ajutati ma daca puteti...

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

fetelor putin mai innainte m a sunat "iubitu"...m a anuntat ca a aflat toata lumea ca sunt insarcinata,inclusiv mama si sora lui,in afara de tatal lui...era suparat si nervos...mi a spus sa ma gandesc bine pana vine acasa ce am de facut...
ma asteptam sa se afle odata si odata,dar voiam sa treaca macar pastele ,sa fiu si eu linistita macar de sarbatori.....
acum ce ma fac?????uffffff
cred ca imi voi strange frumos bagajele si voi pleca,ca alta solutie nu vad sa mai fie dupa cum mi a vorbit si el...cred ca o sa fie scandal mare...
va pup si incerc sa va tin la curent cu ceea ce se intampla...daca nu voi putea sa va mai scriu o perioada inseamna ca am plecat la mama si v am spus ca acolo n am calculator...dar vad eu cum fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Naty, acum este momentul sa fii tare pe pozitii si sa dai dovada de self respect, sper ca nu ai de gand sa faci pe umila si sa le spui ca a fost o greseala. Hai curaj si pregateste-te sa-i uimesti, fii increzatoare!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Iti tin pumnii! Fii tare si mandra de tine ca vei da fiinta unei minuni !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

foarte surprinsa sa vad atatea pagini la sibiect intr0un timp relativ scurt!
nu spun ca e bine sau rau avand in vedere continutul mesajelor pe care le-am citit cu atentie pe toate....insa fiecare are dreptul la opinie!

oricum,eu cred ca Dumnezeu stie (si poate!)sa le aranjeze pe toate asa cum nu ar putea nimeni dintre noi cu toata forta si "tafnoseala" noastra de femei dure sau mai putin dure...

asa ca, Doamne-ajuta!

Natystii ca sant langa tine!fruntea sus si incredere in tine!si in puiul din burtica ta!
un singur sfat:nu te mai consuma atat!nu face bine deloc la bb sa plangi atat!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naty_blondy spune:

dragele mele prietene,vreau sa va urez un PASTE FERICIT TUTUROR!!!!!!!! MULTA LUMINA IN SUFLETE!!!!!!!1 multumesc pentru ca ati fost alaturi de mine.va tin la curent cu ceea ce mi se intampla.DUMNEZEU SA VA AJUTE!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

partea ce a mai rea sau realista (cum vrei sa ii spui) este ca el nu se va schimba.
e o idee foarte frumoasa ca ne schimbam pt. cei pe care ii iubim, dar nu prea se intampla sau daca se intampla e doar temporar pt.ca altfel nu am mai fi noi.
e o decizie destul de grea, dar eu zic sa termini cu tot ce tine de el.
vrei sa aduci pe lume un copil ca sa "il legi" asa cum se considera pana nu de mult. eu zic ca nu mai e deloc asa. cine isi doreste un copil se manifesta in felul acesta, dar nu e cazul lui.
lasa-l cu ai lui si sa fie sanatos. zici ca e slab. hmmm! eu vad ca se tine "tare" pe pozitie. nu stiu unde ii e slabicunea. poate doar pt. ai lui.
sti cum se spune:"boala lunga, moarte sigura".
cauta-ti pe cineva care sa iti impartaseasca sentimnetele curate.

succes!
sarbatori fericite tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Paste fericit!si tot ce va doriti sa se indeplineasca!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutza78 spune:

Sarbatori fericite si multe bucurii in sufletele voastre !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Naty, ce mai faci?
Cum va este?
Spun si eu Hristos A Inviat cu oarecare intarziere...
Sper ca Saptamana Luminata i-a luminat mintea partenerului tau...
Sper ca ti s-a luminat viata!!!
Te pup dulce si astept vesti de la tine!

Laura mama lui Dimitrakis

Mergi la inceput

da scumpa te asteptam cu vesti!

Alina
mamica de Diana

Mergi la inceput