Am citit subiectul tau ieri si azi am simtit nevoia sa-l mai citesc o data! Nu l-am gasit din prima si, sincer, primul meu gand a fost sa-l caut in " sertarul albastru"!
Si desi nu m-am grabit sa pun boabele in apa - cred ca mi-ar fi imposibil sa trimit ganduri bune doar intr-o directie (glumesc, am inteles ideea)- vorbele tale mi-au mers la suflet!
Numai zambetele si iubirea pe care le naste citirea cuvintelor tale valoreaza enorm... Esti un om bun si frumos, sa fii sanatos si mereu puternic!
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Foarte frumos
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
DARAEL,
pentru extraordinara ta putere de intelegere a naturii umane, pentru intelepciune si frumusetea gestului cu care stii sa imparti cu ceilalti, iti daruiesc citeva dintre zimbetele mele,
cu drag,
Iti multumesc,
dana
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Eu.....stiu........demult.....
Si pt asta.cred ca nu-mi ajung toate florile de pe forum sa i le dau lui Darael......
Aplicati cu incredere.......face minuni.
BRENDA
"COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI"
http://community.webshots.com/user/brendamitran