Vitamine pt copii: discutii, pareri etc
Raspunsuri - Pagina 7
monaraus spune:
Ati auzit de produsele FOREVER LIVING? Am intrebat pediatra daca sa ii dam fetitei noastre de 2,10 luni care nu prea avea pofta de mancare si raspunsul a fost pozitiv: Puteti sa ii dati din oricare din produsele FOREVER LIVING! Sunt naturale si nu fac nimic rau. Si, credeti-ma, imi pare foarte bine ca am ales aceste produse. Numai efecte pozitive. Cat despre vitaminele medicamentoase, nici eu nu sunt de acord. Sanatate!
Sheannamp spune:
Initial creeata de Candy
Am cerut medicului de familie sa ne precsrie niste vitamine care sa-i stimuleze si pofta de mancare, ca e jaleeeee. Mi-a dat Pikovit, dar Eric (2 ani si 4 luni) nu e deloc incantat de gustul lor (ma gandesc ca se simte gustul de vit. B), abia reusesc sa-l fac sa caste gura. Azi i-am cumparat Cavit Junior, sa vedem cum le primeste...
Ce-as mai pute aincerca? Ce vitamine le dati voi cu succes (care sa aiba efecte vizibile asupra starii generale si eventual si asupra apetitului)?
Merci!
LAMY spune:
Nu am citit tot ca ati scris voi, dar vreau sa spun ca la subiectul asta ma gandesc de ceva timp. Fetita mea are 9 luni si inca suge. Doctorul i-a prescris pana acum calciu de 3 ori iar ea nu a luat niciodata si asta pentru ca am auzit ca daca se ia calciu si nu este nevoie de el, acesta se depune unde nu trebuie si ai probleme. Nu stiu ce sa cred, acum au si inceput sa-i iasa dintisorii. Poate ma ajutati voi cu niste sfaturi, poate aveti experienta.
Multumesc, Lamy
Criss_26 spune:
Eu nu prea sunt de acord cu vitaminele decat in perioada de toamna primavara,dar nu in continuu si atunci cand copilul este bolnavior sau dupa boala sau daca nu prea mananca fructe si legume crude.Am mai dat si eu baietelului mru dar foarte rar.
C.Nimara
Dorsilia spune:
buna!
ma intereseaza sa ii dau fetitei de 9 luni vitamina C. Oare ii pot da si pastilute zdrobite si diluate in ceva sau nu? Nu gasesc picaturi de vitamina C niciunde aici in Timisoara si parca nu as vrea sa-i dau multivitaminele ce-s continute intr-un sirop cu complex de vitamine pt copii.
TOMALAVINIA spune:
Buna Dorsillia!Eu ii dau Cristinei tableta de vit C ptr adulti taiata in 4 si zdrobita.Ei ii place tare mult.Mai ales cind ii curge nasucul ii dau asa ceva, in rest dupa viroze ii dau 10 zile vitamine si minerale.A aparut un sirop de vitamine si minerale POLIVITAL.
Mariei ii dau CAVIT junior, tot 10 zile dupa viroza.
Sanatate!
Dorsilia spune:
Lavinia, merci de raspuns, Polyvital deja i-am dat 2 ture a cate 10 zile si eu ca stimulent al apetitului. Vitaminele pt copii Asc ovit sunt si preferatele baietelului meu de 3 ani, asa ca o sa incerc sa-i dau si fetitei daca zici ca e ok