Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,fetele!si pupici!
Urez si eu,BINE ATI VENIT!fetelor noi!
Eu n-am reusit sa intru cateva zile si vad ca am pierdut multe!
Lunna,ma bucur ca s-au rezolvat in parte problemele Anei!Fruntea sus si sa speram ca vor disparea de tot.Stiu ca e greu,suferi mai mult cand e bolnav copilul decat daca ai fi bolnava tu,dar hai,macar pt ei.
Pisicuta,ce-ati patit?Sper ca e totul bine acum!
Si noi am avut probleme sapt asta.Cristian a facut doua zile febra,39,5,sub antibiotic.Eu am plecat luni noaptea spre bucuresti ca marti am avut un examen.Am crezut ca mor marti toata ziua.De-abia azi dimineata cedat.Acum e bine si eu si el.Vineri mai am un ex si apoi vin acasa.Sper sa fie frumos weekend-ul asta si sa ajung si eu prin parc.
Va pupik si va doresc o seara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

salutare.
ati reusit sa scrieti 10 pag si la inceput carmen te temeai ca suntem doar noi si uite cate ne-am adunat.
ma bucur pt voi ca reusiti sa merge pe afara.ca noi am facut rosu in gat la spitl ca nu era suficient ce aveam si cateva zile nu putem iesi.dar duminica mergem la gradina zoologica.
poate de pasti ajungem pe la piatra si poate va intalniti si cu noi.ce ziceti?!
va pupam

http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Salutare fetelor,
Iully multumesc,e rau sa il ai bolnav,chiar si o raceala banala.
Ati vazut ce matinala sunt?

dana cu Paul(8.09.2000)& Ana Maria(6.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Iully e greu cu puiutul bolnav si Stefan a avut pe la inceputul anului 39,9 de era moale si nu mai avea putere sa reactioneze, ardea ca o sobita si eu tremuram asa de tare ca am incercat de vreo trei ori sa tai un novocalmin - cu care i-a si scazut febra - si colac peste pupaza se sparsese o teava la un vecin si ioc caldura, plus apa peste tot ... au fost niste zile de cosmar, bine ca au trecut!
Carmen distractie placuta diseara! Si tuturor microbistelor!
Pisicuta bine ai revenit!

E tare innorat... sper sa se mai lumineze sa iesim si noi un pic mai incolo!
Va pup!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna, nemtencelor.Ce multe si active suntem
Pisicuta, 3 saptamani in spital?De ce asa de mult?
Mamica, bine ni te-ai alaturat.Spune-ne mai multe despre tine.
Mira, nu cobi cu statul la soba.Vezi ca faci a iarna.Eventual sa stam la un ventiltor.
Iully, te asteptam acasa.Se anunta vreme frumoasa.
Ellinia, chiar crezi ca-mi fac de cap?Sta sotul meu cu pe mine, mai ceva decat antrenorul ala celebru al lui Teo de la ProTV

PS: Fetelor ne vedem diseara in centru?In tabara stelistilor sau a rapidistilor? Ma tem sa nu iasa cu cafteala
Va pup.Plec la treburi ca ma da seful afara

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Cineva care se pricepe, sa deschida un nou capitol.Cea care a deschis suubiectul nu ne-a mai onorat de muult cu prezenta
Ce facem

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72926" target="_blank">Aici

PS:Rog moderatorii sa puna lacatel pe partea a IV-a!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput