Racusori, la apel! (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

prietenel= prietenele si bineri = vineri
M-am grabit

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Aoleo dah ce nervoasa sunt
Ia fiti atente dragelor la mine cum merge treaba in sistemu' sanitar de toata prastia ...apoi cica ma duc eu frumos la consultatie siiii vad ca pe usa scrie ca, consultatiile se fac pe baza de programari telefonice la nr.X sau personal ...Eu nestiind de asta,imi zic sa o astept pe asistenta sa iasa din cabinet sa-i zic ca io Anonima de nicaieri si Nestiutoarea lumii n-am stiut ca tb sa-mi fac programare,ca deh nu trec zilnic pe coridoarele spitalului, siiii ...deschide ia o pauzarea usa sa cheme pacientu' Y la consultatie si dupa ce intra respectivul, ii zambesc si o intreb frumos "Doamna, ma scuzati, eu n-am stiut ca merge pe programare la telefon de dimineata,dar s-ar putea sa .... " ma opreste si cu o nesimtire crunta imi arunca "asculta draga, eu n-am timp de povesti" si PUF! usa in nas! ... Deci am ramas masca de nesimtirea si tupeul respectivei ... ma indepartez de usa si incep sa numar in gand 5...4...3...2...1... expir ...OK! deci e o cretina,imi zic,revin maine si odata cu programarea facuta si intrata in cabinet,fac ce fac si tot io arunc necioplitei cu "povestile ei"
Adica daca nu am programare,eu m-am gandit ca daca scrie pe usa "programare telefonic sau personal" atunci personal inseamna ca puteam sa-mi fac programare azi si sa revin maine,caci nu-i ceream sa ma includa in timpul pretios de azi,ca poa' pierde biata femeie tare telenovela si va fi traumatizata 3 zile si 3 nopti ca a pierdut un episod cu Miguelito din cauza uneia ca mine care din nestiinta a omis sa se programeze. Ai ceapa ei de *** mai bine ma abtin si le adun pana maine cand tat tat tat (=tot tot tot)dau afara pe ea!!!
acu' meditez k sa-mi revin ...caci daca nu era prietena mea cu mine si alti cativa afara pe sala,intram peste ea si ii spuneam eu ei cateva povesti cu balauri care vin sa manance picmee k ea din senin ,na!
Ma duc sa mananc imediat,caci mi-am consumat energia cu nervii facuti pe cazul pierdut si irevocabil al sistemului sanitar din tara lu' Papura Voda!

Intru mai deseara,cand sper sa fiu mai calma

la toate

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hai salut din nou!
Menna, . calmeaza-te iubita ca nu-ti faci rau decat tie. Sfatul meu? Zambeste, maine poate fi mai rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna fetelor,
am sosit de la chef de 2 ore. A fost catastrofal, ca toate gagicile au plecat cam repejor,(pe la 16) asa ca nu m-am distrat chiar asa cum mi-am imaginat, dar e bine.Bine ca mi s-a remarcat schimbarea looku-lui. asa si de-a dracului na.
georox,, sa-ti traiasca bb-ul, sa se faca mare si cuminte. Are ochii albastri fii sigura.
Fetelor dar n-am poze. Stati asa ca am gasit una de pe vremea cand aveam parul scurt, adica acu 1 1/2 ani si tocmai veneam de pe santier. AICI
acum il am mai lung si dupa cum v-am spus sint bruneta.
Wow,uraaa, am reusit sa pun pozaaaa.!!! Asa e, daca sint mai batrana ma prind mai greu.
Alta....cand mi-oi face.
Menna, sa nu ma uiti cu reteta . Am vrut sa ma uit si eu la rochii si n-am reusit.
july_g, cookie

Mergi la inceput

Am dat copy la link-ul care duce la rochii,asa ca mergeti inapoi la topicul meu,acolo gasiti adresa. Da-ti si voi copy/paste si asa merge pe incercate

July nu-mi mai fac nervi,caci na ... vine ziua de maine si ii arat eu ei, poate o sa-i bag in buzunar asa zambind o fituica pe care o sa-i scriu "mai crezi in povesti" ...biata ,parca'i si vad fata sperand ca-i dau ceva foaie cu valoare.Si'un dreaq!
Va mai dau un site ,dar sa nu urlati la mine apoi ... eu una ma dau cu capu' de monitor imediat la ce costumase am vazut acolo
www.tonyward.net/" target="_blank">aici

Ma uit la Oscar in reluare acum ... va pupicesc de somn usor
Ne vedem maine la cafea

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

buna seara
menna, nu ma speria...k maine la 8 eu tre sa fiu la analizele de sange. io am experiente mai placute decat tine, de ex azi sun la medicul de fam..raspunde asistenta si zic k vreau programare pt analize, asistenta f draguta..ma intreaba cum ma cheama si imi zice sa vin maine la 8
io-s vesnic obosita. acum na..si voi ati fi..daca ati da noaptea de mancare la copii si ati umbla dupa morti cu lumanari aprinse
mona...arati bine pt varsta ta..la pensie sa-mi ghicesti si mie
va pup.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
LA MULTI ANI! Sa fiti sanatoase si iubite!
Eu libera azi si drept urmare, daca nu trebuie sa ma duc la munca , m-am trezit de la 3 dimineata. Deci, acu sunt somnoroasaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Menna, super site-ul!
Mona sa traiesti! Am incercat sa-mi inchipui cum arati brunete si cred ca efectul e ravasitor!
Mirela, bafta la analize, sa iasa bine!
Georox, Cookie

Mergi la inceput

La multi ani dragelor
Am primit prima deja si am fost anuntata ca azi plecam mai devreme acasa, sooooo ... si bani si timp liber ...hehe
A inceput bine ziua

Chiar asa Mona, arati grozav ...care tot batrana ziceai tu ca esti
Esti tanara, frumoasa si glumeata (cu noi, apropos de varsta )
Ps: Mi-a placut poza cu tine la batranete mistoaca rau !

Ma intorc la cafea si tigare .Vb mai incolo !
Distractie placuta pt azi !

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Buna !

LA MULTI ANI ! SA AVETI PARTE DE O PRIMAVARA FRUMOASA SI SPECIALA ASA CUM SUNTETI SI VOI !

Multumesc pentru urari fetelor ! Sunteti niste scumpe !

Mirela bafta la analize !

Menna calmeaza-te! Si eu era sa fiu linsata la ginecologie luni, la Coltea. Momentan nimeni nu ma crede ca sunt insarcinata ! Cred ca voi apela la niste perne !

Mona arati super ! Si eu sper sa aiba ochi albastri, desi cel mai important este sa fie sanatos !

July stai acasa ? Frumos !!! Eu vineri am petrecere la McMonis, pentru Ziua Femeii. Luni va povestesc cum a fost !

tuturor ! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

sa aveti o zi de 8 Martie superba, plina de surprize frumoase, flori si pupacei (pupici)
io..am ajuns la birou...am realizat k mi-am uitat tigarile acasa..am mancat k muream de foame de la analize..unde am avut experiente neplacute cu..pacientii .. k vezi doamne cum imi permit sa imi respect randul si nu ii las pe ei in fata ca-s pensionari sau cu copii in brate
dar asta e..suntem in Romania..
asistenta si dr foarte dragute amandoua..asistenta tinuse minte k o sunasem ieri..ce-i drept ma si cunostea..dar lumea de acolo..jale mare...ehhh
si cu astea fiind spuse, ma duc sa imi fac un cappuccino si sa fumez tigarile lipsa si sa ma cam apuc de treaba k e miercuri..zi aglomerata
va pupik si vb later

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput