Szeged - 4
Raspunsuri - Pagina 9
andicu spune:
O sa mai incerc sa dau inca un email la Szeged.
Pussi, daca ai IGG pozitiv si IGM negativ, stiu ca ai avut CMV si acum esti imuna, ca la Rubeola. Iar la toxoplasmoaza e importanta valoarea, cateodata nu e nevoie de tratament daca are vsl. mica , si la fel, daca ai IGG pozitiv si IGM negativ, inseamna ca ai imunitate, daca sunt ambele negative nu ai Toxo, dar risti sa faci mai tarziu daca nu te pazesti. Sper ca te-am lamurit un pic! oricum, cu Toxo, nu te speria , ca se face tratament cu antibiotice si scapi!
Andreea.Pozele mele
isabellas spune:
Aici sunt fetelor, nu v-am uitat.
Doar azi am sunat sa ma programez la Szeged(asteptam sa-mi vina CM care mi-a si venit Simbata)
Azi m-am programat la Szeged pt 20 Martie. Vedeti ca dr Zadori nu este in localitate saptamina viitoare (trebuia sa ma duc conform programului in 16/17 Martie dar mi-a spus asistenta ca e plecat din localitate).
Asa ca am inceput de ieri anticonceptionalele prescrise de el (Lyndinette 30) si o sa iau pina in 20 Mart cand imi face eco. Mi-ka stii cumva cat se plateste in faza asta? Imi face eco, imi va prescrie injectiile si la sotul ii va face spermograma.
Va pup pe toate, si cu ocazia zilei de 8 Martie
crinuta71 spune:
Andicu mai trimite-i un e-mail la dr., eu asa as face. Sau nu ai putea sa suni la clinica si sa-l ceri pe dr. la telefon?
Mirabella chiar ca s-au ingrosat randurile pe aici. Mie imi pare rau ca nu am stiut mai repede de aceasta clinica. Tu ce te-ai hoatarat sa faci in continuare?
Mi-Ka sarcina usoara!
Leliuta tu ce mai faci?
pentru toate fetele de aici
poze
pussi spune:
fetelor,
toxoplasmoza este:" IGM ...0.114 negativ si IGG ...19.500UI/ml pozitiv, clinic se recomanda repetare dupa 2-3 saptamani "
Oricum in seara asta merg la dr. sa-mi traduca si sa-mi dea anilzele ce treb. facute pentru laparo si sa-mi spuna cand ma interneaza si mi-o face-dupa calculele mele ar trebui luni.
va pup
PUSSI
auburn spune:
[red]tabitha[\red] imi pare rau. nu stiu daca te poate consola ceva... dar va veni el ca doar nu va rata ocazia de a avea o mama ca tine
[red]pussy[\red] am comparat rezultatele tale de la toxoplasmoza cu ale mele si sunt cam in aceleasi intervale de valori. eu le-am facut de doua ori si medicii care le-au vazut au spus ca sunt bune. dar imi amintesc ce disperata eram inainte de a le vedea medicul din cauza ca un rezultat era 'pozitiv'.
[red]mi_ka[\red] imi tot statea pe buze sa te intreb daca ai avut simptome in primele 2 saptamani. multumesc pentru explicatii. mai am rabdare un pic.
[red]andicu[\red] crinuta are dreptate. mai trimite-i un mail doctorului.
pentru toate
mirabela11 spune:
Ceau fetele!!
Crinutza , nimic nu e intamplator pe lumea asta!!Asa trebuia sa se intample, acum a fost momentul sa afli de acesta clinica, nu mai devreme.Nu are de ce sa-ti para rau!!!totul e sa fii optimista si sa crezi ca ti se vor intampla lucruri minunate de acuma incolo.Referitor de ceea ce mai intrebat, urmeaza sa ma programez pentru o consultatie , cam in jur de 20 martie, sa vedem ce zice si el, o sa-l sun maine.Eu as vrea in iunie sa incep noua stimulare.
Mi-ka Te simti bine?
Andicu, poti sa mai trimiti un mail dr-ului Zadori, dar sa stii ca el iti va raspunde, chiar si cu intarziere.La noi a durat si 10 zile pana ne-a raspuns,(asta a fost la inceputul procedurii, dupa luna de anticonceptionale) cred ca nu stie inca cand sa te programeze, dar sa nu-ti faci griji pentru ca este un tip foarte serios.
pupici pentru toate fetele curajoase si pentru tinerele viitoare mamici.
Mirabella 11
luli spune:
Of Tabitha abia acum am vazut ce ai patit si eu care credeam ca vii cu vesti bune si te incurajam pe alt subiect
Behind every love is a great story
Luli
mirabela11 spune:
Tot eu!
Isabellas, noi am platiti doar la prima consultatie cam 22.000 ft, cu spermograma inclusa, iar restul am platit la sfarsitul stimularii, dupa 7 ecografii si punctie.Apoi se mai plateste la sfarsit ET -ul, ICSI si hatching daca este cazul, in functie de cati embrioni au reusit sa iti transfere.A fost chiar o surpriza pentru noi care am avut un singur embrion si am platit de fapt cu aproape 500 euro mai putin.Preturile sunt pentru un numar mediu de embrioni, dar ei iti calculeaza in functie de cati rezulta in final.
La noi nu cred ca se intampla asta !!! poate peste 20 ani......
Mirabella 11
mirabela11 spune:
Tabitha, imi pare rau, trebuie sa fii optimista , asta e tot ce pot sa iti spun.Te pup
Mirabella 11