Racusori, la apel! (10)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
july_g spune:
Cookie, la Braila ma duc! Ca asa cum e normal in Romania, un oras de la Dunare, cum e Galatiul, nu are un bazin acoperit!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
monagan spune:
No bine, am inteles. Una merge la Bucuresti, una la Braila, dar la Cluj nu vine nimeni? Ca aici nu ploua (numai azi a inceput). Eh, ce ziceti????.
Cele 2 M&M,, daca va intalniti, beti o cafeluta si ptr. mine (cu lapte).
Menna, drum bun si sa-ti mearga toate bine.
july_g, ok le lasam. Da eu am avut probl, dar recunosc ca am acu probl.cu reumatismul, nu mari...dar exista.Dar cel mai nasol e ca am probl. cu picioarele care ma dor groaznic(talpa)daca umblu mult pe jos. Eh asta e.......
Georox ,mai e putin pana in 23. Succes.
Anaist? pe unde te ascunzi?
MirelaV spune:
buna seara.
mona, sper sa ma vad cu jumatatea mea de M. acum ramane sa vedem si cand k inteleg ca don'soara e extraordinar de foarte busy
io am ajuns acasa, am mancat si parca parca ma tenteaza o cioco calda dar ce mai fac la noapte?? la 2 azi noapte inchideam tv-ul
si cam ataticaaaaaaaa
vin later
va pup MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
july_g spune:
Seara buna fetele! Vin cu vesti proaspete si nou noute! Doamne ce bestial a fost!Ma tin plamaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Fac o lungime de bazin!Yesssssssssssssss! Fetelor, e mai mult decat bestial! V-am povestit ca m-am trezit de la 4,30. Mai, parca nu mai am nimic! Nici urma de oboseala! O mai tin treaza 2 zile! A meritat fiecare leut dat si pe abonament si pe benzina pana la Braila si inapoi! Ma doare fiecare muschiulet in parte ( de, rugina) dar ma simt proaspata ca o floricica! Sambata o comit din nou( daca n-ar zice sotu :ho, nebuno! as fi in fiecare zi acolo). Mi-am busit piciorul stang( din exces de zel si de dat din manute si picioruse am avut o intalnire neplacuta cu marginea bazinului) da nu renunt nici moarta! Cum oare am sta pana acum?????????????????????
Mona, iubita, nu zi nicodata hop, ca s-ar putea sa sari! Nu se stie niciodata cand ajung la Cluj. Oricum, anunt din timp! Bai cu sare pentru talpi! La mine functioneaza!
Mire, subscriu si eu la ce a zis Mona. Si eu vreau cafeluta cu voi!Chiar si pe fuga, daca se poate!
Restul fetelor nu mai ziceti nimic?
Hai va pup ca iar a dat logoreea peste mine! De, daca ma simt asa de plina de energie!
cookie spune:
Buna dimineata!
July, bravo tie! Daca te-ai simtit bine, inseamna ca merita efortul!
Nu stiu daca ati mai pomenit asa ceva...dar eu nu stiu sa inot si mi-e frica de mor! Na, ca m-am deconspirat!
Fetelor, vine weekenduuuuuul!
cookie spune:
Hai sa ma dau si eu rotunda(nu ca n-as fi! ) cu puiul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/cookiesrv/album?.dir=/8a88
MirelaV spune:
am ajuns mai devreme azi. am fost si pana la banca..o vrenicuta azi
mai fetelor..am uitat sa va spun ieri k va transmite pupicei jumatea mea de M
cookie..tare scumpel. baieteii-s febletea mea dar si fetitele. sa fie fericita si plina de noroc.
cookie, eu am mai spus k nu stiu sa innot si k imi e f frica de apa...asa k..nu esti singura
daca apuc sa ma vad cu M, sigur facem poze. eiii..dar tre sa apuc..numai sa nu vina vreun viscol. azi burniteaza..e tare urat. sau..ploua marunt marunt..nici nu stiu. vreau acasa in pat
hai k deschid capitolul 11 si viu inapoi MirelaV
pupicei pe burticei
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71314" target="_blank">CAPITOLUL 11 MirelaV
pupicei pe burticei