Aspirante peste 30 ani - cap.5

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Avalon

Mikiiiii, daca IGG a fost pozitiv inseamna ca ai avut chlamydia in trecut si ai anticorpi! De aceea nu i-a iesit sotului tau, nici unul din voi nu aveti acum chlamydia! Tre' sa dai de baut ca nu vei face tratament!

FETELEfloricele pt toate pt ca a venit primavara, bucurie, fericire, noroc si cate un pt fiecare in viitorul apropiat!
Eu sunt f bucuroasa. Am primit un "martisor" f frumos: Nu tb sa fac tratament pt Chlamidia!
AVALONte pup! Ai avut dreptate! Mi-a spus doctorita ca nu tb sa fac tratament pt ca am anticorpi. Si FETELORsa va spun valorile mele ca sa stiti si voi cand va mai faceti ac analiza si dc va iese ca la mine asta inseamna ca nu aveti infectie acum:
ANALIZE DIN SANGE
-Atc.Chlamidia tr. IgM -NEGATIV
-Atc.Chlamidia tr. IgA -NEGATIV
-Atc.Chlamidia tr. IgG -SLAB POZITIV 0,329 (Co> 0,316)
ANALIZA DIN COL:
- Test Chlamidia - POZITIVA
Iar la sotul meu cele din sange au iesit toate negative si doctorita de la laborator ne-a spus ca nu mai este nevoie sa le faca pe cele din secretie dc ac au iesit negative.
Eu nu-mi explicam de ce la mine e si la el nu (pt ca eu stiam ca nu am calcat stramb); Va dati seama ce era dc iesea la el si la mine nu? Ii scoteam ochii!
Asa ca, LIANAiubito tie unde ti-a iesit pozitiva Chlamidia de te-ai speriat asa? Poate esti tot in situatia mea si at nu tb sa-ti mai faci griji.
AVALONte pup inca odata! Cred ca ai avut gura aurita si acum tb sa-ti dau de.

Va pup pe toate
miki-miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Luli... cum sa fie, e ok.

Am intrat in sala de operatie azi pe la 2:30, eram complet treaza si imi era frica ca n-o sa adorm.

Dar in 3 secunde dupa ce am urcat pe masa mi s-a rupt filmul.
M-am trezit dupa juma de ora, cu alta camasa pe mine, nu cu aia de la op, in pat, la reanimare.
Nu ma durea nimic, nu eram ametita.
Era exact ca dupa un somn bun.

M-am dat jos imediat, am coborit, mi-am luat o cafea, am fumat o pipa in fata spitalului, m-am intors in pat.

Si am inceput sa ma rog de toata lumea sa ma lase acasa, ca ma simt bine.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo ma bucur ca a decurs bine dar am sa pun pe tine nici azi nu ai lasat ????

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hei, fetelor, ce faceti aici? ati facut front comun toate "babele" > 30 ani. Si atunci eu de ce nu sunt aici? Am facut doar prezentarea la inceput dar se pare ca voi ati luat cu asalt subiectul, indiferent de probleme. Si observ ca e mare lejereala la voi aici. Toate cu probleme, dar luate si cu putin umor. Ma bucur de asta. Haz de necaz cunosc si eu caci altfel cum sa treci peste greutati.

Monica

Mergi la inceput

miki-miki asta nu poate sa fie decat o veste minunata!
Bem? acum sau pe 8 martie?
Monica

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by luli

miki-miki asta nu poate sa fie decat o veste minunata!
Bem? acum sau pe 8 martie?
Monica
Luli

Bem! Sigur ca bem! Dar unde ca eu sunt noua pe aici si nu prea stiu de unde sunteti! Eu sunt din Craiova. Voi?

Mergi la inceput

Draga mea uite asa bem acum si cand vom avea vesti si mai bune ... sa vezi atunci ce vom mai bea

Luli

Mergi la inceput

Maduta, am inteles ca te interesa intr-o vreme cantitatea in borcanas. Laboratorul unde isi face sotul meu spermograma dau ca valori de referinta 1,5-6 ml. Iar ca numar stiu e undeva cat populatia Romaniei 21-22 mil. Iar daca sunt cat populatia Chinei e deja exagerat.
Abstinenta sexuala intre 3-5 zile. Biologul care se ocupa de FIV a recomandat o abstinenta de 8 - 10 zile ca sa poata gasi ceva pe acolo. Si a gasit caci a fost de acord cu FIV + ICSI.
Poate am ajuns cam tarziu cu informatiile, ai deja rezultatul?

Monica

Mergi la inceput

Luli, miki-miki, si eu am chef de-o betie .
Si sunt de acord cu orice eveniment care se lasa cu .
Acum sa nu credeti ca sunt alcoolica

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Intru si eu la beutura
Pissint si eu alaturi de tine eu cred ca Dumnezeu stie cel mai bine ce e mai bine pentru noi si cand nu ne asteptam vom avea mult dorit-Doamne ajuta!

Va
ADELA

Mergi la inceput