Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (24)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Alina, tu ce companie aeriana recomanzi?
Asta asa, sa stiu pentru viitor.
Stii ca am avut o oferta ptr. Air France si ma gandeam sa vorbesc cu tine, poate ne intilneam in aeroport, dar acum daca pleci in Olanda, chiar ca nu-mi mai pare rau ca nu am venit cu ei.

Ina si Rachel
23 noiembrie

Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emyoko spune:

Buna,am vazut lista voastra si mi s-a parut interesant.
Am nascut pe 29.12.2005, la 13.30 la spitalul Caritas, un baietel de 3400kg si 50 cm, il cheama Calin Alexandru si este un ingeras.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata!!!

Noki, Catuta si Teo sa va traiasca printesele!!! Maaama au deja 4 lunisoare!!!
Ela si Silvia sa va bucurati de puiutii vostri multe luni de acum incolo!!!
Camelia_Daniela "La multi ani"!

Maama ce activitate nocturna la schimbul 2!!! Like old times!!! I like it so much!!! Keep'it like that girls!! Cand veniti in Ro poate o punem de o intalneala cu puiuti cu tot!!!!

Despre noi nimic nou, doar ca suntem ok, dormim si papam bine, noaptea dormim tun de la 12-7.30-8.00, deci suntem niste ingerasi dragalasi!!!

Am pus si eu aseara o intrebare legata de CIC daca puteti sa imi raspundeti v-as fi recunoscatoare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

La multe lunisoare pentru frumoasele domnisoare!

Dordia, nu stiu daca te ajuta cu ceva raspunsul meu, pentru ca am depus actele pentru CIC pe 02.02 (am terminat postnat. pe 22.01). Le-am depus la un centru al primariei sect.2 de la Morarilor si mi-au zis ca banii ar veni in martie, chiar aprilie. Pana acum n-am primit decat amarata aia de alocatie.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

La multi ani! pentru Sarah, Bianca-Maria, Stefania-Iulia care implinesc 4 luni, Oana-Daria si Sergiu-Stefan care au 3 luni si pentru Alexandra-Daria de 2 luni. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
pentru fete de martisor.
Of... am reusit sa racim toata familia. Este foarte nasol, avem dureri de cap si de gat, dureri musculare, nas infundat. Albert e un capricios la mancare, scuipa aproape tot afara, sta treaz noptile (adica adoarme cate 20-30 de min, apoi sta treaz cate 2-3 ore, timp in care trebuie leganat, trebuie sa-i cantam, sa vorbim cu el...). In rest e copil bun. Oare din cauza ca s-a nascut la 0:30, este asa activ noaptea?
Mmmmm... cred ca daca as putea as dormi o zi intreaga si tot obosita m-as trezi.

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Uite, domnule, singurul flacau printre atatea domnisoare si eu sa-l sar!!! La multi ani, Sergiu-Stefan, sa cresti mare, voinic si sanatos!

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR.

LA MULTI MULTI ANI Stefania Iulia, Sarah, Oana Daria, Sergiu Stefan, Bianca MAria, Alexandra Daria. Sa cresteti mari si frumosi.

ANDA ca zisei de superbebe o sa-l iau si eu ca oramea are o problema cu piticutza ei.
Ceva de genul ca s-a nascut la 42s3zile (ceva de genul, oricum peste 42s) se pare ca in timpulnasterii ar fi inghitit lichid (care era deja "stricat" sa folosesc expresia moasei) si a facut inca din spital niste bubite urate rau pe ea, mai ales pe la incheieturi, ceafa, fata, gatulet, manute...Din maternitate iau zis ca este de la lichidul inghitit, dar unii ar zice ca a luat o infectie, ceva. A fost pusa saracuta pe antibiotice inca din prima zi.
Bubitele alea au continuat sa-i faca probleme. Adica acum are 3 anisori si inca ii apar, dar nimeni nu stie exact de la ce. Acum i s-a pus dioagnosticul de astm bronsic, dar nu este 100la 100 sigur, pt ca cu tratamentul care il da nu-i trec cum ar trebui.
Tot ii zic ca vara asta sa vina cu aia mica aici si sa mergem cu ea pe peste tot. Adica daca stiti cam pe unde ar trebui sa ne ducem si daca imi dati si niste sfaturi, imi recomandati niste doctori...AAAA plus ca la 3-4 saptamani baga antibiotice in ea ca raceste in gat, cu febra de 39-40, cu tuse si tot tacamul, ca am impresia ca numai pe camera de garda sta. E in ploiesti nu este aici...

