The best of aug-sept-oct 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

Neatza buna!
Am reusit si eu sa ma pun pe picioare dupa ce am zacut tot we si ieri din cauza de raceala rebela exact ca a Minei . Nu am scapat nici unul din casa..super nasol virusul asta.

Crismir-tare scumpic e Robert cum papa singurel iaurtzel..Ina se face ca un porcushor la fiecare tantativa de papat singurica.

Eliana-multi lui Meme cea frumushica foc.

Ana_a- e mortal mai Stefanutz..nu-mi vine sa cred cat de cumintel se uita el la desene .

Naty-felicitari Dodolinei pt facutul la WC...m-am tot gandit la voi...asa ca azi noapte am visat ca ina s-a dus singura sa faca si a cazut in WC.

Danyce-v-am vazut si pe voi distrandu-va..normal ca am salivat abundent la anumite poze.....si m-am uitat cu jind la pozele cu Alma si coditzele ei frumoase...as ama enerveaza Inu ca nu ma lasa sa-i prind parul.

Anamari- Liei ..e deja o vorbareatza mica.

Eu nu stiu ce sa ma mai fac cu micul santajist din dotare..a profitat asa cum ma asteptam de faptul ca am cam rasfatzat-o in perioada cat a fost bolnavioara..iar acum nu mai vrea sa adoarma singurica asa cum facea inainte..aseara am lasat-o sa planga 5 min..in speranta ca s elinisteste siadoarme..dar de unde..pana nu am luat-o cu noi in pat sa ne uitam aliniati pe burta la TV nu a adormit.

va pupic..se anunta o zi tare urata in Buc,..asa ca banuiesc ca v-a fi activitate mai sustinuta pe forum

Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Cu mii de scuze: LA MULTI ANI FERICITI DANYCE!!!!! Sa fii sanatoasa , fericita si iubita mereu alaturi de familia ta superba!

....abia acum reusesc sa intru pe DC ca abia acum reusesc sa stau in sus.....am facut o pacatoasa de gripa(cred-ca ma dor toate de zici ca-s batuta) care ieri toata ziua m-a tinut la pat(cu temperatura 38,2, dureri de toate cele, dureri de gat+urechi, nas infundat si sercetii nashpa rau-beax!)!Noroc ca a putut Ovi sa ramana ieri acasa si sa stea cu Alesio ca eu nu am fost in stare de nimic....ameteam cand ma ridicam din pat si ma prelingem jos.....
Nici acum nu-s perfect sanatoasa, inca ma dor toate, dar macar nu ma am temperatura(inca).....dar cum Ovi a fost musai sa mearga la servici a trebuit sa fac si eu un efort sa ma dau jos din pat(ca-i musai sa am grija de bazuc)....
Baiul si mai mare e ca si Alesio e bolnav, muceste, tuseste(rau), e infundat, asa ca am inceput cu Cexyl!
Sper sa se faca bine puiul nostru.....daca nu e ceva mai bine pana dupa-masa o sa mergem la ceva pediatru sa-l vada....
Si peste toate astea ma tot gandesc si imi fac griji si pentru bb mic din burtica.....sper sa fie bine si sa nu-l fi afectat starea mea de rau....

Multa sanatate la toti bolnaviorii si revin mai tarziu cand mai pot.....ma duc sa ma intind putin ca nu mai pot deja....!

Pupici!

Ioana(11+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by anamari

danyce-uite ca mi-a trebuit mai mult de un an sa realizez ca tu esti nascuta in aceeasi zi cu mama mea-desigur ani diferiti, iar Alma ta in aceeasi zi cu Lia....

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

just my 2 cents

La multi ani, Anamaria, pt. mama sa fiti cu totii fericiti si sanatosi! Si... sa depasiti cu bine toate problemele!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

quote:
Originally posted by danina

La Multi Ani Danyce sa ai parte de iubire si bucurii din partea celor dragi.

Am revenit de la Piatra unde am lasat-o pe Didiuta si de cand an plecat de acolo bocesc intruna nu stiu cat o sa reusesc sa o las cert e ca imi e tare greu. Cand sa iesim pe usa ma striga mammma mami... de mi s-a rupt sufletul .

O sa pun si eu cateva pozici ca tot m-am uitat la cele cu Stefanel. Dia e si ea captata de toate animalele si chiar le imita cum fac cel mai haios face la maimuta si la urs nu pot sa redau ca sigur falsez asa ca....

Danina Diana - strengarita familiei
Paula-Diana Poze noi

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

of, danina, bine ai venit in club! dac-ai sti cum te inteleg! Alex e de aproape 2 luni la mama si... mi-e atat de greu! Insa lui ii merge super si e si foarte linistit, papa bine, traieste in aer mult mai curat decat in Bucuresti! Sunt alaturi de tine! Cat palnuiesti sa o lasi acolo? Cat de des ai sa mergi sa o vezi? Tu cum te mai simti? Hai ca te-am bombardat cu intrebarile, asa, de dimineata!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Offf mai fetelor, de ce lasati virusii astia rai sa va supere? Pufy, Ania, Mina, bazuc, SANATATE!!!!!!!!!!!!!!

Eu ramasei singura fara socrella adicatelea. Prea singura face rau Si temporar. Carpe diem e deviza mea actuala! ca maine poate fi mai rau.
Danina chiar asa.... tu si ionella sunteti puternice, sa ramaneti tari si sa va ganditi ca bebicii sunt bine acolo unde sunt.... eu nu cred c-as fi in stare dar ma gandesc ca va merge Gogo la cresa la toamna.... tot ma iau fiorii.
Danyce vazuis i eu toate pozele impreuna cu gogoasa, de cand a vazut-o pe "ama" cu manutele pe sus tot face gimnastica. Sunteit superbe si aveti acelasi zambet iar prajitura aceea portocalie cu fructe mi-a ramas in minte.... si vreau si eu reteta...
Chiar, CARE BEBICI MAI MERG LA CRESA DE LA 2 ANI?

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zfcristina spune:

Danyce, La Multi Ani ! cu intarziere
Muuuuuuulta sanatate la mamici bolnavioare si la bebei muciosi
Ai mei pitici nu au prins pana acum nicio raceala si sper sa nici nu prinda vreuna .E tare greu , cand se imbolnaveste unul obligatoriu o ia si celalalt .
Danyce am vazut pozicile si ca de obicei ,am vazut-o pe Alma scumpica foc cu cioco la botic
Ana am vazut pozele cu Stefanut ,super tare.Al meu cupil nu sta asa linistit nici cand doarme.
Dodo Bravo! Spre rusinea mea nu l-am pus inca pe Mihai nici macar la olita.
Frosa ti-am vazut baietii,frumusei foc.

copiii mei iubiti

Cristina , mamica de Craciunita Cristina Adriana (25.12.2001) si piticut Mihai Stefan (17.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Multa sanatate bebicilor si mamicutelor bolnavioare. sa va treaca repede raceala asta pacatoasa.

Andora, si eu trebuie sa gasesc o solutie de la toamna si se pare ca singura este o cresa/gradinita pentru bb-ii, dar inca prefer sa nu ma gandesc. Mai este timp pana atunci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata!
Azi declar ca am fata mare. Io stateam la calculator si era o liniste suspecta. Cand mi-am cautat copilu era in patul nostru in dormitor, in picioare, chair pe margine, banuiesc ca urma sa paseasca... E prima data cand se suie singura, de regula punea un genunchi si plangea dupa noi sa venim sa o impingem.
Mai fetelor ce sa mai, e un virus care ne-a luat pe toate fara sa ne vedem. Si eu sunt cu gatul prastie de 2 zile si azi m-am trezit cu nasul usturator si parca sunt ametita, am capul cam mare.
Asa ca va urez sanatate celor care sunteti bolnave, la fel si tuturor puilor si putere celor care au copiii departe.
Si ca tot am ajuns aici, Andora, eu daca as avea cum as duce-o la o gradi particulara, care primesc chiar de la 1 an jumate. De cresa am auzit prea multe rele. Dar, din pacate, nu castig cat sa platesc o astfel de gradi, mai ales la program lung. Asa ca... am inceput sa ma stresez ca zau daca stiu ce fac, mai ales ca Ale nu sta cu nimeni, in afara de noi....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

ZfCristina nici maimuta mea nu a racit niciodata grav... si sper ca e rezistenta in continuare.
Ellen mi-a ramas gandul la citatul din semnatura ta... frumos........ Timp mai e aid reptate pana la toamna....
Va pup ca nu ma lasa deloc. Pa...
Aissa acum am vazut.. sanatate si voua si FELICITARI PT URCAT! Si grija mare hehehe.... da si pe mine ma streseaza ca n-am bani de gradi particulara, iasr bunica e la serv... ufff

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut!

andora, eu intentionez sa-l duc pe Stefan la cresa inainte de 2 ani, prin vara, macar cateva ore pe zi, 3 ore pentru inceput, asta ca sa-l obijnuiesc cu copii, imi este si mie groaza de contactul cu microbii...dar am hotarat impreuna cu tati ca nu-l vom plasa la bunici...asta este, am si eu emotii mari de tot, dar sper sa ne adaptam cum se cuvine.Oricum, Stefan adora copii, sunt sigura ca-i va placea mai mult decat sa stea la bloc cu bunicile...aici nu sa infintat inca cresa particulara, dar am gasit una de stat unde cunosc pe una din bone, o cunostinta buna de-a noastra care este o femeie super, si sper din tot sufletul sa nu fie probleme...ma gandesc ca pe la 2 ani va trebui oricum sa ma intorc la munca si ne va fi mai greu sa-l ducem dintr-o data la gradi cu program obijnuit, pana la 4-5 dupamasa.

ohoo aissa, ai incurcat-o de acu sa te tii bine pe pozitie ca va sta numai cocotata in pat!!!Multa sanatate si tie si celorlalte mamici racite!Si io-s racita...vorba ta, un virus am luat toate si asta fara sa ne intalnim

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput