Piatra Neamt - Perla Moldovei (4)

Piatra Neamt - Perla Moldovei (4) | Autor: yashy

Link direct la acest mesaj

M-am gandit sa deschid si partea a patra. Asa ca... Bine ati venit!

Piatra Neamt - Perla Moldovei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39393" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44466&whichpage=1" target="_blank">(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49575&whichpage=1" target="_blank">(3)

Adina & Luka (4 ani pe 15 mai)
obraznicatura lu' mami

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Initial creeata de yashy

M-am gandit sa deschid si partea a patra. Asa ca... Bine ati venit!

Piatra Neamt - Perla Moldovei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39393" target="_blank">(1)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44466&whichpage=1" target="_blank">(2)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49575&whichpage=1" target="_blank">(3)

obraznicatura lu' mami

yashy, ma bucur sa citesc numai de bine despre voi! Multi pupici pt luka, care-i deja un adevarat cavaler, acusica se insoara!
eu chiar am avut ambitie sa vad unde v-ati ascuns?... poate reusim din nou sa tinem subiectul pe prima pagina, ce spuneti?...

Hai ca ma determinati sa va intreb eu de iubirile mele din tinerete, sa mai inveselesc atmosfera!

Carmen, eu nu mai stau in Piatra, insa sper ca fetele sa-ti raspunda si, cine stie, poate chiar va intalniti!... pt o mica "barfa" insa sunt si eu pe aici

isa, lorelei, naomi, ne e dor de voi!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Ionela, am vazut ca esti departe de oras, dar eu ma refeream strict la aceste intalniri virtuale.Sa vorbim despre oras, cartiere, scoli....fiecare pe unde si-a petrecut tineretile.S-ar putea sa descoperim multe vecine si prietene pe aici.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

scuza-ma, carmen, am citit pe diagonala mesajul (de la serviciu)... oricum sunt de acord sa schimbam impresii mai des, mi-ar face mare placere!

Eu nu m-am nascut in Piatra, sunt de langa Durau, insa am stat vacantele pe la matusi si am facut si liceul acolo: am inceput la Energetic, apoi m-am transferat la Chimie. Am stat in Darmanesti, in Maratei si, ... o lunga perioada, pe Stefan cel Mare, la Clubul Sportiv (am facut canotaj)... Deocamdata atat, mai revin cu detalii!...

ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

O primavara nemaipomenita!! Sa fi-ti fericite, implinite!!

quote:
Hai ca ma determinati sa va intreb eu de iubirile mele din tinerete, sa mai inveselesc atmosfera!

N-ar fi o idee rea! Am si eu o multime.

obraznicatura lu' mami

Mergi la inceput

Mai intai de toate LA MULTI ANI NEMTENCELOR!
Ionela -sportiva.Asculta la mine: si eu am facut liceul la chimie si am stat mai intai in Maratei si apoi in Darmanesti.Am terminat in 95.Am fost oarecum colege de scoala.
Yashy, eu nu ma pot lauda cu multi iubiti.Eram o fire foarte zurlubatica , ieseam cu gasca de baieti, dar cand sa vrea unul mai mult nu ma mai interesa.Cand am pus gheara pe al meu sot....m-am mai linistit .

Mergi la inceput

O primavara minunata, dragelor!...

Ca tot e anotimpul dragostei, sa depanam un pic timpul inapoi... Am avut 2 iubiri mari in Piatra: Alex, prima mea dragoste - un artist desavastit - avea talent fantastic la desen (eram colegi de liceu la informatica) si Gabi, un pasionat al artelor martiale un tip extraordinar de echilibrat... am invatat extrem de multe lucruri de la el!... Revin!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Eftimie C.

Mai intai de toate LA MULTI ANI NEMTENCELOR!
Ionela -sportiva.Asculta la mine: si eu am facut liceul la chimie si am stat mai intai in Maratei si apoi in Darmanesti.Am terminat in 95.Am fost oarecum colege de scoala.
Yashy, eu nu ma pot lauda cu multi iubiti.Eram o fire foarte zurlubatica , ieseam cu gasca de baieti, dar cand sa vrea unul mai mult nu ma mai interesa.Cand am pus gheara pe al meu sot....m-am mai linistit .

Carmen, cu cine-ai facut franceza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petronela_gav spune:

salutare fetelor!
si eu sunt din piatra neamt. va rog as vrea detalii despre maternitate. am deja 40 saptamani, urmeaza sa nasc. si vreau mai multe detalii.
am deschis un subiect nou, nu am vazut ca exista subiectul asta.
poate mai vorbim si ne intalnim, eu sunt din precista.
pupici!

Mergi la inceput

Salutare, v-am gasit ratacite pe pagina 3.Da' se poate?N-ati spus ca ne tinem de barfa?
Ionela, chiar nu stiu cum se numeau, desi am avut note mari.Au fost 3 profesori in 4 ani de liceu.In primul an am avut o profa Ombreta??? si a fost chiar foarte buna.In urmatorii ani a fost una micuta de statura si destul de tinerica si in ultimul an nici nu mai stiu.Ca sa vezi ce am imbatranit.Tot ce iti pot spune e ca mi-a parut rau ca nu am mai facut engleza la liceu...am ramas totusi cu ceva cunostinte de la generala (si acum ma ajuta mult TV-ul si muzica).
Petronela, bine ai venit alaturi de noi si nastere usoara.In 2003, cand am nascut eu, maternitatea era intr-o stare deplorabila.Am stat la etajul 4 si in cele 11 zile petrecute acolo, m-am convins ca se merita sa ma duc sa nasc la Bacau la particulara (cu banii ajungeam tot acolo).
Acum am fete care au nascut dupa mine si spun ca lucrurile s-au schimbat.Chiar, dupa ce nasti, sa-ti faci timp sa ne povestesti si noua cum e acum.La cele 40 saptamani ale tale, Edi al meu avea deja o luna.
Te si bafta.
PS. La ce dr. esti?

Mergi la inceput

bine ai venit, Petronela! nastere usoara iti doresc si un bb perfect sanatos!

carmen te-am intrebat pt ca am avut o matusa profa de franceza la chimie, D-zeu s-o odineasca, ca murit acum vreo 2 ani, Pantiru o chema si era cam scorpiuta

Mergi la inceput