Mamici de mai-iunie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

carmina daca a ajuns la tine PM-ul, pune posterul cu tine! Tie ti l-am trimis prima.Acum trimit si la restul fetelor, dar nu ma lasa sa trimit la mai mult de 4utilizaori o data.io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Cristina ti-am trimis pe mail!Zi-mi daca ai primit!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

multam! am primit! te-am intrebat si pe mail: le pun in albumul creat de tine?

Mergi la inceput

eu le pun acolo ... ca trebuie sa plec...
album burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor! Am si eu o intrebare. Cine a mai fost la Baby Expo?Sunt multe produse acolo sau nu? nu ma intereseaza prea mult promotiile caci nu cred ca o sa fie prea multe, dar vreau sa vad si eu multe produse pt bebeii la un loc, sa cercetez care-i mai bun si asa mai departe.Vreau sa am ce-mi trebuie dinainte de nastere caci mi-e frica de ce ar putea cumpara sotul meu daca il las singur.Pleaca dupa o chestie si se intoarce cu altceva.
Gabi25 daca mai intri pe forum sanatate multa si o Daria cumintica in burtica pana pe 25 mai.iti trimit si alte poze pe mail dupa ce imi confirmi ca le-ai primit pe cele de azi.Altfel iti blochez casuta.
Chiar daca nu scriu sa stiti ca citesc forumul seara de seara.
pupici

Abi

Mergi la inceput

GATA!!!!!!!!!!! eu am pus 25 de poze de la intalnirea din 25 februarie! sper sa va placa...

pa

o seara buna

Mergi la inceput

Da, pune-le acolo!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gicutza spune:

Tare frumoase mai sunteti mai burtici, mai. Acum chiar ca mi-e ciuda rau de tot ca nu am fost si eu cu voi ! Desi eu tot timpul am senzatia ca toate burticile sunt frumoase mai putin eu. Ma simt ca o balenuta, si urata si parca nici nu-mi vine sa ies din casa uneori .

Mai scriu...

Sa traim bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cypocs spune:

bineinteles ca eritromicina mea nu a avut nici un efect pe streptococul idiooooooooot
astazi am primit iar vesti proaste , tot am streptococul si m-a trecut pe un antibiotic , cefalosporina care normal ca nu o gasesc .Dr m-a chemat sa ma interneze , dar acum nu pot si voi face injectabil acasa Nu va pot spune ce senzatie de bomba am in mine

ALIA 29 W

http://community.webshots.com/user/cypocs101

http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png

Mergi la inceput

Gata..am reusit performanta de a trimite 70 de PM-uri.. Sa-mi spuna cine n-a primit!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput