buna
am tot hoinarit pe net si forumul asta mi s-a parut cel mai atractiv.
e cineva din istanbul???
hai ca nu se poate sa am eu atata ghinion si sa fiu singura prin orasul asta imens!!!!
lizi,sa stii ca te invidiez.imi place f.mult istanbulul.mai ales daca ai bani!!!oricum e f.mare si cred ca nu ai cum sa te plictisesti
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://up.photos.yahoo.com/ed/fisun_regep/my_photos_handler
nu ma invidia- ca sant departe de casa si nu prea am prieteni
ist e frumos dar e frumos cand ai preteni cu care sa iesi la o cafea, s a stai la o tacla... asa, din colivia de argint....
sotul lucreza pana f tarziu si uneori sinoptile ( e medic) si atunci sant mai mult singura cu fiul meu de 1.7 ani....
asa ca nu ma invidia
Buna...un raspuns cam tirziu...:P ..in fine ...asa ziceam si eu acum 4 ani...pina o gasisem pe site pe Yasemin...apoi ea a inceput lucrul...si ne-am cam pierdut una de alta:P.....Eu am 23 de ani..si sunt in #304;stanbul de 5 ani .. locuiesc in partea asiatica.....sotul are o firma de marmura...in rest...eu...acasa cu fetitza...si aproape same as you...un fel de prizoniera...caci nu prea am prietene adevarate..(nu am incredere in turcoaice:P):))...Anyway...poate ne vedem odata..ar fi misto sa se faca undeva un fel de reunion..a copiilor romino turci:D...