Fetele din Zalau-vila :))
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
for2nity spune:
buna dimineata
Adriana, ce emotionant...La multi ani si multa sanatate!
N-am apucat sa va multumesc pentru alaltaieri...mi-ati facut o surpriza care dupa cam ati vazut si voi tare bine mi-a prins.
Azi am ramas acasa, mi-am zis sa schimb ziua de spalat haine
asa ca mi-am inceput ziua foarte frumos, pregatind micul dejun pentru Alexia care m-a uimit, a mancat omleta dintr-un ou, 100 ml smantana si 180 lapte cu cereale. Cine zicea ca n-are fata mea pofta de mancare. Are sclifosita, da' numai cand ii place mult ceva. Ma duc sa pregatesc "tura a doua-a" pentru masina de spalat.
Mai vorbim.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianaiulie2009 spune:
Buna seara !!!
Astazi am avut o zi plina . De dimineatza am fost la camin la Andreea cu tortuletz , apoi m-am apucat de gatit pentru bunici si cum este zi de post a trebuit sa prepar feluri de mancare si de post si de dulce . Acum au plecat bunicii si unchiul de la Cluj si ne pregatim de nani .
Maine de buna dimineatza o luam de la capat asa ca nu stiu daca o sa apuc sa intru pe net maine , poate doar tot asa pe seara .
Elvira vreau sa-ti multumesc pentru ceea ce faci pentru noi . In acelasi timp vreau sa-ti spun ca a fost foarte admirat si laudat cadoul de la tine . Multumim inca o data pentru el
.
Bianca vrem sa iti multumim si tie pentru cadou , ti-am spus deja ca e planificat pe zile cu ce se imbraca saptamana viitoare la camin . Deja si-a ales toaleta pentru maine la dans ... asa ca iti dai seama ce incantata e de fustitze . Multi la baieti si va asteptam maine ... sa nu cumva sa intarziati ca pierzi
.
Claudia imi pare foarte rau ca nu poate sa participe Darius la ziua lui Andreea ... dar asta e , nu poti sa le impaci pe toate . Multumimi pentru atentia voastra si sa sti ca ne vom revansa fata de voi dupa ce vine Darius de la bunicutza .
Va urez week-end placut tuturor !!!
albumele noastre
Bimilit spune:
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!Andreea
sa cresti sanatoasa si fromoasa si sa-i bucuri pe parinti, iar pe golanii de feciori sa-i invarti pe degete.
.
fetelor mi-a fost prajit calculatorul si abea acuma seara mi l-a facut,mama ce rau a fost fara net..
mihaela ce fac fetele?
elutza nu-l forta pe mihaita cu papa , lasa-l incet ca-si revine el.uite eu eram disperata ca matei nu vrea papa gatita de mine(poate gateam eu prost), dar baga borcanele la greu .incet incet, cu rabdare am trecut si pe mancare gatita.
elvira da ce harnica esti.vezi ca maine bem cafele la greu asa ca pana la 16 fa pauza.
cludia pe unde misuni?????treci la raportu de seara.
va tuc si mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
dianaiulie2009 spune:
Buna dimineatza !!!
Ce urat e afara !!!
Sper sa iasa soarele mai tarziu !!!
O zi buna tuturor !!!
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , BIANCA !!!
SA-TI DEA d-ZEU CEEA CE ITI DORESTI MAI MULT SI MAI MULT IN LUMEA ASTA , VISELE TALE SA SE IMPLINEASCA !!!
SI NU IN ULTIMUL RAND
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
O PUTETI FELICITA PE BIANCA SI www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70799" target="_blank">aici .
albumele noastre
elutaf spune:
Lipsind de la apel vad ca am ramas in urma cu urarile asa ca: andreea
bianca
toata saptamana a fost un chin cu Mihaita, au fost doua zile in care n-a mancat mai nimic, apoi a inceput sa pape la amiaza pireul de legume si de ieri si-a dat drumul ...
am fost asa de speriata ca l-am dus si la pediatru ... d-na dr mi-a spus ca fie sunt mofturi (ceea ce cred si eu), fie e anemic si sa mai asteptam un pic sa vedem daca isi revine ...
macar i-am facut si eu un consult ca pana acum n-am fost cu el decat la medicul de familie, asa m-am linistit ca e bine, sanatos ... doar ca trebuie sa ia putin calciu si o doza mai mare d evigantol, dar pentru o perioada scurta de timp (zicea ca are capul putin turtit, si asta e un semn de inceput de rahitism si sa nu-l lasam sa se accentueze)
bianca am deja 10 filmulete asa ca poti veni cand doresti tu, daca aduci dvd-uri incap mai multe pe unul.
gata, sper sa nu mai lipsesc asa mult
distractie placuta pe la chefuri Mihaiela si
www.babiesonline.com/babies/m/mihaita" target="_blank">Mihaita
for2nity spune:
Buna dimineata
Eu mi-am inceput ziua foarte bine, de-ar iesi si soarele...n-as mai vrea nimic.
Va pup.
eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)
dianaiulie2009 spune:
Ieri a fost petrecerea Andreei cu copilasii . A fost foooorrrttteeeee frumos , mai ales ca Elvira s-a ocupat de amenajatul salii si de clovni si de baloane si de confetti ... ce sa mai povestesc atat ... are stofa in ea dom'le ... Iti multumim inca odata pentru tot ceea ce ne-ai oferit si ne-ai pus la dispozitie si sper sa nu fi fost deranjul foarte mare . Bineinteles ca acum toti copii vor sa-si tina ziua de nastere unde a avut Andreea "cheful"
.
Sa nu-mi spui ca esti pe metereze si astazi ??? Ziceai ca iti iei liber duminica !!!!???
Fetelor ce s-a intamplat cu voi de nu mai dati nici un semn de viata ????
Va e lene sa scrieti ???
Va pupi ca trebuie sa o pregatesc pe Andreea de dans si cum a primit atatea "toale" acum ne alegem ce sa imbracam astazi la ora de dans
albumele noastre