Mamici de mai-iunie 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Ama Auzi ce spune PAPA!!!!! PAPAPai eu de cateva zile am febra "cuibului"! Am o pasarica pe creier ca nu voi fii gata cand trebuie..noi acum vopsim mobila, miercuri ma duc la socrela sa fac imbracamintea pt cosulet....nici nu ma gandesc sa-l las sa vina acuma!!!! Chiar sper sa vina mai tarziu de ziua probabila....mai am asa de multe de facut.....

Pe de alta parte am auzit ca nu e bine sa ne agitam (adicam sa caram, sa muncim greu) pt ca si acest lucru declanseaza nasterea in perioada asta. Pe mine ma doare spatele de mor...joi ma duc la fizioterapeut. Sper sa-mi "regeleze" ceva...ca nu mai pot. Si niste crampe in muschi....bahhh

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

lyly revin cu intrebarea, in caz ca nu ai vazut ce am scris in capitolul trecut...ai vreo 3 poze...pe care trebuie sa o sterg?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Patisor, bine ai venit la noi! Sarcina usoara si bebe perfect!

Ioana 29 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

ina bineinteles, pana vine bebe ma ocup de orice, dupa aia mai vedem! Mamicile de la martie-aprilie au un cont comun facut pe yahoo, cu parola unde pun poze cu burtica si bebeii care se nasc.Vreti la fel sau il facem public?Cu bebeii mai tarziu ca doar ce discutaram ca nu vom avea prematuri pe aici!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by ama_kaly

Si haideti o data fetelor cu pozele ca ni s-au lungit urechile de cand le tot asteptam![/purple]

io 31+ cu Seby

Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby

Bebe[/b][/font=Comic Sans MS]

esact asa cu urekile...io am trecut de la stadiul de ureki de pork la unul superior- ureki de magar:)

Mergi la inceput

Papadie, dak avem fete cochete ..tre' sa aleaga din ele, ce sa-i faci! Numa sa se hotarasca odata si mai ales cine mai are de pus poze (Luanaaaaaa! Aliaaaaaa!) sa vina odata cu ele!

Ama, nu stiu despre ce zici, am sa bag un oki sa vad daca am inteles io bine!

pozici

Mergi la inceput

Amonar am citit ce a zis papa, tocmai de aia stau in pat si nu misc un deget!papadie da mai, ai dreptate, fetele astea mai mult ne intarata cu pozele ca eu de azi de dimineata le tot astept si..nimic!gicutza verifica lista si vezi daca de data asta te-am trecut! Ca eu nu mai cred in mine! Se pare ca in ultimul timp doar am impresia ca fac unele lucruri, dar in realitatea nu le fac!io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Pai mi se pare acelasi lucru la ambele "cluburi" de mamici. Adica un link cu un album de poze comun intitulat "mamici de mai-iunie", spre exemplu. Unde sa punem pe astea de la intalniri dar mai ales poze "individuale" cu burticile si ce mai vor mamicile sa puna. Zic si eu!
Cat despre alea cu bebelusi..lasa ca mai e pana atunci, om vedea noi...

pozici

Mergi la inceput

ina adica sa fac un cont cu parola si sa va spun fiecareia parola, iar voi sa adaugati poze cu voi iar mai tarziu cu bebeii acolo.E ok asa? io 31+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Eu inca astept niste confirmari de la fete daca sunt de acord sa le punem (pe ele pozele) la vedere.
Haideti fetelor nu va lasati asteptate!

[poze carmina
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput