mamici casnice (13)
Raspunsuri - Pagina 14
impreuna spune:
Fete cucuiete, ia luati cate un ghiocel si martisor de la mine
La multi ani Mirela si Vlad Cristian
Fetelor asa fain a fost aseara, demult nu ne-am mai distrat asa bine. Si am fost primii care am plecat, pe la miezul noptii:) Mai stateam, dar nah, al meu barbat are probleme cu trezitul dimineata.
Cu toate astea, el pregateste mancarea pt Sara, mie doar mi-o aduce in pat sa ii dau sa pape:)
Andreea tare faza cu Gogo si nenea respectiv, deja e mare si ea si stie cand ceva nu e in regula :)
Dana ce ai vrut sa ne arati, ca link-ul pus de tine ma trimite la "toate forumurile":) Pune link-ul direct ca m-ai facut curioasa:)
Cami ma bucur ca te vad fericita, acum avem si noi zapada deci suntem chit, dar gerul tot la voi a ramas:)
Unde sunteti symaco, Nico si Gegea? Tina ai promis ca treci pe aici. Asa poze frumoase am vazut ieri
Asa zapada mare e si la noi, al meu nici nu s-a mai chinuit sa dezapezeasca masina azi dimineata, s-a dus pe jos la servici, mare performanta:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Bimilit spune:
Flavia maine vin la Cj nu ai timp de o cafea?asa ca intre blonde?
si martisoare pt toate mamicile si copilasi.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
Flavia maine vin la Cj nu ai timp de o cafea?asa ca intre blonde?
Cum sa nu, si daca nu am imi fac:) Cu ce treburi pe la noi maica? Stai mult? Zi cand am putea sa ne intalnim, sa ne facem planul:)
Mihaela pt felicitare, a fost o surpriza tare placuta
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
La multi ani sarbatoritilor!
uite ca am reusit si eu sa mai ajung la pc..a inceput al meu sot munca.in zilele astea libere altceva nu a prea facut decat maltratat pc-ul!
Danelutza spune:
LA MULTZI ANI, VA DORESC DE 1 MARTIE O PRIMAVARA MINUNATA TUTUROR !
LA MULTI ANI MIRELA SI VLAD-CRISTIAN!!!
Alexa multzumesc. Aici am nascut, dar stii cum e peste tot mai gresesc, m-am trezit dupa patru zile de cind eram acasa cu vreo 4 copci la burtica, au uitat sa le scoata, asha ca am fost norocoasa ca nu s-au infectat, ca deja erau trecute 10 zile de la operatzie. Aici potzi sa faci reclamatzie, dar la ce mi-ar fi ajutat sa las o persoana fara serviciu, stii cum sintem noi romanii cu suflet mai bun, altele au facut reclamatzie pentru ca nu le-a fost schimbat prosopul de baie la timp.
Andora multzumim de martzishor, nu lipseste nici muzica, nici albinutza.
Flavia, Bianca sa betzi o cafea si pentru noi, si mai ales sa purtatzi si pentru noi, cele care sintem departe, un martzishor, ca aici pauza totala, nu stiu astia de martishor, dar l-am facut pe colegu' sa promita ca-mi aduce azi flori, speram sa nu uite.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
diadaniela spune:
Dana ce ai vrut sa ne arati, ca link-ul pus de tine ma trimite la "toate forumurile":) Pune link-ul direct ca m-ai facut curioasa:)
Pai asta am vrut sa fac ,da' nu mi-a iesit.
Am facut asa cum a zis Miha si uite ce a iesit.
Cum e aia cu CTRL de care zicea Cami? help!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
Flavia merg sa-mi fac niste investigatii , ca am bai cu domnu colon.faza e ca dimineta , pe la 8 trebuie sa fiu la Medicala 3.nu stiu cat stau pe acolo , dar dupa control , am program de voie.trimite-mi nr tau pe pm si ne conversam.
symaco spune:
La multi ani!de martisor!
nici la noi nu sunt martisoare,dar mama a promis ca ne trimite..din pacate vor ajunge abia pe 8 martie.nu conteaza,le purtam atunci!
de ghiocei nici nu poate fi vorba ca de doua zile a inceput iar sa ninga si iar dimensiunea zapezii se masoara in metrii!
diadaniela spune:
Miha ,multumesc!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana