mamici casnice (13)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

cami ,ce are ma vecinu' de se plimba la -30 de grade?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Si eu am o fetitaaaaa, si la nastere a avut 3800g si 53cm, par negruuuuuuuuuu si lungggggggg, dar acum bate mai mult spre castaniu deschis, deschis...

efecte

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...

Site Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

fetelor trebuie sa ma pun pe treabaca vad ca e cerere mare de feciori.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Cami ,ai plecat sau il urmaresti pe vecinu'?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,sunt cu un picior in casa si cu unul afara.Au vrut copii afara sa joace hokey inainte de somnul de pranz.Si nu-s decat -24°...
Dar ei sunt obisnuiti.mai problema e la mine.am deschis usa sa arunc gunoiul si mi-a inghetat mana pe sac
Ma duc la copii sa nu-i gasesc statuiete de gheatza

Bianca,cum e cu diferenta asta mare intre copii? Si inteleg bine?
Si din ce oras al Ro. esti?

fugggg dar revine fataaaa...
--------------------
telescaun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

moama ce debit aveti!
bi, vrem mey si DN ale cupiilor sa stim cind cintam la multi ani. fi'mea - bruneta, 3.050kg, 51cm. ce zici se incadreaza?
cami, ce faci il urmaresti pe vecinu'?

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

UNILATERAL

alexa & fam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

ange is din zalau.mama ce palinca buna se face la noi.iti trimit un flacon sa te incalzesti?iesi mama in curte ca-l arunc acus.e super faina diferenta pt ca ma tin in priza astea 3 feciori ai mei ( cu sotul in frunte).deocamdata se iubesc , cel mic e topit dupa Tudor , iar Tudor il iubeste si el , dar nu-l implic in cresterea si educarea fratiorului.fiecare are programul lui.

Tudor - 23 septembrie 1993
Matei - 24 februarie 2005.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Aleatoriu
Mey fetele ,pe la voi cum e vremea ca aici e urgie.a plecat cumnata-mea de la casa scanteii spre Romana si nu a ajuns nici la jumatea drumului .e plecata de 1 ora jumate.zice ca de cand a plecat n-a avut cand sa bage masina intr-a doua .de-abia se taraste.nici barbata-miu nu a ajuns inca si nici n-am vb cu el.da' asta e mai dilau ,o mai ia si pe trotuar.

Dana

Mergi la inceput

ia priviti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70135=" target="_blank">aici ce se umfla lumea in pene.

Dana

Mergi la inceput