The best of aug-sept-oct 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

asa-i mamici dragi, mi s-a luat o piatra de pe inima can am vazut ca incearca sa vorbeasca. eu am asa o grija din cauza lui Alex-ca la el a fost retard verbal si daca nu ma luam dupa gura babelor -ca baietii vorbesc mai tarziu, ca si Blaga a vorbit la 5 ani, il duceam mai devreme la doctor si poate se recupera mai bine-nu ca alex n-ar sti sa vorbeasca, dar tot are probleme de comprehensiune a limbajului si exprimare....

ionella-multumesc de urari. tare dor trebuie sa-ti fie de cel mic. sper ca tu esti bine...

ana a- hei si la noi a fost vant cu zapada-de nici nu crezi ca vine martie.
eu nu le-am mai facut poze in ultimul timp-dar week end-ul asta sigur fac-ca vine cumnata din Arizona in vizita si va dori poze cu bebeii,asta nu ma opreste sa- i admir pe ai vostrii...

mina-sper ca ai reusit sa citesti. eu astept comentarii si intrebari...

andreea-sanatate printesei.

danyce-he, he si Lia face la fel. ea are acces la sertarul unde-i tin babeticile, si curata de zor cu o babetica praful si podelele....

ieri a vrut sa-l deseneze pe Liam pe fata, cu marker de acela care nu se spala-ii facea tatuaj. nu ma intrebati cum a ajuns la marker ca nu stiu....

e placerea ei acum sa arunce lucruri la gunoi. noi avem capac la cos-ca altfel ar arunca toata casa la gunoi, si cand strang hartiile-aici vin tot felul de oferte si cataloage prin posta si dupa ce ne uitam la poze le aruncam impreuna...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Anamaria,

am citit. De fapt,mai corect spus ar fi ca mi=am aruncat ochii cam in diagonala. Seriozitatea subiectului necesita atentie iar deocamdata nu am timp. Oricum multumesc pentru trimitere si promit sa citesc cu atentie cat de curand.

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!
Si cu buna dimineata la toata lumea!!

Haha...si ziceti ca azi e 1Martie martisor???Vai de mine....e ZAPADA mareee si inca ninge!Mai fetelor...nu stiu cum e la voi, sau prin oras, da aici pe ulita mea e zapada in toata regula, si pe strada, si pe trotuare...nu mai zic ...in curte e pusa la loc de tot!!!
Oricum, io va urez o primavara frumoasa si sa vedem firul ierbii cat mai repede...stiti chestia aia cu babele?ca sa ne alegem o zi din cele 8 ...pai io anul asta nu-mi aleg nimic...ca nu vreau sa fiu dezamagita haha

Noi suntem bine, mucii inca mai persista da nu ne prea incurca...
Ieri cand a venit tati acasa pe la 5 jumate si i-am spus ca iara nu am scos copilul...vai ce ma cicalit, ma pus sa-l imbrac si la scos el afara la zapada...si bine a facut ca altfel zau daca io aveam curaj de frica sa nu-l imbolnavesc.

Adreea of mai...iara urechiusa?Pai ce ati patit???Sa va treaca repede de data asta!!!pupa fata frumoasa!!!

herra, ma bucur ca tratamentul functioneaza si Vladutul papa bine

anamari, si io am citit postarea ta, interesanta, dar io comentarii nu am ca nu ma pricep, oricum, citesc cu atentie comentariile altora!
asteptam poze cu frumosii tai!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

mada, sa aveti drum bun, si sa ne auzim cu bine, si "la multi ani" taticului, sa fie fericit cu fetele lui!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata de Martisor! In ciuda zapezii sper sa vina primavara, lasati nebunii sa viseze!

Mada drum bun si La multi ani sotului!
Andreea sanatate puiutei, pupam urechiusa!
Herra speram sa dea rezultate tratamentul si sa va reveniti si cu mancatul [flo.
Fetelor cu dusul la gradi particular ma gandeam in ideea ca totusi, sunt alte conditii si mai putini in grupe, cel putin asa cred. Si ma rog, acolo pot sa pun problema altfel (), nu ca la cresa. Ori asa cum spunea cineva (scuze, nu am retinut cine) atat timp cat ea nu stie sa vorbeasca si se da si singura cu capul de una si de alta si se invineteste, eu nu as stii acasa daca e vanata din cauza ei sau a lovit-o cineva. Si mai e ceva, copilul meu e cumintel, ea a cam incasat pana acum bataie de la ceilalti si se uita uimita la noi cand ii vedea ca o imping sau o zgarie. Acum vad ca a "inteles" ca asta e mersul lucrurilor si a inceput sa dea si ea, mai ales in mine. Ma lupt sa o dezvat pentru ca nu imi place deloc, dar nu prea am succes, daca zambesc e incurajata sa persevereze, daca ii dau peste mana intelege ca vreau sa repete si daca tip chiar o distreaza. Deci daca o duc undeva unde sa nu am siguranta ca sunt corect supravegheati si ingrijiti si o vad ca-mi vine acasa cu "noutati", mai bine imi calc pe suflet si ma fac frate cu dracul (a se citi soacra) si o chem la mine sa le imprietenesc. Asta pana la 3 ani cand sper sa fie apta de gradinita si cand o voi duce clar in colectivitate.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Salutare si
LA MULTI ANI MIRELA!!!SI
www.123greetings.com/events/spring/poetry/spring2.html" target="_blank">O PRIMAVARA FERICITA TUTUROR DE MARTISOR!

