Aspirante optimiste - 184
Raspunsuri - Pagina 8

Lorym spune:
O primavara frumoasa la aspirante optimiste!
Nu prea am mai scris ca am avut multe evenimente. Duminica acum am cununat iar simbata seara mi-a murit bunicul care era sufletul meu.Parintii nu mi-au zis pina duminca seara macar sa-i cununam in liniste pe fini dar seara ne-au zis totusi.Am fost distrusa!
Dar Dumnezeu mi l-a luat pe bunicul si mi-a dat un suflet: luna aceasta a fost prima data cind am incercat pt bebe si a iesit cu ochisori. Azi la 14 mi-am facut un test si a iesit pozitiv. Mie tb sa-mi vina ieri. Oricum asa simteam ca am bebe.Se vede asa frumos a 2 linie.Luni seara tot vroiam sa intru sa scriu la voi sa vad ce simptome tb sa am dar m-am luat cu treburile.
Deci voi avea bebe!!!!!!!!!!!!!
Mi-a fost frica ca am 7 ani de cind sunt cu sotul meu si prima data cind renuntam la protectie. Eu am renuntat acum 4 ani la anticonceptionale.
Miine il inmormintez pe bunicul meu dar sunt fericita pt bebe!
Si inca o chestie: se va naste in jurul datei de 7 noiembrie dupa calendarul de pe DC, iar bunicul meu a fost nascut tot in noiemrie si tot scorpion.
Va pup si va multumesc si sa fie cu ochisori cit mai repede si la voi!

tumpi spune:
lory condoleante [pt bunicu tau.Sti ca se zice ca atunci cand moare un scorpion, in familie se va naste un copil.Asa s-a intamplat si la mine,la un an de la moartea bunicii(scorpion) s-a nascut nepotica mea cea mica.Ce sa zic, felicitari si sarcina usoara.
mirela bine ca mai ai o bobo, io nu mai am, da am cioco cu menta
asi si la noi ninge de pe la 11 sau 12, e jale.zici ca e naspa si prin zona voastra?
liana multumim pt flori
fetele
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
au mai ramas 2 zile

Liana30 spune:
Lorym imi pare rau pentru bunicul tau..Dumnezeu sa'l ierte..
dar ma bucur din tot sufletul ca ai reusit!!!
felicitariiiii sa ai o sarcina usoara si un bb minunat!!!
tumpilicooo mi'a facut deosebita placere..am mai pastrat un buchetel special pentru tine
...................[......flo]
.......................cand ma gandesc ca mai ai putin...da lasa ca ma bucur totusi..o sa fii fericita si asta conteaza cel mai mult...stiu io ca vei fi alaturi de noi chiar si de acolo din departari
"Nimic nu-i imposibil!"

alionushca spune:
Salut fetelor, eu nu am mai intrat pe la voi, desi va urmaresc in fiecare zi, deoarece inca nu am noutati. Vineri merg la un medic nou, sa vad ce-mi spune si marti, of!!!!!!!!!! dau repetat analiza la Chlamidii
Vad ca voi va bucurati de ninsoarea de afara sa stiti ca ma bucur si eu, la mine tot ninge de vreo doua ore, si chiar foarte bine, fratele a reusit sa ma mai spele cu omatul de la balcon
. Dar cum nu ar fi afara eu va doresc numai bine, liniste in suflet, optimism, ca avem nevoie de el si cite un
viteaz pentru un ovul coborit la timpul potrivit -
Lory imi pare rau pentru bunelul tau ... bunica mea, eu tot ii spun ca a fost si este sufletul meu, a murit inaintea nuntii mele si mea umbrit fericirea, a trecu aproape un an iar eu tot simt ca o parte din sufletul meu nu mai este. Felicitari pentru bebelus
- sa fie sanatos , el tot este sufletelul tau
A da fetelor, cum ramine cu includerea mea in listuta, vreau si eu, am asteptat tot asteptat - ma numesc Aliona si sunt botezata tot Aliona ii cam rusesc numele, dar preotul o fost de acord.
Vreau si eu la voi
Numai bine
Aliona

MirelaV spune:
Buna dimineata fetelor!
Sa aveti un 1 martie plin de caldura in suflete si de ghiocei si de pupici.
tumpi, inca mai ai?
Lorym, felicitari
va pupik pe toate si va doresc o zi minunata! MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

tumpi spune:
Buna dimineata si La Multi Ani de Martisor, o zi plina de si caldura in suflete.
Se pare ca tot eu va aduc pe prima pg,io care credeam ca la cat de puturoasa am fost azi (ca abia m-am trezit) o sa gasesc cateva pg scrise.Am dormit ca un .mirelus si oanabeu nu va ganditi la altele
.Ma duc sa-mi iau
si sa ma apuc de treaba.
Sper ca ati primit martisoare si ca o sa tot primit azi. si o zi buna, defapt nu buna, ci EXCELENTA.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
a mai ramas 1 zi

valentinag spune:
In sfirsit a venit si iarna adevarata!Tentativa aia de zapada de pina acum nu puteam sa o numim iarna nu?Ieri am fost pe jos acasa ca deja ma apucasera spumele prin statiile ratb-ului.Am ajuns la sor-mea cu turturi in par
Lory,felicitari pen bb
Mi,pai ce ma mai intrebi nu ti-am zis ca nu te mai iumbesc
O primavara minunata va doresc,plina de frumos si bucurii!
"La vita e bella"
poze

Cristinna spune:
Un inceput de primavara cat mai optimist pentru toate fetele de 1 Martie. Sa aveti parte de multa caldura sufleteasca , dragoste si fericire
Cristinna

alexia28 spune:
Buna dimineata,
Sa aveti o primavara frumoasa
Va trimit muuuuulte floricele si multi pupici
Lorym, condoleante pt bunicul tau si felicitari pt bebe!
Alionushca, bine ai venit si fuguta repede la dute
Sa aveti o zi minunata si o luna plina de surprize placute
http://community.webshots.com/user/tinisor

MirelaV spune:
nimeniiii nu ma vreaaaaaaaaaaa (vale)
tumpi...ehhh...o sa ii spun si oanei cum ai dormit tu....plus de asta..am scris azi aici..cum ne-ai gasit pe pag 2? ummmm
plec la job...o zi de vis MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.