tauroaice pline de viata (11)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

hehehe...asta imi da de gandit, ruxandra....ieri o colega mi-a facut nu stiu ce test despre bioritm...si i-a iesit ca stefan ar fi trebuit sa fie fata!!! cred ca mi-au schimbat copilul la maternitate!
lulu - spor la treaba! mai ales ca de acum anticonceptionalele nu se mai dau decat pe reteta...
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

saru'mana cgaby , oricum anticonceptionale nu iau de vreo 2 ani......

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Cgaby, la noi la gradi am vazut si baieti cu martisoare. In general nu prea am vazut femei purtand martisoare in ultimii ani, numai copii. Se pare ca si moda asta dispare incet-incet, tin minte ca in copilarie aproape toate femeile, inclusiv batranele purtau martisoare...

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

'Neata !
Va doresc o zi superba ,calda si plina de realizari !
La noi este tare urat afara ,bate tare rau vantul ,era sa cad din cauza ce tare bate ........

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Salutare!
GabiBarta, pot sa-l dau pe Edi la gradi, dar a avut niste probleme medicale (luxatie de sold) si vreau sa-l tin acasa pana in toamna (intre timp mai mergem la niste controale...).
CGaby, Stefan e .La noi in Moldova, de obicei se dau martisoare barbatilor de 1Martie si femeilor de 8; in ultimul timp, noi femeile, ne-am facut mai smechere si am sarit peste data de 1...doar e luna femeilor.Sa-si faca si ei ziua lor.
Va .

P.S. Acum sunt Babele?V-ati ales una?

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Eftimie C.
Acum sunt Babele?V-ati ales una?

5 martie. Tu?

P.S. ce bine o duc barbatii in Moldova....

PPS ce pofta am de niste mucenici moldovenesti ..........

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza, va invit la o ... calda.

Carmen E. si eu sint moldoveanca de la Iesi, asha se spune ca 1 martie primesc barbatzii martzishoare iar pe 8 martie femeile cadouri si multe, multe ...

cgaby lasa mai ca e bine ca Stefan e baiat, ca fete sint asha de multe incit baietzii sint la mare cautare

Ruxanda si baba mea e tot pe 5 martie, ca face kupilu meu 9 luni
Si mie mi-e pofta de mucenici moldovenesti , dar voi minca din partzi ... ca eu nu stiu sa fac

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lulu77

'Neata !
Va doresc o zi superba ,calda si plina de realizari !
La noi este tare urat afara ,bate tare rau vantul ,era sa cad din cauza ce tare bate ........

Multumim lulu.
La Bucuresti pare a fi o dimineata frumusica.

... si din cauza vantului se vand termopanele in draci in Constanta ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Danelutza

Buna dimineatza, va invit la o ... calda.

Ruxanda si baba mea e tot pe 5 martie, ca face kupilu meu 9 luni
Si mie mi-e pofta de mucenici moldovenesti , dar voi minca din partzi ... ca eu nu stiu sa fac

Danelutza, multumim de invitatie. Eu o sa va tin isonul cu gandul, ca azi n-o sa beau cafea.

Atunci speram in tandem ca duminica sa fie o zi SUPERBA!!

Si nici eu nu cred c-o sa pap bunatati de-acelea. Doar sa sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

V-am intrebat de "baba", dar eu nu mi-am ales-o inca.Avand in vedere ca maine seara petrecem 8Martie cu niste amici, am sa-mi aleg ziua de maine.Sper sa fie o zi frumoasa...se spune ca asa e si anul, cum e ziua pe care ti-ai ales-o.

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput