Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Mi-am primit si eu azi martisorul "rosu" cu 3 zile mai devreme.
Incepand de azi trec pe anticonceptionale cel putin 3 luni , ce stiti despre Marvelon, sunt bune in endometrioza? Tratamentul gratuit al lui T nu am curaj sa-l fac iar Diphereline nu-mi permit decat in rate ( stiti vreo farmacie care il da in rate? ).

si pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mileam spune:

Desi e pe trecute 1 Martie, vreau ca pe ultima sunta de metri sa impart si eu martisoare pentru toate aspirantele.
Acum la inceput de primavara va doresc sa aveti cel mai poftit musafir: "BARZA" sau sa dea Dumnezeu alea doua liniute fie ele rosii sau albastre.

Si pe linga asta, va doresc sa fiti iubite, fericite, sanatoase si mereu optimiste.

O aspiranta cu mult optimism,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Motzule te ,si io tot cu martzisor din ala....
Mileam multumim ,si tie la fel iti doresc!

Fetelor,ajutati-ma si pe mine chiar daca m-am trezit "la spartul targului" ! Cele care ati facut analizele hormonale: ce hormoni ati facut in ziua a 3-a?

la toate!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca B spune:

Sa-mi fie cu iertare intarzierea, dar chiar daca ziua martisorului e pe terminate nu pot sa nu va fac o urare:
Speranta pe care o poarta ghioceii in albul lor sa nu va paraseasca niciodata si in aceasta primavara sa fiti mai fericite ca niciodata

Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Desi ziulica este pe sfarsite,eu abia acum am reusit sa intru ,sa va pup pe toate si sa va trimit si eu niste floricele,la inceputul primaverii.
Of,asa necajita sunt,pt ca aici la noi nu este traditia cu martisoare si eu nu am primit nici un martisor;dar am primit un buchet mareeee de lalele rosii cu alb.
catty,nu-ti dau nici un sfat,pt ca e o problema delicata.Sper numai din suflet sa faci o alegere inteleapta ca si pana acum si sa-ti gasesti linistea si armonia familiala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

FSH,,LH,,Estradiol...Mishuleeee io pe astea le'am facut ma bucur mult ca esti bine te de o mie si una ori

acuuu fug ma duce grasu la restaurant

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Olteanco multumesc din suflet! Te pupic si eu de 1000 de ori si daca imi ies analizele bine dau si de baut!
Petrecere frumoasa la restaurant!

Ina

Mergi la inceput

melule cel mai frumos buchet de ghiocei din partea mea..sper sa'ti placa ca muncii mult la el..
..................
................
................
................
................
........................
........................
........................
........................

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

martie, martisor
gindul la voi ma face sa zbor
traiesc, respir, iubesc
un martisor va daruiesc...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Liana;si multumesc f mult.E superb buchetelul.Distractie placuta si inca o data multumesc

Mergi la inceput