Mamici de mai-iunie 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 4
ama_kaly spune:
carmina daca a ajuns la tine PM-ul, pune posterul cu tine!
Tie ti l-am trimis prima.Acum trimit si la restul fetelor, dar nu ma lasa sa trimit la mai mult de 4utilizaori o data.
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
ama_kaly spune:
Cristina ti-am trimis pe mail!Zi-mi daca ai primit!io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
abibrinza spune:
Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Cine a mai fost la Baby Expo?Sunt multe produse acolo sau nu? nu ma intereseaza prea mult promotiile caci nu cred ca o sa fie prea multe, dar vreau sa vad si eu multe produse pt bebeii la un loc, sa cercetez care-i mai bun si asa mai departe.Vreau sa am ce-mi trebuie dinainte de nastere caci mi-e frica de ce ar putea cumpara sotul meu daca il las singur.Pleaca dupa o chestie si se intoarce cu altceva.
Gabi25 daca mai intri pe forum sanatate multa si o Daria cumintica in burtica pana pe 25 mai.iti trimit si alte poze pe mail dupa ce imi confirmi ca le-ai primit pe cele de azi.Altfel iti blochez casuta.
Chiar daca nu scriu sa stiti ca citesc forumul seara de seara.
pupici
Abi
cristina1702 spune:
GATA!!!!!!!!!!! eu am pus 25 de poze de la intalnirea din 25 februarie! sper sa va placa...
pa
o seara buna
ama_kaly spune:
Da, pune-le acolo!
io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe
gicutza spune:
Tare frumoase mai sunteti mai burtici, mai. Acum chiar ca mi-e ciuda rau de tot ca nu am fost si eu cu voi
! Desi eu tot timpul am senzatia ca toate burticile sunt frumoase mai putin eu. Ma simt ca o balenuta, si urata si parca nici nu-mi vine sa ies din casa uneori
.
Mai scriu...
Sa traim bine!
cypocs spune:
bineinteles ca eritromicina mea nu a avut nici un efect pe streptococul idiooooooooot

astazi am primit iar vesti proaste , tot am streptococul si m-a trecut pe un antibiotic , cefalosporina care normal ca nu o gasesc .Dr m-a chemat sa ma interneze , dar acum nu pot si voi face injectabil acasa 
Nu va pot spune ce senzatie de bomba am in mine
ALIA 29 W
http://community.webshots.com/user/cypocs101
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
ama_kaly spune:
Gata..am reusit performanta de a trimite 70 de PM-uri..
Sa-mi spuna cine n-a primit!io
31+ cu
Seby
Poze mami si bebe