cum pot ramane insarcinata

cum pot ramane insarcinata | Autor: sadaf

Link direct la acest mesaj

imi doresc f mult cu toate ca azi sa adeverit ca nus insarcinata.deoare ce am pierdut sarcina de 1 luna si ceva.
de la raceala
15zile scurgeri maroni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Ai pierdut o sarcina si apoi imediat ai incercat iar sa ramai?(ca eu asa inteleg,daca nu e asa pls explica un pic mai bine sa se inteleaga clar ce ti s-a intamplat si ce vrei sa sti)
In primul rand ar trebui sa sti ca dupa o pierdere de sarcina se face o pauza pt refacerea endometrului,organismului..mergi la control,eventual iti faci cateva teste sa vezi de ce ai pierdut sarcina.
Medicul tau nu ti-a spus de pauza?Nu te-a indrumat ce sa faci mai departe?
multa sanatate.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sadaf spune:

da mersi de raspuns,25decembrie menst,25ian menst2 zile pe10 febr scurhere maronie care ma tinut panape 24-26 feb cand mam decis am mers la doctor mia facut control si a zis ca si acum am sange,am mers cu el la ecografie si a zis nu se vede,adica nu esti insarcinata,am plecat dezamagita si plingand, nu cu toate ca am luat 3 teste +1 de 190000si tot la fel ca sant insarcinata,peurma de la doct am mers acasa si am luat alt test si arata ca nus insarcinata.tu ce crezi ai mai pomenit asa ceva sa mai si vomiti si sa-ti fie rau dar eram fericita.acum sant distrusa.ce problema am voi stiti raceala dar asa?leditia ce zici cunosti vreun doct bun?aici in buc recomandatimil va rog.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sadaf

da mersi de raspuns,25decembrie menst,25ian menst2 zile pe10 febr scurhere maronie care ma tinut panape 24-26 feb cand mam decis am mers la doctor mia facut control si a zis ca si acum am sange,am mers cu el la ecografie si a zis nu se vede,adica nu esti insarcinata,am plecat dezamagita si plingand, nu cu toate ca am luat 3 teste +1 de 190000si tot la fel ca sant insarcinata,peurma de la doct am mers acasa si am luat alt test si arata ca nus insarcinata.tu ce crezi ai mai pomenit asa ceva sa mai si vomiti si sa-ti fie rau dar eram fericita.acum sant distrusa.ce problema am voi stiti raceala dar asa?leditia ce zici cunosti vreun doct bun?aici in buc recomandatimil va rog.

Daca ai 3 teste pozitive,ti-a fost rau,eu zic ca ai fost insarcinata,dar ai avut avort spontan,s-a eliminat pana ai ajuns tu la medic si probabil de aia nu se mai vedea..si normal ca apoi testul a iesit negativ.Trebuie sa faci tratament dupa un avort spontan indiferent ca lasi sa se elimine pe cale naturala ,sau ca faci chiuretaj-ma rog,chiuretaj insemnand ca te curata pe acolo,prin diferite metode.
Un medic bun este dl dr. Tutunaru,mai este si dl.dr.Badiu..si mai sunt multi dr buni.Exista o lista pe site cu medici pe care ii recomanda fetele si medici pe care nu-i recomanda nici dusmanilor cum s-ar zice.O caut si revin sa pun linkul.
pupici si ai grija de tine.
Neaparat trebuie sa mergi la un dr.pt ca trebuie sa faci tratament sa nu faci vreo infectie sau mai grav sa faci septicemie.
Uite lista de medici http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65883(no bun acu s-a copiat)
Si lista cu medicii de care sa te feresti http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61703
Vezi ca sunt mai multe capitole la fiecare subiect.Parca mai era o lista..dar nu o mai gasesc eu.
Multa sanatate.

POZE

Mergi la inceput

LEDITIA iti multumesc ca existi si pentru ca tot ce miai spus ai zis bine bravo,esti o prietena adevarata astept sfaturi de la tine ori cand cu prietenie si respect

Mergi la inceput

sadaf,multa sanatate iti doresc.
Du-te la medic caci este nevoie,spune-i ce-ai patit,neaparat tratament cu antibiotice,antiinflamatoare-sigur o sa-ti prescrie ceva..si nu in ultimul rand un set de analize sa vezi ce probleme ai,de ce ai pierdut sarcina.Se poate sa fi fost un accident,se poate sa fie totusi o cauza(imunologica,infectioasa,genetica,hormonala..in fine cauze pot fi multe)
Numai bine si ai grija de tine.

POZE

Mergi la inceput

Leditia pupici multi te astept cu sfaturi pt toate categoriile.Iubitiva si respectativa=dragoste eterna

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sadaf

Leditia pupici multi te astept cu sfaturi pt toate categoriile.Iubitiva si respectativa=dragoste eterna

Sadaf poti veni la aspirante unde cu siguranta fetele te vor ajuta cu sfaturi.http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70283
pupici.

POZE

Mergi la inceput

Leditia acel topic nu mai este(adica e inchis la alte sub)mai este vreunul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

Sadaf,Leditia, te-a trimis la forumul "Asteptand un ingeras in viata noastra" la subiectul Aspirante optimiste.
Astazi el a ajuns aici
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70867&whichpage=6

Mergi la inceput