Racusori, la apel! (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata!
Mai fetelor..ce-i agitatia asta aici asa de dimineata?
Va doresc un 1 Martie fericit, cu caldura afara si in suflete, sa primiti multe multe floricele si pupici si bombonele si ce mai vreti voi!
ma imbrac si eu frumusel si plec spre birou, azi putin mai tarziu decat de obicei. ce-i drept, acum eram pe drum..dar cu vremea asta am primit permisiunea sa ajung mai tarziu.
va pupik si va doresc o zi minunata!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Sa aveti parte de o primavara plina de caldura sufleteasca, de soare, de flori si de impliniri !

tuturor !

Mergi la inceput

fetelor..unde sunteti?
am ajuns acasa...sunt obosita moarta..nush ce am. va pupik si vb dimineata!

MirelaV
pupicei pe burticei

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna seara,
acu am scapat de musafiri. Nu stiu ce a fost azi, dar de dimineata de la 10, am tot musafiri si daca nu se terminau tigarile..mai stateau. Noroc ca maine nu merg la lucru.
Cookie, july_g, Mirela, Menna,Lucia_b, Georox, sa aveti parte de o primavara frumoasa,multe flori si bucurii.
Am vrut sa pun si eu o poza...dar nu stiu. Poate ma invatati voi.
la toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

La multi ani iubitele
Ma scuzati de intarziere,dar chiar nu ma simt deloc bine ...
Va rog sa acceptati acesti superbi trandafiri din partea mea in aceasta zii deosebita pentru noi femeile.
Sa va aduca primvara multa sanatate,bucurie si satisfactie deplina in orice va propuneti sa realizati
Aveti grija de voi ...eu ma bag in patutz

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

'Neata!
M-am trezit prima?

Sper ca ati avut un 1 Martie frumos...ia poftiti de va laudati cu martisoarele primite!

Monagan, cred ca cel mai simplu e sa-ti faci un album pe yahoo...te duci la Photos, creezi un album, il faci public, si apoi ii pui pozele...Mai ramana sa copiezi linkul aici si gata!
Hai, incearca, daca nu te descurci, iti mai dau eu o mana de ajutor!

Fetelor, v-ati ales babele?

Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!Azi e baba mea! Cam urata, dar nu pot fi toti anii buni!
Menna, ce e cu tine? De ce te simti rau?
Mona, mai e o varianta cu pozele dar nu prea stiu nici eu. Cu webshots.
Cookie, sotu mi-a luat camera web, sa ma laud la prieteni! Si colegii m-au umplut de flori!
Am fost fetele la o fripturica si ne-am simtit bine.
Mirela si tu obosita, uibita? Hei, racoaicelor, tre sa ne revenim!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

July, stai, iubita, ca ziua abia a inceput!
Bravo tie ca te-ai simtit bine...asa te vreau!!!

Menna, esti mai bine? Ce-ai patit?

Mergi la inceput

fetelor...matinale sunteti...
Menna, ce ai puiu, k te tot plangi k nu ti-e bine. nu sta asa, mergi la doctor k nu e de glumit! sa mai treaca putin. sarumana de trandafiri
Mona, macar au venit musafirii cu martisoare frumoase?
july, sa stapanesti sanatoasa si iubita webu'. io-s vesnic obosita. a ajuns sa imi placa sa dorm. si zau k e cam devreme..k inca nu m-am ramolit
cookie, eu mi-am ales baba. e pe 7 k in fiecare an. o tuna? o viscoli?
va pupacesc si ma apuc de treaba. o zi frumoasa sa aveti.

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Neata si de la mine
Nu m-am simtit prea bine de luni incoa' si ieri noapte mi-a dat sangele pe nas instant in timp ce dormeam.De 1 martie,am avut tensiunea ridicata si palpitatii la inima ... acasa aceiasi situatie,mai exact si patrupedu' meu este bolnavior si suntem sub tratament amandoi.El ia furazolidon la regim cu orez fiert ,iar eu tarosin si vitamina C pt inceput ,iar maine ma duc la medic sa vad totusi de la ce se trag toate astea dintr'odata.
Am primit martisor de la directorul meu,sora mea si tatal meu,atat! Ai fost arhisuficiente pt ca la starea mea de ieri,n-aveam dispozitie de pupaceli sau martisoare de la necunoscuti.
Ma intorc la treaba

Va si ne vedem mai spre seara.

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

Mergi la inceput