tauroaice pline de viata (11)
Raspunsuri - Pagina 8
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by andreea_tx
Va doresc o duminica placuta.
Multumim frumos.
Deasemenea.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ruxandra a plouat asta noapte, dimineatza pe la 8 era cam urit, dar... am dat comanda de soare, mamaaaaaa ce baba frumoasa am, ce straluceste soarele, a priceput ca eu sint romanca si sa nu stea incruntat ca la elvetzieni
Asa Danelutza, relaxeaza-i pe "incruntatii" si "scortosii" elvetieni.

Tzuni spune:
Buna, fetelor!
Vad ca discutati despre "zilele babelor", so, spuneti-mi si mie: baba ti-o alegi dupa cum iti vine cheful, sau se calculeaza cumva (niste colege imi spuneau ca se aduna cifrele din data nasterii. Deci daca io-s pe 24, baba mea e in 6.) Asa o fi?
....ca nu vreau sa gresesc!![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Danelutza spune:
Tzuni eu mi-am ales intotdeauna baba dupa cum am avut chef, anul acesta am ales-o astazi ca face odrasla mea 9 luni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Tzuni eu mi-am ales intotdeauna baba dupa cum am avut chef, anul acesta am ales-o astazi ca face odrasla mea 9 luni.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA(5 iunie 2005)
Sa-ti traiasca si sa fie sanatos! Daca te iei dupa Bucuresti, baba ta e superba, as putea spune chiar ca e...tanara!
Si eu mi-am ales baba la intamplare: pe 7. asa ca, tine-mi pumnii, sa fie frumoasa!
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Danelutza spune:
Tzuni itzi doresc acelashi soare ca la Bucuresti si ca aici, asta bineintzeles pentru martzi, 7.03...
Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
gabibarta spune:
la noi ploua, si se pare ca vine ninsoare din nou... ieri a nins in germania, azi in Ungaria, deci maine dimineata iar vor ingheta parbrizele![]()
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
Buna, fetelor!
Vad ca discutati despre "zilele babelor", so, spuneti-mi si mie: baba ti-o alegi dupa cum iti vine cheful, sau se calculeaza cumva (niste colege imi spuneau ca se aduna cifrele din data nasterii.
Buna fata
.Si io tot dupa chef ales baba. Si fuse bine aleasa.
cgaby spune:
tzuni - eu stiu ca baba ti-o pui dupa ziua nasteri...asa cum ai zis si tu. dar...cate bordeie, atatea obiceiuri...
asa ca...fiecare cum vrea....
pupici si o saptamana buna!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by gabibarta
la noi ploua, si se pare ca vine ninsoare din nou...
Gabibarta, si la noi sta acum sa ploua.
Cum a fost la botez Gaby? Ai dantuit sa rupi condurii?