Herra ma bucur ca are Vladutu' pofta de papica si va tinem pumnii si la carnita!!! Pup baiatul si sa-i dai un martisor-pupic de la mine, sotul meu e de pe-acolo si stiu ca doar barbatii primesc azi martisoare!!!!
Mada ai ajuns???
Andreea of sanatate sa va treaca febra si urechiusa!!!!
Anamari parca-l vad pe Lima tatuat facial de liuta, hehehe macar se potrivea culoare amarkerului?
Pufy tu ce mai faci?
Mino pai joi cica se anunta iar viscol mare, tu cu ce mergi in delegatie? LA MULTI ANI FERICITI ALATURI DE NENEA VIZI SEF!!!
Am citit cums e comportas bebeii vostri cu ceilalti.. Aissa hehe spor la dezvatat Ale! Si Gogo are o manie da cu manuta asa cum dau pisicile cu labuta peste obraz celorlalti, a invatat-o socrella si pe ea tare o distreaza cand face ca toate alea, si logic copilu' presteaza ca sa rada de efect.. si zgarie rau sau ciupeste... noroc ca numai pe soacra deocamdata. A mai avut perioade "agresive" dar nu reactionam in nici un fel sau ii ziceam ca e urata (jignirea suprema ) si renunta dupa vreo zi-doua.
Cu iarna ce sa zic.. ieri a fost cea mai de iarna zid e pana acum, azi a iesit soarele, maine iar vine vajgalaul... noroc ca n-am treaba in oras.. ba mint, pe la 16 merg la spital la socr. oricum azi nu e ca ieri.
Hai ca ma duc la mandruta e ora de aprovizionare stomacel. Pup si raman in zona

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

'Neata mamici dragi de Martisor!

La Multi Ani Mirelaaaa(CRISMIR)!!!!Sa fii sanatoasa , fericita si frumoasa ca o zi de primavara!!!
A venit primavara?....sau tre' sa vina mosu'?....daca ne uitam pe geam parca ar trebui sa vina mosu' dar daca ne uitam in sufletele noastre....a venit primavaraaaaaaaa.

Aseara am trait cea mai intensa aventura din viata mea.Am plecat de la tati al meu din Baneasa la ora 5 fara 10 minute cu gandul sa ajung la Tiriac Sf.Gheorghe.Am facut 1 ora si 35 de minute.De la Sf. GHEORGHE pana acasa in 23 , am facut inca 1 ora si jumate Spre mirarea mea n-am injurat deloc ,am avut muuuulta rabdare si muuuult tutunsi dupa asa un calvar treci fata tatii la lopata ca ne ajungea zapada din curte pana aproape de genunchi.
Am vrut zapada,na zapada.
Va pup si va doresc o primavara frumoasa!!!

copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani, Mirela!

Bai... mai e pana la solstitu' de primavara... Oricum, pana pe 16 martie tot iarna o sa fie... daca nu ninge pe 16, mare minune... va zic io, ca asa a fost in ultimii 5-10 ani...

si la treaba cu mine... n-am timp azi... deloc ... ce noutate

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI MIRELA!!!!!
sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta

Am cate un martishor virtual pt fiecare si cate un de la Inush.
Mada- La multi ani sotzului tau!!! pt ieri si sper ca ati ajuns cu bine acasa .
Pufy-sper ca te simti mai bine azi.. sa treaca repede raceala sa nu fie nevoie de partilutze.
Ana_a-suna tare frumos descrierea cresei...noi inca nu am inceput cautarile...as vrea sa mai astept pana la 3 ani.
Danina-am vazut pozele cu Dienutza..e o scumpete mare si frumoasa . Sa sti ca va admir..pe tine si pe Ionela ca aveti putere sa va lasati copilasii singurei..eu nu ma pot dezlipi de Ina..si nu e bine nici pt ea chestia asta.
Andreea si Doru-ufff..urechiusha asta buclucasha...pupici multi lui Nathalie, sa treaca repede

Nu mai stiu ce vroiam sa spun...cred ca se necesita niste lecitina.
Ma duc la bucatareala..poate imi amintesc...pana atunci multi pupici

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

La multi ani CRISMIR!

Mai nu stiu cand a nins in martie anul trecut, nu imi amintesc dar vedeam ceva la stiri aseara cum ca a fost furtuna de zapada. Dar eu am poza din 17 martie in parc in tricou cu maneca scurta.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput