tauroaice pline de viata (11)
Raspunsuri - Pagina 2
cgaby spune:
neatza!
cica frigul si zapada se indreapta catre noi...nu stiu ce sa zic. de putina zapada parca m-as bucura pentru stefan....
ruxandra - ai grija de tine!
andreea - super! sunt convinsa ca e frumos....spor la munca!
pupici si sanatate tuturor.
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
ruxandra_sb spune:
Multumesc dragelor! 
Incerc sa nu fiu darnica, mai ales c-am primit-o de la Matei, zic eu. Dar el numai ce-a tusit de cateva ori si-a mancat 3 zile mai prost. Deh, era vaccinat.
Din cate stiu eu azi este ziua lui Edi, baiatul lui Carmen!
La multi ani !!!
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
Eftimie C. spune:
Fetelor tocmai intram sa va salut, dupa ce zilele trecute net-ul a mers groaznic.
Multumesc mult pentru urari.Edi va trimite un
dulce la toate tauroaicele.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
cgaby spune:
neatza!
carmen, scuze...sunt ametita in dimineata asta!
la multi ani! sanatate si fericire! sa fii iubit si sa ai parinti buni si sanatosi sa aiba grija de tine!
pupici multi...petrecere.....
cgaby (mama lui stefan nazdravan)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Edi, sa cresti mare, sanatos si norocos si sa-ti bucuri parintii!
Carmen, dai de baut!
Eu azi sunt foarte vesela si optimista, sper sa ma tina muuuult si bine starea asta!
11+
I wish I were an angel...
Poze diverse
Prima poza a lui bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
Danelutza spune:
La multi ani, Edi!
Eu fac parte dintre... sau sint singura tauroaica ratacita, asha ca va rog sa ma adunatzi de pe drumuri. Am mai tras cu ochiul la ce-atzi scris voi, dar... mai mult cu kupilu care ma omoara de vreo doua saptamini ca plinge seara, acum ne chinuim cu plinsul si asteptam altzi dintzishori, avem doar doi.
anangel_lexi trimite-mi si mie retzeta veseliei, ca eu sint obosita, stresata, cred ca sufar si de astenie de primavara, ufff, intr-un cuvint sint un taur fara coarne, care vrea sa se odihneasca.
Gata ai terminat, va trimit la toate multzi, multzi 

Daniela si principesa ISABELLA
(5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
Eftimie C. spune:
Edi va spune saru-mana de urari si ganduri bune.
Ne auzim maine.Ma duc sa-l pupicesc tot.Cand ma gandesc ce chinuri aveam acum 3 ani...
si ce
dulce am acum.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)

Lili 17.05.2002
Iustina