6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Darael...sa inteleg ca e vorba de contractarea zonei pelviene si la sotul meu?..

anda

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

diciu - sigur ! Ce, numai fetele pot face contractii ?

Senzatia pe care trebuie sa o simta este de ridicare a testiculelor...... si apoi de vibratie.... deoarece muschiul nu va putea tine contractia iar vointa sa va incerca sa il tina incordat....

Ca bonus, pot sa spun ca, daca va face asta toata viata, probabilitatea de a face adenom de prostata tinde spre zero ! Uf, ce idei am.... sa las urologii fara paine !

In rest, toate recomandarile sunt identice, chiar si zambetul.....

Succes !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

zambesc!!! zambesc!!!!
si e minunat!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_a spune:

Mi-ai trezit interesul !
UFFF atat de usor pare cand citesti regulile alea... M-am acuzat mereu ca din cauza mea (ca am ceva defect) nu pot darui un copilash familiei mele (mie si sotului meu) - insa Dumnezeu a avut alt plan cu noi si acum multumita lui suntem "aproape" completzi!!!
Hipotiroidia mea imi da un sentiment de nesiguranta (pe mine in special), greutate mare, palpitatii, dereglare hormonala foarte pronuntata (aici e mult de discutat)...
Oricum am sa incerc sa pun in practica tehinicile si te mai tin la curent cu asta...

Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by claudia_a

Mi-ai trezit interesul !
UFFF atat de usor pare cand citesti regulile alea... Oricum am sa incerc sa pun in practica tehinicile si te mai tin la curent cu asta...

Culmea culmilor este ca tehnicile sunt chiar foarte simple - mai greu este sa-ti amintesti in fiecare zi de ele !

Te astept sa-mi spui de baietel ..... si ne trimiti poze cu burtica – profil evident sa o vedem cat mai bine !

Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Buna draga Adrian, am inceput deja sa aplic o parte din tehnicile prezentate de tine, mai putin tehnica “secreta” si “tratamentul asteptat de toti”..pe care le voi incepe de luna viitoare in cazul in care nu se va intampla minunea luna aceasta.
Citind sfaturile tale mi-am dat seama ca in ultimii ani am cam uitat sa zambesc, sper sa reusesc sa ma iert pentru unele vorbe spuse in vant, dar cel mai important am inceput , spun eu.. sa fiu optimista si sa sper ca vom avea si noi un ingeras care sa ne aduca veselie in casuta noastra…
Apropos de fasolica…. Deocamdata mangai si alint niste seminte de floarea soarelui; e ok daca le-am pus pe astea in locul bobitelor de fasole???

Mergi la inceput

soarelemeu – in primul rand, bine ai venit pe forum !
Poti sa folosesti orice seminte.... evident. Eu am dat exemplul cu boabele de fasole deoarece incoltesc repede, iar plantele nu sunt foarte mari.... deci rezultatele experimentului pot fi vazute repede !

Succes la tratament, iar baietelul care va veni in viata voastra sa va pape urechile !

Adrian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns majaginn spune:

Darael, vreau sa te intreb si eu ceva---ce stii de Falun Gong? Eu am inceput sa practic aici, as fii curioasa ce parere ai tu despre aceasta arta de cultivare a trupuli si a sufletului

mersi!

Maja & Seb newlyweds
http://community.webshots.com/user/ginmseb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Multumesc mult pentru urari draga Adrian,, nu credeam ca-mi vei observa mesajul atat de repede, ma bucur mult ca mi-ai raspuns. Cu siguranta voi continua tratamentul inceput, sper sa dea rezultate si sa ma vad , iar ingerasul sa apara cat mai curand in viata noastra.
Pentru tine si pentru toate fetele de pe forum multe si un

Mergi la inceput

majaginn – din pacate, nu pot sa spun nimic despre Falun Gong, deoarece cunostiintele mele sunt teoretice si nu sunt un practicant.... iar Falun Gong, ca multe alte tehnici orientale, este ceva ce nu poate fi descoperit decat prin practica, vorba chinezilor: „un strop de sudoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte”....

Profit de faptul ca am intrat aici pentru a spune simplu:
Viitoare burtici, Copii frumosi, La Multi Ani !

Adrian

Mergi la inceput