Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sa nu'i lasi

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Roxanya, bine ai venit in randurile noastre si felicitari pt sarcina. Ureaplasma se trateaza dar trebuie sa mergi la dr, cum spun si fetele nu este de gluma cu ea pe timpul sarcinii. Vezi ca luni apare Moisica la spital (a fost plecata din tara) asa ca fuguta la ea. Eu cred ca o sa ajung pe acolo in jurul orei 10, ma voi duce neanuntata cu dosarul de analize dupa mine. In ceea ce priveste greutatea ta scazuta, nu iti face griji. Presupun ca tu asa esti de fel, slabuta. Si eu sunt slabuta am pana in 175 si pana in 57 kg, dar eu asa am fost dintotdeauna - mereu m-am ferit sa merg pe strada singurice atunci cand bate vantul si de cele mai multe ori imi pun multe in poseta ca.... . Te pup dulce si sa ne ti la curent. Ai grija de tine.
veronici, pupici dulci pentru o mamica in devenire. Nu stiu ce sa mai cred despre ureaplasma asta. Poate ca m-ar fi bagat si pe mine la facut FIV dar eu cand am vazut ca am ureaplasma m-am dus glont la ea sa imi recomande tratament, i-am spus din start ca vreau mai intai sa tratam orice cauza nefavorabila. Am impresia ca nu i-am lasat loc de alte interpretari cand i-am spus transant ca vreau sa o tratam. O sa vad luni ce imi spune. Eu una ma voi duce cu lectia invatata despre Summamed. Pe Zanocin am dat pana in 3.000.000 pentru amandoi si ne-am chinuit si 10 zile sa le tot inghitim. Nu stiu ce sa spun, nu stiu care a fost strategia ei. dar faptul este consumat si oi vedea eu luni. Ai grija de tine si de puiutii tai. Abia astept sa sarbatorim pe 9 cand o sa ne dai vestea buna. Pupici dulci si sunt cu gandul la tine.
Lianooo, sper ca nu iei summamedul dupa urechiusele tale de dracusor, nu? Ti le-a recomandat dr? Care este schema ta de inghitit hapuri? Mai iei si altceva pe langa? hai ca te-am ametit cu intrebarile mele. dar sunt sigura ca de data asta scapam amandoua de belea si trecem la lucrurile foarte importante: bebici la dublu. Pupilici cu lipici.
Tabitha, ia vezi cum faci luna asta sa ne faci o placuta la toate fetele. Sa te trecem pe listuta gravidutzelor. Pupici dulci!
aileene, imi pare tara rau sa aud asa vesti. Sa iti vina odata CM sa te linistesti. Am inteles ca o sa plecati la distractie. Distractie placuta si sa veniti sanatosi si plini de bucurii! va pup pe toti!
Bety, amely, Teo, Camy, Ingeras si toate-toate fete va pup dulce pe obrajori

Mergi la inceput

mey MRL ametita cam sunt pentru uite tocmai luam o gura de tu nu ma ametesti..
iau sumamed asa una pe zi timp de 3 zile..apoi dupa 10 zile repet din nou tratamentul..asa a zis fat frumos in alb
incep de luni pentru ca vreau sa repet analiza si la alt laborator..inainte de a incepe tratamentul..ok???
astept...sunt pe faza la orice intrebare

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia1 spune:

Buna fetelor!Imi poate da si mie cineva nr de tel de la cabinetul D-nei Moisa?in ce zona este cabinetul dansei?Pupici!

Mergi la inceput

lucia ti'am trimis PM

betycoooo am primit multam..da nu pot sa'l vaz..ca nu's ce'mi lipseste la leptop

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liana,eu vreau nr de tel de la cabnetul dansei pt o programare.Pupici!

Mergi la inceput

io ti'am dat ce ti'am dat pentru ca e mai bine sa vb direct cu ea..
da tu faci cum crezi..
tel.cab.322 19 83

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Liliana,merci mult de tot.Imi este cam rusine sa o sun pe mobil deoarece am mai sunat la o doctora pe mobil(sa nu-i dau numele)si m-a retezat din start.nu vreau sa mai am experiente asa urate.Oricum am sa incerc sa o sun si pe mobil,vedem ce-o iesi.Pe la ce ora crezi ca trebuie sa o sun sa nu o deranjez?Te pupic si multumesc de raspunsuri!

Mergi la inceput

io o sunam deobicei dupa ora 10..da o intrebam cand raspundea..
puteti vorbi???????daca nu sun mai tarziu..
pt ca io ma intindeam la vorba
se obisnuise..si imi zicea..aaaa tu esti olteancooo cea cu gura multa..nu pot acu suna peste o ora ca sa putem vorbi..
aaaa apropo stiu pe ce dc ai sunat pt ca te urmaresc de mult..si cum stii..sau poate nu stii...atunci iti zic io ...olteanca stie cam tot ce misca pe'aci
si pe mine m'a repezit M odata..da nu m'am lasat..am insistat si s'a rezolvat..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Pe cine, pe cine ai sunat? Pe Dracea?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput