Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Mai, Ando, tot suntem la capitolul de ales babe... O fi vreun semn!!!!
Dk nu e cu suparare, se poate sa indraznesc si eu la o astrograma pt Maria mea? E nascuta pe 29 noiembrie 2005, ora 14.15, la Iasi. Dk se poate!!!!

Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

Buna seara fetelor!
N-am de gand sa mai bat si eu moneda pe seama a tot ceea ce s-a scris pana acum, vreau doar sa va spun ca se intampla asa si sper ca lui gandacel sa-i treaca supararea si sa revina printre noi

Anda, a fost tare dragalas poetul la botez! Sa-ti traiasca!

Madau, super trusoul printesei!!! Iar pantofii, intr-adevar, mortali!

Anda, m-ai distrat cu descrierea babei – bona. Dar ca sfat chiar nu stiu ce sa-ti zic, pentru ca mi se pare ca fiecare are si parti bune si rele. Cred ca eu totusi as prefera ceva de mijloc, la varsta ma refer, o tipa la vreo 40 ani, nu stiu. Mai bine urmeaza-ti instinctul! Dar mama ta de ex nu poate sta cu bona sa vada ce si cum? Sau inca se duce la serviciu? Imi amintesc ca tu ziceai c-o sa te intorci destul de repejor la serviciu, si eu ziceam c-o sa stau maxim 6 luni, acum cand ma uit la bb as sta pe putin 9, dar nu cred ca-mi permit sa stau acasa atata pe 8 mil. am vazut ca zici ca ai pisica, si eu am catel si m-am tot gandit sa nu-i fac vreun rau lui bb tinand un animal in casa, dar nu ma pot desparti de el. tu ce crezi? Hai ca te-am naucit, inca ceva: vad ca fetele incep sa-ti dea iarasi date pt astrograme, eu iar imi amintesc: inainte sa nasc venise randul meu, sa-mi faci mie astrograma, dar n-ai mai apucat, iar acum vreo 2 saptamani venise randul lui vladut saracul! pls, nu ne uita

Buluci, esti mortala cu abstinenta ta!!!
Vad ca va alegeti babele, baba mea e intotdeauna pe 7, ca-ntr-o zi de 7 sunt si eu nascuta.

Inuta, pe unde umbli? De ce nu mai intri? Nu stii ca-ti simtim lipsa?

Feli si lavi, asa face si vladut de vreo 2 zile, mananca maxim 8 minute, dupa care ma vede, se hlizeste la mine si nu mai papa!

hai ca ma bag in patut

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

Bic-o vad in poza cu piciorusul....

ai gasit ce cautai la COSTCO? sau e numai asta de langa noi....

Ina-daca Rachelina pufoasa e constipata si vrei sa incepi cu cereale, incepe cu cele de ovaz- oatmeal si nu cu orezul. noi asa am facut la Lia(si ea avea probleme cu constipatia cand am inceput diverisifcarea)...si daca tot diversifici o mai ajuta un pic de suc de prune indoit cu apa.

La noi a dat o zapada ieri cu viscol. Ma gandeam la monet care-i acum la cald in Florida, si o invidiam putin. dupa care mi-am adus aminte de fetele din Canada si mi-am zis ca nu-i asa rau...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

xandra, n-am mai avut chef de astrograme (eu sunt ca fiu-meu, astept sa-mi vina inspiratia:)), dar cand imi revine, tu esti prima pe lista. lista o tin la indemana, stiu care-mi sunt restantele:))
ioana, te trec pe lista.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

anda, uite ca ioana mi-a dat o idee... de ce nu le faci astrogramele tipelor?? asa poate te decizi pe care s-o alegi!

si pt ca tot vorbiti de pilule si hormoni, ce stiti de mirena?? eu am citil la ei pe site... dar as vrea sa pun in discutie subiectul... www.mirena.com
pe mine ma incanta varianta aia cu redus sau aproape disparut sangerarile...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

shefa, n-am orele lor si fara ore este foarte putin relevant.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Anda, Andutza, iti raspund inainte sa mai citesc, ca poate te culci!
Nu o lua pe aia tinara!!! Eu am skimbat la Deiu 4 sau 5 bone, nu mai retin. Una era prea baba si era sa-si dea duhul pe scari pina la primul etaj! Alta era o ingalata, de mi-am gasit cupilul cu mucii intariti pe fatza si intrati in gurita!!! Si negru de jeg, de parca iesise cu el dezbracat si descult afara!
Alta, tinara cam de 38-39 de ani, parca, fuma serpeste, chiar in living, unde statea ziua cu cupkilu', cind ne vedea o tulea in veranda! Dar in timpul cit ea isi savura viciul in veranda copilul era complet nesupravegheat! Apoi, tare mi-era mie oarecum asa, nesigur, ca poate se joaca necuviincios cu copilul! Nu stiu de ce am avut senzatia asta, ca nu a lasat nimic niciodata sa se intrevada. Dar probabil ca instinctul meu de mama mi-a soptit sa nu o las. Asa ca dupa citeva zile... i-am dat papucii.
Si pina la urma, cu toate vizionarile de la agentie, tot la recomandarea unei cunostinte am ajuns. Femeie de 45 de ani, pensionata pe caz de boala (miopie forte!!!), la inceput am vrut sa ii fac si ei vint, dar mama m-a sfatuit sa am rabdare si s-o observ cum e cu Deiu. Si a fost cel mai bine, pe cuvint! 2 ani de zile am avut-o, pina am plecat. Apoi am incercat sa o mai recomand si altora de pe forum, pt. ca era intr-adevar k lumea cu ea. Si nu am reusit, pt. ca... a furat-o intre timp o prietena de-a mea din copilarie, prin mama mea. Si acum e la ei si mai full-time decit era la noi, ba merge si cu ei in concediu, cu cea mica si intreaga familie...

Eu zic sa-ti asculti instinctul de mama, nu da gres!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

ok, anda. esti draguta. merci!

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70164" target="_blank">scutec no.24

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

off topic: maine apare revista tango. eu si maica-mea urmarim lunar cu sufletul la gura:)) e una din putinele reviste lunare pt. femei care are articole interesante. in ea publica de la aurora liiceanu la mihaela radulescu, de la ion cristoiu la ileana vulpescu. articole foarte misto scrise. in celelalte reviste sunt aceleasi articole de cativa ani: ce masti de fata sa folosim, test daca suntem geloase si cum sa inveti sa faci sex oral (va rog sa ma scuzati, dar asa e - vezi revista cosmo), ori astea le-am citit la 15 ani. de atunci tot caut reviste mai interesante care sa nu repete subiectele. mai e misto readers digest, acum si-n lb. romana. si vogue frantuzesc, 'fo 2 reviste auto imi mai plac si revista "pisica". a, pardon, am uitat de astea de copii:))) tocmai de astea:))) dintre toate pe care le luam in gravidie, acum iau doar superbebe, parca imi place cel mai mult. ete ca am deschis alta discutie cu tangoul meu. voi ce cititi lunar?

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita

Mergi la inceput