LAVI, ma mulg acum ca nebuna, mi-am facut rani pe titzi si ma dor de numai pot sfarcurile...Beau toate alea, poate oi gasi si galactogil sa iau - am nutrinatal acum - dar nu-i pot da mai devreme de 3 ore, decat daca vrea el. Ca am incercat. Ieri am venit de afara si i-am dat numai san si mi-a dormit 6 ore....!!! si l-am trezit noi sa-i facem baita...incerc sa-i dau ambii sani, dar nu-i vrea mereu. Cateodata da, cateodata ba. Eu ma mulg aproape de fiecare data dupa ce mananca si daca nu-mi mananca dintr-un san il mulg. Dar innebunesc cand vad ca mulg numai 50-60 ml...Cand altadata scoteam peste 100 ml...dintr-un singur san. de aia ziceam ca nu am cum sa-l conving sa manance din amandoi, daca el manca dintrunul cca 100 ml..
Si plus de asta, cu pompa mulg ce mulg, dar nu ma descurc f bine asa ca apelez si la mulsul manual. Si mi s-a intamplat ca dupa ce ma mulg, sa-i dau lui pitic sa suga si culmea, daca eu credeam ca numai este lapte, el sa traga ceva de acolo.
In fine, am momente cand imi vine sa renunt ca sunt f stresata din cauza asta...dar imi aduc aminte de TANIA cand se mulgea toata ziua ca sa-i dea seara un bibe cu lapticul ei si cum incetul cu incetul a renuntat la laptele praf.
De aseara nu i-am mai dat lapte praf. Si incerc fara, dacaii este foame o sa-i dau la 1.5 h - 2 h. Sper...ca daca nu i sa ma mulg si o sa-i dau cu bibe.
nasa lui pitic s-a muls pana la 6 luni si i-a dat cu bibe. Ca lucarinul ei nu a mai vrut sa suga de la 3 saptamani. Dar ea se mulgea la 3 ore zi si noapte. Si ajunsese sa mulga peste 300ml...si si-a facut provizii in congelator si i-a mai dat 1 luna dupa ce a ramas fara lapte...

Bic-ule, mi-a luat cca 550g in ultima luna...si cateodata urla de foame la 1 ora dupa ce a mancat si imi refuza sanul. adica ar fi vrut sa traga, se repezea la el, dar cand sugea 1 data il arunca si incepea sa urle. Si de multe ori daca incercam sa mulg cu pompa nu iesea nimic asa ca am ajuns la concluzia ca nu era lapte si de aia urla...

Si eu am probleme cu el daca ii trece ora de somn si nu doarme. adica vorba vine ora de somn, ca noi nu avem program de nici o culoare. Dar daca este obosit si nu se sculca imediat e de rau.

VAAAI ce m-am intins ca o placinta. ma duc sa ma imbrac ca tot in pijamale sunt. Ca aminceput sa scriu pe la 9.00...dar i-am dat sa manance intre timp, ne-am jucat, am plans..si abia apoi am adormit in brate la mami, care nu indraznea sa ma puna in pat sa nu ma trezesc....

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ELA, ai fost ieri pe afara?
azi iesi? Ca eu as incerca macar numai pana la colt sa-mi iau super bebe...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Joy-ule bravo tie pt lupta!
Ia citeste tu si link-ul dat de Bic, ti-l repet aici daca nu apuci sa-l cauti:
https://www.askdrsears.com/html/2/T022800.asp
Mie mi se pare f util. Mai ales pentru noi, astea, care am avut/avem ceva lapte dar din cand in cand ne mai confruntam cu o scadere.

Au dreptate ca conteaza f f mult psihicul, SA AI INCREDERE in corpul tau si ca poti alapta, sa te concentrezi pe bb, sa faci alte treburi numai in limita in care nu te obosesc.

Si sa-l pui des la san. Daca au trecut peste 3 ore de la inceputul ultimei mese, trezeste-l, sa pape iar!

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

quote:
Originally posted by emyoko

Buna,am vazut lista voastra si mi s-a parut interesant.
Am nascut pe 29.12.2005, la 13.30 la spitalul Caritas, un baietel de 3400kg si 50 cm, il cheama Calin Alexandru si este un ingeras.
Va pup

Ma gandesc ca poate nu -l ati vazut.

Mergi la inceput