tauroaice pline de viata (11)
Raspunsuri - Pagina 4
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
si eu o tauroiaca convinsa - 01 MAI ...numai ca azi nu prea sunt voinica ..o raceala a pus stapanire pe mine.
Poate ma primiti in familia voastra de tauroaice!
Pupici la toate ..TAUROAICELE!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anangel_lexi/anangel_lexi.jpg)
anangel_lexi spune:
Buna fetelor. Un martisor virtual si din partea mea si multe
.
Eu am fost foarte surprinsa aseara cand sotiorul meu a venit cu o punga intreaga de cadouri pentru 1 martie: 3 martisoare, 2 bulbi de flori, un deodorant si...2 perechi de sosetele pentru bebe, miiiiiici de tot si super dulci! Nu ma asteptam pentru ca mai are pana sa ia salariul si credeam ca la mine martisorul o sa vina cu intarziere. A fost tare frumos! 11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png
![](images/user_woman.png)
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Eftimie C.
Gaby, Ruxandra,asa de mare a fost dezastrul in Bucuresti (am vazut ceva azi noapte la stiri).Azi e mai bine?La noi anins foarte mult si acum a dat soarele si se topeste...
Da a fost dezastru. Si eu nu consider primaria de vina, ci oamenii.
Care s-au comportat precum salbaticii, n-a mai fost respectata nici o regula. Se circula pe sina de tramvai (am stat peste 15 minute pe loc in tramvai ca nu mai putea inainta), mergeau pe contrasens.. ce mai, se trisa la greu si iesea o nebunie totala.
Fiindca romanu trebuie sa fie el schmecher, ce e el fraier sa stea la rand ???!!!
![](bang.gif)
Acum e bine, peste noapte s-au curat arterele principale.
Si la noi e soare si cald.
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by lulu77si eu o tauroiaca convinsa - 01 MAI ...numai ca azi nu prea sunt voinica ..o raceala a pus stapanire pe mine.
Poate ma primiti in familia voastra de tauroaice!
Pupici la toate ..TAUROAICELE!
Bine ai venit lulu77, si multa sanatate!!
![](bis.gif)
Nitica rabdare, ca te trece tanti cgaby
![](pupic.gif)
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
cgaby spune:
lulu77 - bine ai venit...asteptam sa ne zici mai multe despre tine!!!!
te-am trecut pe listutza!
ruxandra - tanti oi fi tu! heheheh....
pupici si sanatate!
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
saru'mana
Stiam eu ca ma adoptati ,Tauroaicele sunt cele mai frumoase ,romantice ,iubitoare ,cochete, inteligente femei!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Eftimie C. spune:
quote:
Originally posted by lulu77saru'mana
Stiam eu ca ma adoptati ,Tauroaicele sunt cele mai frumoase ,romantice ,iubitoare ,cochete, inteligente femei!
Bine ai venit.Mare dreptate ai in mesaj
![](inlove.gif)
Lexi, dulce sotul tau.Gestul conteaza, nu cadoul.Al meu a trecut azi special pe la birou sa-mi dea un
![](pupic.gif)
![](icon_smile_wink.gif)
Ruxandra, nu pot sa cred ca asta se intampla intr-un oras care se vrea capitala europeana
![](alcool.gif)
Ne-auzim maine.
Carmen E. si
![](copilas.gif)
Stinu spune:
Lulu bine ai venit !
Vladut mi-a facut un martisor din lut si apoi l-a colorat cu acuarelele ,a iesit frumos !
Si sotul meu inca nu a venit dar nu ramane el dator !
Iustina
Danelutza spune:
Bun venit Lulu
Iustina felicitari pentru martzishorul de la Vladutz.
Offf, Isabella mea a devenit geloasa, cum ma vede la calculator cum incepe sa bodoganeasca, urlaaaaa nu ma lasa sa scriu.
Va las, sper sa mai revin
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
gabibarta spune:
Lulu77 bine ai venit!
Danielutza, si noi am trecut prin faze de gelozie, insa de obicei ii pun un film intr-o fereastra, iar eu in alta fereastra navighez pe DC, noroc cu windows... si atunci stam amandoua sau toti trei cuminti la calc, numai atunci e cu circ cand Robert vrea sa se joace si jocurile lor ocupa tot ecranul.
Azi dimineata a fost o nebunie pe sosea, un nebun a vrut sa intre in fata mea iesind din parcare insa n-avea loc si de frica sa nu ma buseasca, l-am claxonat. Tipul a coborat din masina si a dat in masina mea cu bulgare de zapada si m-a injurat. Insa lucru bun, macar zapada de pe sosele s-a topit ieri, se poate circula mai bine!
Lili a incasat si ea un virus urat, noaptea avea febra foarte mare, a si varsat, imi vine sa adorm aici la lucru, e cald si liniste...Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006