de frezii. sunt si florile mele preferat. serios. al meu de vreo citiva ani de cind a aflat, imi aduce asa tam-nesam frezii.ah ce-l mai iubesc!
fla, am facut si chestia cu continuitatea.
si sa stit si eu sunt blonda (vopsita). am vrut odata sa schimb, da' nu m-am simtit bine si am revenit.

arivist

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Cami sper sa nu gresesc , e un regionalism si in traducere libera ivar= zavor.

ornitoring

pasarica

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mei pretenele, mai ziceti si cate ceva pe langa cuvantul fazanos, sa nu ne mute moderatorii topicul la ala de jucat fazan:)))

CRISMIR sa treci mai des pe la noi, cumte poti abtine sa ne citesti si sa nu scri nimic? Petrecere frumoasa

Cami nici o grija ca nu ramai cheala, ar trebui sa te bucuri ca ti se regenereaza parul, ala rau se duce si creste altul frumos si sanatos:)
Mami, acelasi lucru si tie ca Alinei, editeaza si tu lista de la cap. 12 si scrie link-ul de la cap. 11 sa avem continuitate:)
Uite link-ul aici ca sa nu il mai cauti cand il pui: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69434

Si asa sa facem fiecare cand deschidem un capitol nou, sa ne fie mai usor sa le gasim cand avem nevoie.

Am fost si noi afara, ne-am dus pe la caini si ne-am plimbat prin zapada. Sara nu e prea incantata cand o atinge, se uita nedumerita la mine si nu stie daca sa rada sau sa planga:)

Alina felicitari pt sanius. Ce fain de voi ca il aveti pe tati acasa, ca uite astealalte cum ne chinuk cu tatici lipsa cate o zi sau cate o saptamana:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,dar tu de ce nu pui link-ul de la cap. 11 si ma pui pe mine? eu nu m-am baut nici cafeaua...
catalogul e in mainile tale
si nu avem de ce sa suparam moderatorii pt. ca pe langa fazan scriem ce ne "doare" pe noi.Nu vad de ce ar deranja la sfarsitul mesajului acel cuvant pt. fazan:)))))

Mergi la inceput

fetili,am decis cu fimea sa plecam in oras sa ne cinstim astazi de 1 martie.
va pup sa aveti o dupa amiaza placuta si trec deseara sa va vad

cafelutza

Mergi la inceput