tauroaice pline de viata (11)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by cgaby
ruxandra - tie iti arde de plaja???

Oho, si ce plaja se face sus in Valea Dorului, pe la sfarsitul lui martie/inceputul lui aprilie... de abia astept.

O sa vin neagra, neagra!! Cu lotiune de protectie (factor 20 ) cu tot..

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

buna.
danelutza - somn toata noaptea???? ce-i aia??? de cand s-a nascut stefan, nu s-a mai intamplat! adica 2 ani si 8 luni!!!! am dormit bine adica m-am bagat devreme in pat si a stat ta-su cu el....pana la ora de somn...
plaja placuta!!!!!
pupici.

cgaby (mama lui stefan nazdravan)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna fetelor, am pus poza lui bebe in album o gasiti in linkul din semnatura.
Eu sunt bine, de 2 zile n-am mai desi nici mult nu mai aveam, dar oricum...e un pas inainte.

12+
I wish I were an angel...

Poze diverse
Poze cu bebe
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20720;104/st/20060918/dt/7/k/6d15/preg.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev260pr_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Cgaby adicatelea de aproape trei ani nu dormi toata noaptea. Gata, schimb, cer retzeta pentru rezistentza.

Anangel_lexi vazui pozulicele, sa dea dumnezeu sa fie sanatos bebe. Eu am vomitat aproape toata sarcina, nu puteam nici macar sa fac un borsulet, ca... gata. Mincare faceam cu geamul deschis la bucatarie, bineintzeles eu intram cu mina la nas, numai ca sa mai dau cu lingura prin oala.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Fetelor, baba mea de-aici din Bucuresti e...nicicum.
Mai precis, e mohorata, fara o raza de soare, fara un ghiocel...e frig, e trist parca! Dar nu m-am lasat descurajata pt ca Delidana, o fata dragutza de pe DC care este la grupul "Un nou stil de viata" mi-a dat voie sa iau in considerare ziua cu soare si multe grade celsius asa cum e la ea acasa, in Thailanda . So, daca Danelutza imi da si ea putin din vremea din Elvetia, ma aleg cu o baba "machiata si fardata", numa' bine sa-mi ridice moralul!
Ce spui Danelutza, facem targul?

Ruxandra, te salut, printzeso!

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Mergi la inceput

danelutza - intradevar...uneori si eu ma intreb. cred ca acum e deja obisnuinta. ciudat ar fi sa doarma toata noaptea...
maine e baba mea...si am auzit ca va fi urat, dar sa stiti ca nu e adevarat! eu sunt buna si dragutza....hai ca mi-au murit laudatorii...
pupici multi la mari si mici!
alexandra - vazut ghemotoc!!! frumos....vreau si eu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Tzuni

Fetelor, baba mea de-aici din Bucuresti e...nicicum.
Mai precis, e mohorata, fara o raza de soare, fara un ghiocel...e frig, e trist parca! Dar nu m-am lasat descurajata pt ca Delidana, o fata dragutza de pe DC care este la grupul "Un nou stil de viata" mi-a dat voie sa iau in considerare ziua cu soare si multe grade celsius asa cum e la ea acasa, in Thailanda . So, daca Danelutza imi da si ea putin din vremea din Elvetia, ma aleg cu o baba "machiata si fardata", numa' bine sa-mi ridice moralul!

Da Tzuni, meriti o baba frumusica foc. Asa ca pun eu o vorba buna la Danelutza pt imprumut.

Danelutza, o ajutam pe fata?

Gaby nu te amara, si eu stiu ca esti buna si dragutza. Lasa, ca te rezolvam si pe tine.

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

La multi ani! mamicilor sa aveti o zi minunata si sa primiti cat mai multe daruri.

andreeat

Mergi la inceput

neatza!
la multi ani! petrecere frumoasa azi...sa fiti sanatoase si iubite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

LA MULTZI ANI ! SA FITI IUBITE !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput