Bebelusi de martie - aprilie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

hmmmmmmmmmmm. Vreau sa va intreb ceva. Chiar daca am slabit bine de tot,burta mi-a ramas putin pronuntata. Io ma tot consolez ca poate nu s-a retras uterul destul. As vrea sa stiu....o sa raman cu putina burta si va trebui sa ma apuc de sport sau mai sunt sanse sa se retraga de la sine???

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

La multe lunisoare Nicola, Vlad, Delia si Calin.

La Multi Ani Irina Maria. Sa cresti mare si sa-ti bucuri parintii. O viata fericita !

Rrox, succes la abdomene si la gasit un job bun.

Caramella, multi km si fara defecte sau evenimente cu masina.

Dana si Mihai (20.04.2005)
http://community.webshots.com/user/danuta_t

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Nici la noi nu a mers Dc-ul....

Caramella asteptam pozele de la petrecere!Sa o vedem pe frumoasa Alicia!Si eu sunt asa de curioasa oare ce va alege Alexandra de pe tava?!?Sa stapaniti sanatosi si fara evenimente masina!

Ligiawow...ce de cadouri!!!Si?A facut sotul tau cunostinta cu dintisorii lui Raducu?Ce bine ca sunteti iar toti impreuna!

Mamacita cum te-ai simtit la nunta?Dar samuraiul cum a stat fara voi?

Rrox spor la abdomene...cunosc problema, si eu ar trebui sa ma apuc, dar...cred ca de lene tot aman, desi...ar cam fi cazul, doar ca daca fac abdomene, ma dor muschii de langa operatie...este normal sa ma doara inca?sau e cazul sa consult dr.inainte de controlul de 1 an?

Ancamicaela wow...ce frumos...ce progrese a facut Ema!Felicitari!

Acum despre noi: Alexandra vad ca are momente si momente, aseara a baut tot laptele, acum dimineata doar jumatate...cand are chef mananca tot, cand nu, atunci indiferent cat ma maimutaresc eu in fata ei, nu deschide gurita si pace!
Eu am inceput de azi iar cura de slabire, ca,...iar am pus pe mineLa sfarsitul lunii mai trebuie sa ma duc la nunta unei colege de-a sotului, si...eu voi fi cat o balena, daca nu fac ceva.Apoi in iunie, alta nunta, una fitzoasa, la fiul unor prieteni de familie foarte apropiati ai parintilor mei, si, la fel, daca nu fac ceva, nu stiu cum ma ducm, ca de rusine, cred ca ma voi ascunde sub masa.
Fetelor, ce ceaiuri ati zis ca sunt bune pentru cure de slabire?Ca vreau sa beau si niste ceaiuri, ca, parca vad, ca daca rezist o saptamana-doua,din 6 cat tine cura aceasta, sunt maaaaare

Va pupam!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rp spune:

LA MULTI ANI! Irina Maria, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa.

Daria, uterul s-a retras deja demult. Cind am fost la control la citeva luni dupa nastere s-a vazut la ecografie ca uterul era retras complet, iar operatia era ca un firicel mic, abia daca se mai observa.

Ligia, sa stapiniti sanatosi cadourile. Ma bucur ca v-ati ragasit sanatosi si voiosi.

Caramella, m-a emotionat mult povestea voastra despre cum v-ati sarbatorit. Abia astept poze. cocheta mica.

Rrox, si sa-ti gasesti un job asa cum iti doresti.

Se cunoaste ca vine primavara, va apucati de abdomene. Va doresc la toate eficienta maxima si succes la cura de slabire.

Noi am fost ieri la Plaza si am dus-o pe Mara la locul de joaca pentru copii. A fost super incintata, a stat agatata de plasa in exterior si a urmarit cu placere cum se jucau copiii, pina nu a obosit nu am putut-o desprinde. Apoi am dat-o intr-o masinuta din aia in care bagi o fisa si se balangane si i-a placut si acolo, nu s-a speriat deloc. Sintem tot mai decisi ca la toamna sa o dam la cresa, cred ca i-ar face mult mai bine sa se joace cu mai multi copii decit sa stea cu o bona. Vom vedea.

Va pup.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos

roxana si marutza (22.03.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns connie1974 spune:

Multumim Adseana, Rrox, Danuta_t.
La multi ani Irina Maria.
Ligia, sa stapaniti sanatosi cadourile.
Azi am fost cu Calin la doctorita ca i-au aparut niste bubite, vreo trei pe manute. M-am speriat, am zis ca poate o fi varicela, cu epidemia asta, desi nu aratau. Cica a facut urticarie. Mai greu e ca nu-mi dau seama de la ce, ca nu prea i-am introdus nimic nou care sa-i poata face rau. Singura posibilitate ar fi de la galbenusul de ou. Desi a mai mancat pana acum. Oricum mi-a dat calciu si Peritol.

Constanta si Calin
Calin - cel mai frumos poem al vietii noastre
http://pg.photos.yahoo.com/ph/constanta_pravat/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramella spune:

LA MULTI ANI!IRINAsA CRESTI MARE ,SA FI SANATOASA,DESTEAPTA SI NOROCOASA!!

LA MULTE LUNISOARE!si celorlalti copilasi(nu am mai urat demult)
Multumim RROX,DARIA,DANUTA si ADSEANA

Adriana l-am vazut pe Cezar la zapada ,un scump,ce frumos se tine el de carucior cu o manuta!

Revin ,ca acum am musafiri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

La multi ani Irina Maria!!! Sa te faci mare si frumoasa!!!

dimineatza nu am reusit sa intru pe forum... de fapt nici ieri nu prea merse...

apoi am fost la vaccinul de 1 an... si am asteptat sa treaca cele 2 ore dupa .. ca sa mancam ...si acum doarme... a fost cumintel nu a plans decat cat i-a facut vaccinul... si s-a oprit cum a scos acul... baiat curajos deja...

poate reusesc sa revin si cu alte mesaje.... dupa treburi... depinde cat doarme Alex.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

LA MULTI ANI!!!! IRINA MARIA sa cresti mare si sa fii fericita...si parintii tai pe langa tine...
Ce mai faceti fetelor..greu am reusit sa intru...de ce oare?... Noi am stat pe acasa in weekend ca a fost foarte urat afara...
Vreau sa va spun ca m-a alergat Bianca prin toata casa..hehehe...exact unde nu are voie acolo merge...si are o viteza...
M-a certat saptamana trecuta pediatra ca nu are Bianca incaltzari cu taloneta...avetzi idee de unde sa iau?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Adriana tocmai l-am admirat pe Cezar in poze!Ce frumos sta el singur afara, in zapada...

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

Alexandra, printesa noastra

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

adriana bravos lui Cezar...e tare haios...lasa ca vezi tu de acum incolo ce te asteapta...o sa te alerge non-stop...

Mergi la inceput